|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Užíváte Melasu? |
| Ano! |
|
16% |
[ 6 ] |
| Ne! |
|
83% |
[ 30 ] |
|
| Celkem hlasů : 36 |
|
| Autor |
Zpráva |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 12, 2003 11:33 am Předmět: Černý zázrak, neboli MELASA. |
|
|
Nevím zda to tady někde už není, ale piště vaše zkušenosti.
Mé jsou asi takové, když pominu tu chuť jako roztavený asfalt ze silnice, tak jsem s ní spokojen, poznal jsem určitě zlepšení. Cena skvělá. Ohledně třeba Gelatiny, kterou jsem zakoupil v lékarně za snad 500 si Melasu nemůžu vynachválit. Nadruhou stranu, Melasa je odpad z výroby cukrové třtiny, čili skoro "přírodní" produkt naopak Gelatina, o ní bych to rozhodně nětrvdil, jak jste na tom tedy Vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pku

|
Zaslal: st listopad 12, 2003 12:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 12, 2003 12:38 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | Co je to Melasa? |
Ty to neznáš?
Psal jsem to, odpad z cukrové třtiny, vypadá to jako plechovka na plot, je to na klouby, vaziva, chrupavky, atd...nikde jsem to tu neviděl, tak jsem se ptal, protože to užívám asi už 2 roky a jsem s tím spokojen, někde najdu link, jsem si to mylslel http://www.melasa.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 12, 2003 5:53 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | Melasa je hnusná na chuť,ale mně osobně pomohla při bolestech kloubů..i když suprák je suprák |
Ta chuť co? to fakt hrůza, ale už jsem si po několika letech zvyk, ale ze začátku jsem myslel, že to vyzvracím, nedával jsem to s ničím míchat, protože bych tu chuť při pití cítil mnohem déle, tak jsem to spolikal po žličkách a kdyby mě někdo natáčel, tak vyhraju nějakou soutěž mimik
Ale jsem rád, že uvádíš, že Ti hodně pomohla!
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st listopad 12, 2003 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | Melasa je hnusná na chuť,ale mně osobně pomohla při bolestech kloubů..i když suprák je suprák |
Ta chuť co? to fakt hrůza, ale už jsem si po několika letech zvyk, ale ze začátku jsem myslel, že to vyzvracím, nedával jsem to s ničím míchat, protože bych tu chuť při pití cítil mnohem déle, tak jsem to spolikal po žličkách a kdyby mě někdo natáčel, tak vyhraju nějakou soutěž mimik
Ale jsem rád, že uvádíš, že Ti hodně pomohla! |
Ale suprák mi pomohl víc a nechtělo se mi po něm blinkat
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 12, 2003 6:01 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | Melasa je hnusná na chuť,ale mně osobně pomohla při bolestech kloubů..i když suprák je suprák |
Ale suprák mi pomohl víc a nechtělo se mi po něm blinkat |
Péťo, já ale hovořím o ČISTÉ kulturistice!
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: st listopad 12, 2003 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | | Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | Melasa je hnusná na chuť,ale mně osobně pomohla při bolestech kloubů..i když suprák je suprák |
Péťo, já ale hovořím o ČISTÉ kulturistice! | !!!!!!!!! Čistá kulturistika NEEXISTUJE!!!!!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st listopad 12, 2003 7:28 pm Předmět: |
|
|
Melasa je dobra na klouby? Tady byl jeden starsi clanek a tohle si nepamatuju, asi proto ze tam byla spousta pozitivnich ucinku
Asi ji pudu koupit, nejak me zase chyta koleno pri drepech kdyz jsem pridal vahu v pauze v GVT *16* I kdyz suprak to neni _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 12, 2003 11:51 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | | Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | Melasa je hnusná na chuť,ale mně osobně pomohla při bolestech kloubů..i když suprák je suprák |
Péťo, já ale hovořím o ČISTÉ kulturistice! | !!!!!!!!! Čistá kulturistika NEEXISTUJE!!!!!!!!!!! |
Jasný souhlas a veliký!
Ale vážně, když něco píšu do Suplementů, tak to tam píšu proto, protože se neptám na AS! Kdybych to napsal tam, tak ani neceknu! Ptal jsem se na Melasu a ji podobným, AS ji neni vůbec podobný, ju?
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: čt listopad 13, 2003 1:26 am Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: | | pku napsal: | | Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | | Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | Melasa je hnusná na chuť,ale mně osobně pomohla při bolestech kloubů..i když suprák je suprák |
Péťo, já ale hovořím o ČISTÉ kulturistice! | !!!!!!!!! Čistá kulturistika NEEXISTUJE!!!!!!!!!!! |
Jasný souhlas a veliký!
Ale vážně, když něco píšu do Suplementů, tak to tam píšu proto, protože se neptám na AS! Kdybych to napsal tam, tak ani neceknu! Ptal jsem se na Melasu a ji podobným, AS ji neni vůbec podobný, ju? | Já myslím že to chápem ale Peťka jen přihodila jinou možnost a já se přidal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 13, 2003 9:30 am Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | Goyer napsal: | | pku napsal: | | Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | | Goyer napsal: | | PetkaB napsal: | Melasa je hnusná na chuť,ale mně osobně pomohla při bolestech kloubů..i když suprák je suprák |
Jasný souhlas a veliký!
Ale vážně, když něco píšu do Suplementů, tak to tam píšu proto, protože se neptám na AS! Kdybych to napsal tam, tak ani neceknu! Ptal jsem se na Melasu a ji podobným, AS ji neni vůbec podobný, ju? | Já myslím že to chápem ale Peťka jen přihodila jinou možnost a já se přidal. |
To je v pořádku, jen když se vše vyjasní a nehádáme se jako troubové! All right pku .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|