|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často cvičíte cíleně břicho? |
| Každý den. |
|
7% |
[ 7 ] |
| 4x - 6x týdně. |
|
9% |
[ 9 ] |
| 1x - 3x týdně. |
|
71% |
[ 69 ] |
| Vůbec. |
|
12% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
pavel_80
|
Zaslal: so červen 05, 2010 8:50 am Předmět: Je nutné cvičit břicho cíleně? |
|
|
Jezdím fullbody 3x týdně (fomin). Stačí na procvičení břicha těžké série MT, dřepů powerclean atd. nebo je potřeba zařadit i cílené cviky na břicho? Respektive jak poznám, že mám břicho slabý a je potřeba ho začít řešit abych předešel zranění? (Nejde mi o estetickou stránku břicha, zajímá mě funkce.)
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hooliganko
|
Zaslal: so červen 05, 2010 8:54 am Předmět: |
|
|
u mrtvych tahu atd taky necilene zapojujes plno dalsich svalu ale i tak je cvicis , takze tak samo s brichem , kazdy trenink dej 4 serie nejakych zkracovacek / zdvihy nohou ve visu / dvojite zkracovacky a mas _________________ osobne zkoumana treninkova analogie :
mesic treninku , strava : 2 oplatky s minerálkou
mesic odpocinku , strava : 2 oplatky s vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 05, 2010 8:55 am Předmět: |
|
|
ja citim bricho i z cviku ktere na bricho primarne nejsou, ale tak 1-2 tydne cvicim i cviky na bricho.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:31 pm Předmět: Re: Je nutné cvičit břicho cíleně? |
|
|
| pavel_80 napsal: | Jezdím fullbody 3x týdně (fomin). Stačí na procvičení břicha těžké série MT, dřepů powerclean atd. nebo je potřeba zařadit i cílené cviky na břicho? Respektive jak poznám, že mám břicho slabý a je potřeba ho začít řešit abych předešel zranění? (Nejde mi o estetickou stránku břicha, zajímá mě funkce.)
Díky |
Ve většině případů se to pozná až docela pozdě
Je jen málo vyvolených, co si mohou dovolit necvičit cíleně břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:41 pm Předmět: Re: Je nutné cvičit břicho cíleně? |
|
|
Dej si břicho 2-3x do týdně, nějaké zkracovačky, zdvihy nohou ve visu, jestli máš balon tak na něm můžeš dělat plno výborných cviků na břicho. Nezapomeň cvičit i spodní záda  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: po červen 07, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po červen 07, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
Já když chvíli necvičím břicho, tak je to hned u čelních dřepů znát:)
Takže bych ho tam rozhodně zařadil alespoň 2-3x týdně:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 07, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
Břicho by se mělo cvičit HLAVNĚ kvůli kompenzaci zatížení spodních zad takže žadyn čekání a zjišťovaní kdy už je to važně nezbytný....
Břicho je sval jako každej jinej tak nechapu proč se u něj pořád dělají výjmky typu buď ho cvičim každej den trilion opakovani a nebo vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:21 pm Předmět: |
|
|
osobně břicho necvičím vůbec, mám sixpack a není problém.
ale zas mám v trenálu narvaný MT, přední dřepy i obyč., vzpěračský cviky (dneska třeba i výrazy s jednoručkama). pokud děláš dost vícekloubovejch cviků tak to půjde.
jinak možná nějaký planks/prone bridges a tak...
(na zkracovačky kašli)
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
| pxicho napsal: | osobně břicho necvičím vůbec, mám sixpack a není problém.
ale zas mám v trenálu narvaný MT, přední dřepy i obyč., vzpěračský cvik y (dneska třeba i výrazy s jednoručkama). pokud děláš dost vícekloubovejch cviků tak to půjde.
(na zkracovačky kašli) |
právě proto bych břicho cvičil
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
| pxicho napsal: | osobně břicho necvičím vůbec, mám sixpack a není problém.
ale zas mám v trenálu narvaný MT, přední dřepy i obyč., vzpěračský cviky (dneska třeba i výrazy s jednoručkama). pokud děláš dost vícekloubovejch cviků tak to půjde.
(na zkracovačky kašli) |
Si vůl
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:37 pm Předmět: |
|
|
Stred tela je zaklad. A neni to jen kvuli pneumatice...
|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | Si vůl |
šéfe, to mi pověz...jsem vůl, protože nemám potřebu cvičit břicho? necvičím taky lýtka, předloktí, biceps a triceps....nepoužívám pásek a nevěřím, že by mě pár sklapovaček vytrhlo...pokud člověk jede všechny cviky správně a pořádně, tak ty vedlejší partie se budou hýbat taky a zrovna střed těla je se zádama podle mě moje nejsilnější partie...zkus trochu argumentovat...co mi změní série x sklapovaček, když si pak vezmu pásek??
to samý jako by jsi tvrdil, že musíš cvičit předloktí tím víc, co jedeš MT...nesmysl, co...
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:55 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze Erny to myslel tak, ze aby u tebe nedoslo ke svalovym disbalancim bricho/vzprimovace, je vhodne minimalne jednou tydne brisni partie procvicit...
|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: po červen 07, 2010 11:03 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | Myslim, ze Erny to myslel tak, ze aby u tebe nedoslo ke svalovym disbalancim bricho/vzprimovace, je vhodne minimalne jednou tydne brisni partie procvicit... |
chápem', vime...někdo jen prostě místo sklapovaček dělá přední dřepy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|