|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Běhy
|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:03 pm Předmět: Zaseknutí |
|
|
Ahoj chtěl bych se tady s vámi podělit o můj příběh o cvičení a tímto způsobem vás požádat o rady..Takže Je mi 20 let vážím 61 kg a měřím 176 cm jsem ektomorf jak vyšitej..Cvičit jsem začal před 3 lety kdy jsem vážil 54kg!! cvičil jsem street workout a za rok jsem se dostal na 60 kg a moje postava se uplně změnila nabral jsem na hmotě a můžu říct že jsem nabral 6 kg čiste svaloviny jelikož od 17 do dnešního dne mám stále 6%tuku v těle..Nicméně zpět k tématu za ten rok jsem se dostal ne 60 kg a od 18 jsem se zasekl přešel jsem na fitness a nemůžu s váhou hnout at jsem si zařadil jidelnicek který obsahoval vločky jogurty protein creatin tvaroh 2x denne maso + arašídy nic se nezměnilo do práce chodím takže prostředky na stravu mám..Chtěl bych být aestetik a získat postavu jako má zyzz a jeff seid ale čistou cestou..Mohli by jste mi nějak poradít už vážne nevím co dál..Děkuji za vaše kladné i negativní názory..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
1) ciste te postavy nedosahnes
2) jis malo
Neco dalsiho? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Běhy
|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:16 pm Předmět: |
|
|
To co jsem vypisoval neni vsechno co jim..byl to jen zaklad na kterem jsem stavel..A dale by me tedy zajimalo proc by nebylo mozne toho dosahnout cistou cestou?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:17 pm Předmět: |
|
|
Zyzz nebyl nic extra - nevidím důvod, proč by se takové postavy nedalo naturálně dosáhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
jde dosahnout, ale musis mit genetiku
jinak se muzes dost blizit, ale chce to poradny trening, ne to co si prectes v MF
a jidelnicek jeste poradnejsi
a nebude to otazka jednoho roku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Běhy
|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | jde dosahnout, ale musis mit genetiku
jinak se muzes dost blizit, ale chce to poradny trening, ne to co si prectes v MF
a jidelnicek jeste poradnejsi
a nebude to otazka jednoho roku |
Právě si myslím že jedu čím dál víc..Jak s jídlem tak v treningu jen to nechapu..Neznám nikoho kdo byl takhle zaseknuty 2 roky na vaze jako ja
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
proboha cti
zeres malo
zer 2x vic
a po mesici rekni jestli to k necemu bylo nebo ne
doslova 2x tolik _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
tak posli celej jidelak, rekl bych ze tim svuj problem vyresis _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | proboha cti
zeres malo
zer 2x vic
a po mesici rekni jestli to k necemu bylo nebo ne
doslova 2x tolik |
Pocitam, ze to nikdy neudela, protoze bude mit strach, ze mu to pujde do tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Běhy
|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
Před poranení ramene jsem jedl pořád..a k ničemu to nevedlo a pořad jsem byl jen na wc..
Jidelak:
Snídaně:vločky s mlékem
svačina:pečivo s arašídovým máslem,banán,bílí jogurt s musli
oběd:kuřecí maso s rýží,nebo těstoviny
Svačina:Pečivo se sýrem,ovoce,zelenina,džus
po treningu:protein 80% s maltodextrinem creatin amino
hodinu po treningu:cottage s toastem
Večeře:rybí maso nebo hovězí s bramborem
Před spaním tvaroh s maltou,proteinem,musli a orechama
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:54 pm Předmět: |
|
|
pocital sis to nekdy i gramove / kaloricky? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:56 pm Předmět: |
|
|
1) K snídani přidej tak 3-4 vajíčka - nemáš tam žádné tuky
2) K obědu taky nevím, kolik máš tuků
3) Po tréninku by mělo být nejkvalitnější a největší jídlo dne a to ten toust s cottage rozhodne není
|
|
| nahoru |
|
 |
Běhy
|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
Kaloricky ne ale gramove mi to vyhazí:
450 g sacharidů (cca 6,5g/kg)
135 g bílkovin (cca 1,8 g/kg)
70 g tuků (1 g/kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | pocital sis to nekdy i gramove / kaloricky? |
Přesně tak. Pro ektomorfy pomáhá nejlépe si to narvat do kaloricketabulky.cz, pravidelně si to tam psát každý den minimálně týden a po týdnu zhodnotit. Pokud člověk nepřibírá, přidat cílové kalorie o 250-500 kcal a znovu si to psát týden. Prostě takhle dokola, dokud člověk přibírat nezačne. Jakmile se pak zajedeš v jídelníčku, tak už si to psát tolik nemusíš, ale ze začátku obzvlášť v tvém případě je to nezbytnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 01, 2015 6:00 pm Předmět: |
|
|
Uber tak 100g sacharidů a přidej 50g tuků a bude to dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|