Zaslal: út únor 07, 2012 9:30 pm Předmět: Posilovani a BOX
Uz si pripadam blbe furt se zde lidi naneco ptam ale beru to proste tak ze tu jsou dost chytří lide co hodne vi a tak toho využívam :P :)....
-chtel bych si poridit boxovaci pytel 180cm 45-55kg a zacit proste boxovat ...co jineho že...ale nerad bych aby mi to nejak narušovalo regeneraci po cvičeni nebo tak..chtel bych cvicit an objem a zachovavat si ty svaly a pod.,a nvm zdali mi to boxovani nejak nepotentuje...co myslite?kdybych chtel boxovat tak ´kdy a jak dlouho?Kdyz bych cvicil PO,ST,PA (korte na objem) tak kdy bych mohl boxovat a jak dlouho?Jake by to melo plusy a jake minusy?PŘEDEM MOC DĚKUJI
můžes boxovat před treninkem..na rozehřátí idealní věc,na fyzičku určitě taky..teoreticky by aerobní činnost před samotnym kortem neměla tak vadit,vzhledem k tomu že to bude jen mlacení do pytle,kde se možná zadejcháš a zahřeješ..samotnej trenink boxu by vypadal tak že bys na korteho potom neměl sebemenší chut..
parada lidi dik moc...a co se tyče času tak jak dlouho bych před tim korte mohl boxovat?1min až kolik? :D 1min bych ovsem neboxoval ja si predstavuji tak 20min,ale nvm co vy nato?a v dny volna bych asi boxovat nemel že? :P ...ale jako nechtel bych jen tak bouchat do pytle ale představuji si proste naplno tvrde udery...nvm teda jestli pak zvlasdnu trening,,dal bych asi tak 20min pauzu jestli by to nevadilo.. :P jinak diky
Jen otázka. Už jsi někdy boxoval v nějakým klubu (pod trenérem) nebo ještě ne?
Regeneraci by ti to narušit nemělo. Kdyby to byly intenzivní tréninky, jako jsou normálně v klubech, tak by to samozřejmě rege ovlivnilo a měl by se potom trénink přizpůsobit.
_________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
Jen otázka. Už jsi někdy boxoval v nějakým klubu (pod trenérem) nebo ještě ne?
Regeneraci by ti to narušit nemělo. Kdyby to byly intenzivní tréninky, jako jsou normálně v klubech, tak by to samozřejmě rege ovlivnilo a měl by se potom trénink přizpůsobit.
dělal jsem karate,taekwondo,muay thai,,,boxovaci techniky umim tak zlehka nic extra
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru