!!!!!!!!PROSÍM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!!!!!!PROSÍM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Úvodní stránka -> Trénink -> !!!!!!!!PROSÍM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BC123

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 11:33 am    Předmět: !!!!!!!!PROSÍM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpovědět s citátem

Ahoj,

chci ject prvně bear routine a potřeboval bych poradit s pár věcma. Jestli jsou ok...

1. golden serie se 100%
2.Golden serie s 90%
10. x pracovní serie s 70 nebo 80%???
Kolik jste přidávali týdne? těch 5 kg u těch základních cviků zkusim a uvidim jak to půjde a kdyžtak budu přidávat po menších váhách??
A jak s doplňkovými cviky? Tam jedu 5 sérií s osmi opakováními ale Golden serie nedělám ne? A s jakou zátěží?? (80% bude ok?) Tam budu přidávat těch 2,5kg/týden...
Chci to ject 8 týdnů (4 týdny, týden pauza a další 4 jet od začátku akorát začnu cca o 5 kg výše, podle toho jak to půjde nebo budu pokračovat jako bych ten týden pauzu neměl? To už asi nebude kam přidávat... :-D.
Mám v plánu to zkusit s Bench presem 3x za týden (2x rovná, 1x hl. dolu), tak doufám že to zvládnu zregenerovat. Pokud to nepujde tak ho jednou nahradim Tlakama na ramena s V.Č. stylem bear... Dík moc...!!

Naposledy upravil BC123 dne po duben 01, 2013 7:54 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 11:46 am    Předmět: Re: !bear routine! Odpovědět s citátem

dalsi serie jsou s 80% protoze v tomhle nastaveni to pocitas z maxima pro 5 opakovani a ne pro jedno

5 kilo jde na drepu mrtvole, u benche nevim, u kliku na bradlech jo
u doplnku nejsou goldeny jenom konstantni vaha
pukud nepridas tyden pauzy, nepridavej vahu

jeste dotaz, proc tohle komplikovane a ne jednudochy?

PO drep, bench
ST pritahy, push pressy
Pa mrtvola, bradla?

http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
BC123

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc! A u těch doplňku pojedu s těma 80% a přidavat kažedý týden 2-2,5 kg? Jak si myslel tohle? "pukud nepridas tyden pauzy, nepridavej vahu " jako že mam po 4 týdnech dát pauzu dva týdny a pak pokračovat v přidávání jako když bych navazoval?

Potřebuju dohnat prsa, ty ukrutně zaostávají. Měl jsem špatnou techniku a docela jsem to po..al :-). Nebo máš jinej nápad jak v bearu upřednostnit prsa? Já myslel Po:rovnej bench, přítahy v.č v předklonu, st: bench hl. dolu, dřep, pá: bench rovnej, MT. + doplňky.... Takhle už jsem to tu někde četl a mělo to docela dobrý ohlasy... Ale nechám si poradit..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!!!!!!PROSÍM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rychle na stránku:

Přejdi na: