Ahoj,chtěl bych se představit a zároveň seznámit se zdejší komunitou..
Jmenuji se René,před pár dny mi bylo 20let,a k posilovně jsem se dostal asi před rokem.
Nepíši tento článek abych se něčím chlubil,chtěl bych spíše motivovat ostatní a třeba dostal kritiku/chválu od vás,kteří zde fungujete delší dobu..
Odjakživa mě trápilo to,jak se mi všude posmívali,už na základní škole že jsem hajzlový pavouk a podobné věci,postupně jsem vyrostl a měřím 198cm.V mých 18 letech jsem vážil pouze 65-70kg,a to je velmi málo na to kolik měřím,to určitě víte všichni.
Každopádně přišel den,kdy jsem zjistil že ať jím co jím,já prostě nemám šanci přibrat ani blbý kilogram,tak jsem si začal číst na internetu,každý den,a asi týden mi trvalo překonat stud a jít do místní posilovny..Začátky nic moc vám řeknu,snad všechno jsem dělal špatně,po chvilce jsem začal sypat
kreatin,cca po 2 měsících cvičení..A výsledky? Vůbec žádné..
Ale nebylo tomu dlouho a já začal makat víc a víc,začal jsem číst a studovat víc a víc,začal jsem víc a víc komunikovat se zkušenějšími lidmi ve fitku a můžu vám říct Dámy a Pánové,že není nic lepšího než vzpomínky na začátky..Postupem času to šlo samo,dal jsem do toho všechno motivovaly mě jak videa,tak to že všem ukážu že nejsem vyhublý kvůli drogám a kvůli tomu že nejím a hraju počítačové hry celé dny. Ten den kdy jsem si to dostal do hlavy,od toho dne jsem úplně jiný člověk,nový a lepší,za vším jsem udělal velkou tlustou čáru a začal makat,naplno co to šlo ze začátku..Teď je tomu přesně 11 měsíců a já jsem o 15 kilogramů těžší..A můžu vám říct že ten pocit je k nezaplacení. (sice to není nic extra ale zakomplexovanému klukovi se prostě ulevilo).
Dnes si nedovedu představit týden bez posilovny,dělal jsem mnoho sportů ale vždy mě to přešlo bavit..u tohohle jsou každým dnem nové zážitky,otevírají se nové levely které ani snad nejdou popsat,možná vám přijdu jako fanatický mutant co chce být monstrum,ale někdy si tak připadám,každopádně všeho s mírou,dělám to kvůli sobě ne pro soutěže:)
Tak se popřípadě na cokoliv ptejte,s radostí odpovím,mějte se a fitness nazdar!