|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Berete jako většího borce žilnatýho vyrýsovanýho chlapíka, nebo jste zastáncem čim větší objem tim větší frajer? |
| Vyrýsovaný |
|
65% |
[ 39 ] |
| Zalitý v tuku |
|
35% |
[ 21 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
Medek
|
Zaslal: so březen 27, 2010 11:16 pm Předmět: Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci |
|
|
Poslední dobou si všímám lidí kolem sebe ve fitku.. Zvedají 2x takový váhy, mají 2x větší ruce, kozy , stehna.., 10x vetší sebevědomí ale spojuje je jeden jmenovatel - tuk. Nevadí jim, že jsou po uši zalitý v tuku, jejich svaly nemají ani tvar, neni vidět ani žíla, v pase mají 90cm a výš.. a po každým tréninku odchází v natělníku jako by měli melouny v podpaží a posmívajíc se vyrýsovanému cvičenci, který jede s menší vahou.
A já se ptám? Berete jako většího borce žilnatýho vyrýsovanýho chlapíka, nebo je vám to fuk a jste zastáncem čim větší objem tim větší frajer?
Nemam nic proti lidem, kteří nějakým způsobem bojují se svojí vahou a cvičí. Ale vadí mi jednuduchý přístup některých cvičenců, kteří ani nemají tucha, jak težký je svaly vyrýsovat.
Naposledy upravil Medek dne so březen 27, 2010 11:23 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: so březen 27, 2010 11:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: so březen 27, 2010 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | CHybí ti tam něco mezi. |
sakra si nějakej rychlej :ú doplnim
Edit: já tam nakonec nedam žádný mezi, jelikož by většina davala prave mezi. zajíma mě jen Váš pohled k jaké straně se příkláníte. Když to máte tak nějak mezi tak nehlasujte. díky
Naposledy upravil Medek dne so březen 27, 2010 11:34 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 27, 2010 11:25 pm Předmět: |
|
|
Osobně se mi víc líbí vyrýsovaní, ale aby bylo co rýsovat, tak je potřeba nějaká hmota, neříkám velká, ale nějaká ano. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: so březen 27, 2010 11:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 1:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:20 am Předmět: |
|
|
Podle mě je rozhodně težší rýsovat než jít do objemu _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:36 am Předmět: Re: Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci |
|
|
| Medek napsal: | Poslední dobou si všímám lidí kolem sebe ve fitku.. nezvedají téměř nic, cvičí zasádně biceps a bench, nohy nikdy ... 100x větší seběvědomí než lidi, co cvičí roky ale spojuje je jeden jmenovatel žádný svaly ani síla . Nevadí jim, že jsou po uši zahleděný do zrcadla a svýho bicepsu , jejich svaly nemají ani tvar, neni vidět ani objem , v pase mají stejně jako přes prsa (nebo přibližně stejně .. a po každým tréninku odchází zásadně a NIKDY jinak v natělníku jako by měli melouny v podpaží a posmívajíc se všem, který nedaj 30 sérií na biceps a nemají poslední model tílka z Kenvelo , který jede s větší vahou než vůbec chápou .
Nemam nic proti lidem, kteří nějakým způsobem bojují se svojí duševní poruchou a cvičí. Ale vadí mi jednuduchý přístup některých cvičenců, že nátelník a biceps je všechno . |
ted je to myslim uz spravne .)
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:41 am Předmět: |
|
|
"2x vyssi vahy, 2x vetsi" nejses spis zakomplexovanej, ze nezvladnes poradne nabrat ? s kym to porovnavas ? asi se sebou, ze jo ? vubec nechapu smysl prispevku... uz jen to, ze zvedaji 2x vyssi vahy jak ty (nebo tvuj imaginarni vyrysovany cvicenec) o necem svedci
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
DaVinci

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 9:14 am Předmět: |
|
|
Za borce považuju sebe...
Pokud někomu vyhovuje a chlubí se tím, že vypadá jak prase jeho věc.
Pokud se posmívá ostatním, je to kkt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 10:46 am Předmět: Re: Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci |
|
|
| mysH napsal: | | Medek napsal: | Poslední dobou si všímám lidí kolem sebe ve fitku.. nezvedají téměř nic, cvičí zasádně biceps a bench, nohy nikdy ... 100x větší seběvědomí než lidi, co cvičí roky ale spojuje je jeden jmenovatel žádný svaly ani síla . Nevadí jim, že jsou po uši zahleděný do zrcadla a svýho bicepsu , jejich svaly nemají ani tvar, neni vidět ani objem , v pase mají stejně jako přes prsa (nebo přibližně stejně .. a po každým tréninku odchází zásadně a NIKDY jinak v natělníku jako by měli melouny v podpaží a posmívajíc se všem, který nedaj 30 sérií na biceps a nemají poslední model tílka z Kenvelo , který jede s větší vahou než vůbec chápou .
Nemam nic proti lidem, kteří nějakým způsobem bojují se svojí duševní poruchou a cvičí. Ale vadí mi jednuduchý přístup některých cvičenců, že nátelník a biceps je všechno . |
ted je to myslim uz spravne .) |
Pecka :)) jsem rád, že jste to vzali s humorem někteří :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|