Problém s klíční kostí.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problém s klíční kostí.  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Problém s klíční kostí.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SIA

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 11:02 pm    Předmět: Problém s klíční kostí. Odpovědět s citátem

Ahoj, možná to může mít i určitou spojitost s tím, že jsem dřív boural na kole a měl jsem zlomenou klíční kost. Mám teď poslední dobou takový problém, že když se třeba pro něco natáhnu nebo se nějak protahuji (např. takové to točení rukama, takový ta klasika), tam mi to hrozně lupe a praská v klíční kosti, jako kdyby se tam o sebe třeli nějaké kosti nebo nevím. Neměl jste to někdo? Že by to bylo nějakou špatnou technikou cvičení? Mám jen 68kg na 181cm, navíc mám hubenou kostru. Snažím se hlavně nabrat hmotu, tak cvičím s co největší zátěží, tak nevím, jestli to není tím, že ta kostra prostě na to nemá i když ty svaly třeba už ano.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spashett

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cau, tak spojitost to muze mit urcite. Kdyz si stoupnes normalne pred zrcadlo vidis nejaky rozdily vuci ruce, kde jsi toto zraneni nemel? Dost casto se to da vypozorovat kor kdyz rikas, ze jsi hubene postavy. U klicni kosti se dost casto stava, ze nesroste uplne tak jak ma uz z duvodu ze pri lecbe blbe fixuje. Teda nevim jak to delaj v dnesni dobe ale vim ze ja mel jenom satek pres hlavu a ruku v tom satku coz neni uplne ideal. Boli to pri tom praskani nebo ciste jenom nezdravej zvuk?
Ja mel driv neco podobneho kdyz jsem zacinal cvicit ale casem to ustalo resp. se to hodne zklidnilo takze jsem to potom uz neresil. Kazdopadne ja mel trosku rozdil v tom ze jsem si zlomil obe klicni kosti zaroven tudiz pri uzdravovani jsem musel mit obe ruce v tom satku jak jsem rikal. Kazda v jine vysce a boom, problem byl pri cviceni na svete. Jak jsem rikal do dneska to porad slysim, bolest necitim zadnou. Mozna by stalo zato dojit si treba na RTG?
Doorn

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nabereš jídlem a ne největší zátěží.
Spashett

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Nabereš jídlem a ne největší zátěží.

no spis bych to upresnil.. naberes kvalitnim jidlem a kvalitnim treninkem zaroven.. pokud chces nabrat pouze tuk, staci jen to jidlo ale tak predpokladam ze jsi zacal cvicit kvuli nejakymu masu :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám stejnej problém a žádné zranění jsem neměl - prostě to ignoruju

Rychle na stránku:

Přejdi na: