Zaslal: po srpen 13, 2012 8:32 pm Předmět: -=MAJESTY - Dlouhodobý cíl: 700kg RAW trojboj!
Ahoj,
pred par tydnama jsem se poprve za dobu co trenuju docela tezce zranil, natrhl jsem si biceps femoris na stehnu a ted jsem posledni mesic mohl sotva chodit, zatim se to moc nelepsi ale je na case neco dela.
Jelikoz muzu jet jen vicemene horni polovinu tela a zada omezene tak jsem se rozhodl ze to vyuziju pro svuj prospech a budu nejakou dobu trenovat trochu jinak. Vic opakovani, stroje, zkusim cvicit trochu jako normalni clovek co chodi do posilovny, pumpovaci bicepsu a koz, chapete me A za tu dobu zkusim neco nabrat a celkove z rozbitejch vajec udelat nejakou omeletu.
Trenink je zhruba takovy, moc jsem nad tim neuvazoval, jedu vicemene co me bavi a napadne, kdybyste meli pripominky tak piste, ocenim kazdou radu, ale zadny picoviny prosim.
PO
Benchpress 6x8-12
2x5
Incline JC 4x10
Military press 4x10
Kliky 4x20
Biceps s JC 6x10
Biceps s VC 4xdo maxima
Plank
ST
Shyby podhmatem 6x12
Shyby nadhmatem 6x8
Kladka v sede 6x10
Kliky na bradlech 6x10
PA
Benchpress 6x8-12
2x5
Incline JC 4x10
Military press 4x10
Kliky 4x20
Biceps s JC 6x10
Biceps s VC 4xdo maxima
Plank
Neni to dokonale ale tak co :) Zatim je to fajn, pomalu se to vraci i kdyz tri ytdny bez treningu jsou znat. Snad z toho neco vytriskam, i kdyz se silou noh se muzuuz etd rozloucit ale jsem rad ze muzu vubec trenovat.
Mimochodem merim 176cm a startovni vaha je 83kg, rad bych se dostal pres 90.
Naposledy upravil Majesty dne so říjen 06, 2012 2:16 pm, celkově upraveno 3 krát
nebudeš na ten military už značne vysilený po tých tlakoch?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Takže koukám bicák kozy ramena jsou hlavní a záda triceps jenom tak na oko aby nezakrněly :D
na tvůj log jsem čekal, doufám, že ho budeš psát i po zajetí do starých tréninkových kolejí, držím palce
nebudeš na ten military už značne vysilený po tých tlakoch?
Ja vetsinou to military stejne jedu jako prvni protoze vetsinou neni na benchi misto Ale ani to pro me neni dulezite, za posledni rok jsem toho moc nenabenchoval, takze spis bench je hlavni.
Moocha: tak tricak beru ze se dostatecne procvici z benche, tlaku a military, ja to nijak nechci oddelene cvicit. A jak jsem rekl tak zada bohuzel muzu jen velmi omezene.
Dneska tak lehce, utahany z prace a nevyspany, a trosku jsem si to zprehazel:
Tlak na ramena v sede s JC
28kgx10,10
30kgx10,10
32kgx8,8
Benchpress
80x10
85x10
90x8
95x7,4
80x10
Tady to ze me u posledni serie s 95 museli zbirat, podcenil jsem to
Biceps s VC
30x10,10
35x10
40x9,8
prazdnaxmilion
Biceps s JC (se supinaci + kladivo)
12x10+6
14x10+6
16x8+6
Kliky
20
20
20
16
Dalo se to :) po treninku pekne gainer a domu do sprchy.
Jinak noha se nelepsi, spis zhorsuje jelikoz ted mam docela dost prace a musim hodne stat a tak. Vzdycky z rana nebo kdyz delsi dobu sedim tak mi to totalne zatuhne a nemuzu se bez bolesti vubec narovnat, chodim jak mrzak, kulham... des. [/b]
Dneska dobry trenink, takova vsehochut:) vubec se neridim podle planu, ale co
Zkousel jsem lehce mrtvolky a drepy, docela dobry a lehky, u drepu ale hrozna nejistota v prave noze, vsechno prenasim na druhou. Taky u mrtvoly zacinam o neco s vyssim zadkem nez normalne.
Shyby jsem tentokrat zkousel s o neco sirsim uchopem a snazil se procitit laty, ale asi jsem levej
Horni kladka
40x10,10
50x10,10
55x10,10
Shyby nadhmatem
mex6,6,6,6,6,6,6
Drepy
145x5,5,5,5,5
Mrtvy tah (zamek)
150x5,5,5,5,5
Biceps s JC + kliky na bradlech
12x12+10,10+10,
14x10+10,10+10
12x10+10
10x10
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dneska prvni trenink nohou, plan byl hodne podseknout vahy, no samozrejme ze jsem to nedodrzel Ale zase tak kvalitni trenink nohou jsem asi v zivote neodjel.
Vaha po treninku 83kg.
Vsechno lehky, chtel jsem tam dat i 170 ale nakonec jsem si reklze je to zbytecne, mam na vsecko cas, radsi pomalejc :) u te zaverecne pumpovaci serie jsem si roztrhl trenky
Predkop
30x30
36x30
40x30
Schody (stroj)
100
100
100
zitra bude krasna svalovka
Biceps s VC
40x10,10,10
Biceps s JC (kladivo)
12x15,15,15
Dobry trenink, celkove se ted mam fajn, tohle bude dobre zivotni obdobi, citim to v kostech. Jeste babu to chce :-)
"Conor Bless"
Dneska jsem byl ve fitu sam, takze na benchi jsem to neprehanel, abych pod tim nezustal Nicmene je to stejne asi osobak, jde to krasne nahoru kdyz to necvicim jednou za tri mesice jak bylo zvykem
U vyponu jsem myslel ze je tam 120, ale bylo to nejake tezke, tak jsem pak zjistil ze tam bylo jeste 80kg v kotoucich
Zitra mam nocni takze jsem sel na trenink dneska. Mrtvy tah tezke jaksvine, jelikoz se mi potily ruce a chytry pan majitel zakazal magnezko samozrejme :) takze jsem mel problemy to udrzet. Navic po dlouhe dobe nadhmat podhmat, nezvyk
Dneska nohy, bohuzel jsem nemocny, do toho nevyspany (tahne se semnou nocni sestnactka z vikendu jeste) a do toho me boli zapesti a kotnik, klasika, noha se taky nejak trochu zhorsila zas. Chtel jsem jet drep v predu ale kvuli zapesti jsem se nedokazal dostat ani pres rozcvicovacich 100, takze jsem to zabalil.... musim s tim uz neco delat, tunu kloubni vyzivy na me!
Drepy jako lehky hrozne, ferove dvacet kilo rezerva pro tri opacka, ale vubec to tam nebylo technicky, prepadal jsem a popochazel s tim uplne jak lama
Mimochodem, dneska vyroci, jsou to presne tri roky co jsem poprve vstoupil do fita
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru