| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| souvisí svalovka se svalovym růstem? |
| ANO |
|
33% |
[ 18 ] |
| NE |
|
66% |
[ 36 ] |
|
| Celkem hlasů : 54 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
usd07
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 4:02 pm Předmět: |
|
|
možná svalovka souvisí s růstem nebo taky ne
ale jak druhej den necejtim svaly který sem cvičil nejsem spokojenej _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 4:08 pm Předmět: |
|
|
NE NE NE
usd07:To si pako... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
Primo urcite nesouvisi - stimulem k rustu nebude svalovka  Stejne tak nebude svalovka zpusobena rustem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Juice2 napsal: | Primo urcite nesouvisi - stimulem k rustu nebude svalovka Stejne tak nebude svalovka zpusobena rustem. |
myslel jsem to tak že je větší svalový růst když je než když neni prostě že když je svalovka jestli je lepší trénink
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 4:21 pm Předmět: |
|
|
Svalovka je uplně mimo prostě.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
Svalovka třeba přímo nesouvisí s růstem, ale může být dobrým ukazatelem toho, jestli zabíraly svaly, který měly. Prostě když po tréninku koz cítím ramena, vím, že je něco blbě
EDIT: Napsal sem to v první osobě, ale myslel jsem to samozřejmě obecně. -Poznámka pro rejpaly a Domiho.
Naposledy upravil YUD dne út červenec 15, 2008 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
sloty otazka by skor mala zniet.."ci svalovka napomaha rastu"..
to je dolezite..a odpoved je nie..svalovka ti len predlzuje regeneraciu..
a jedina vyhoda je ta co napisal YUD _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 5:24 pm Předmět: |
|
|
jednou v "muscle and fictions" psali, že když je kyselina mléčná ve svalech, tak se vyplavuje více růstového hormonu (:, takže prý svalovka po trenalu je dobrá " vžyt už arnold říkal, co bolí to roste" ... tak já nwm, vždy jsem si myslel co taj píšou všichni, svalovka je téměř k ničemu, takže to bude asi sekce "fictions"
|
|
| nahoru |
|
 |
pk1777
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
me by spis zajimalo, jestli se ji da nejak rychleji zbavit, kdyz uz se prihodi _________________ Daniel-James: Nohy ma nejvetsi asi Dennis nasledovany Ronniem a Jayovou levou nohou. Pote nasleduje Victor a Dexter a pak to konci Jayovou pravou nohou.
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 9:23 pm Předmět: |
|
|
| pk1777 napsal: | | me by spis zajimalo, jestli se ji da nejak rychleji zbavit, kdyz uz se prihodi |
lehkým tréninkem
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | lehkým tréninkem |
Souhlas, active recovery pomuze
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 9:52 pm Předmět: |
|
|
| pk1777 napsal: | | me by spis zajimalo, jestli se ji da nejak rychleji zbavit, kdyz uz se prihodi |
Aerobkou, masážema, vířivka, atd. Prostě to, co dělají třeba hokejisti/fotbalisti (i jiní sportovci) po zápasech a trénincích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 4:53 am Předmět: |
|
|
Driv jsem cvicil, abych mel druhy den svalovku (bez toho jsem skoro nemohl zit :D) , dnes uz to vubec neresim. Kdyz sval boli, tak boli, kdyz neboli, tak neboli a nepremyslim nad tim. Spise uz si me telo tak zvyklo, na trenink, ze mam svalovku minimalni, i kdyz se minimalne vyspim a obcas po treninku citim takove prijemne jakoby ztuhnuti nebo pnuti svalu a jen lehkou bolest, coz je prijemne.
Jinak proti svalovce se mne nejvice osvedcila aerobka po treninku a nasledne studena sprcha (nebo respektive stridani teple a ledove vody) a take potreinkovy stretching
|
|
| nahoru |
|
 |
| |