|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:04 pm Předmět: Laktóza |
|
|
Jak pak je to s tímhle různě omývaným sacharidem??
jak je rychlej, dobrej pro tělo atd.?
jinak mám v plánu ho konzumovat pro začátek 150 g deně _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:07 pm Předmět: Re: Laktóza |
|
|
| Kadd napsal: | Jak pak je to s tímhle různě omývaným sacharidem??
jak je rychlej, dobrej pro tělo atd.?
jinak mám v plánu ho konzumovat pro začátek 150 g deně |
Dobrou chut.
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
je na nic, je rychlej,rychle se ti rozpadne na glukosu a galaktozu,.. netravi se uplne idealne, zahlenuje streva.. Provadim ted nekolikatydenni cistici kuru a vynechavam vsechny mlecny vyrobky .. citim se mnohem lip, jsem ted v objemu a dari se mi pribirat s minimem tuku.. fakt je ale,ze jsem to driv prehanel a zhruba az 60% prijmu bilkovin jsem mel z nekdy mlecnych vyrobku _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:21 pm Předmět: |
|
|
to právě chci ty bílkovyny s mléka  ctěl jsem dát 3 litry (300g sušeného) mléka a chtěl bych se dostat na tak min 250 - 300 g bílkovin a 500 g sach a 100 g tuku
Takže laktóza není moc dobrá jo? ale je lepší jak klasickej cukr? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | to právě chci ty bílkovyny s mléka ctěl jsem dát 3 litry (300g sušeného) mléka a chtěl bych se dostat na tak min 250 - 300 g bílkovin a 500 g sach a 100 g tuku
Takže laktóza není moc dobrá jo? ale je lepší jak klasickej cukr? |
Hlavně že strašně chytrej a ted napišeš takovou sračku ,proč mysliš že se z proteinu vytahuje,kurvy traveni,uklada se do tuku,je to odpad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | Kadd napsal: | to právě chci ty bílkovyny s mléka ctěl jsem dát 3 litry (300g sušeného) mléka a chtěl bych se dostat na tak min 250 - 300 g bílkovin a 500 g sach a 100 g tuku
Takže laktóza není moc dobrá jo? ale je lepší jak klasickej cukr? |
Hlavně že strašně chytrej a ted napišeš takovou sračku ,proč mysliš že se z proteinu vytahuje,kurvy traveni,uklada se do tuku,je to odpad. |
Zas až tak tragicky by som to nebral. Prečo nedáš namiesto toho mlieka tvaroh, tam je laktózy minimum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 6:38 pm Předmět: |
|
|
to ako planujes zrat akurat susene mlieko a protein? _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Soorbso napsal: | | to ako planujes zrat akurat susene mlieko a protein? |
ne to jsem nikde neřekl. mám v plánu udělat si nový jídelníček o hodnotách výše zmíněných. Mám v plánu vzít 100 g proteinu z mléka a to sebou nese 144g laktózy tak jsem chtěl vědět jakej to může mít dopad a jak ten dopad zmírnit.
K masu snažím se jíst 250g kuřecich prs deně, popřípadě aspoň tunák 1-2, nebo 200g šunky vetšinou tý klasický. + někdy maso z klasickýho oběda cca 100-150g.
jinak jím těstoviny,brambory,chleba ale o tom až bude jídelníček hotov. Ted prosim odpovězte na tu laktózu. Děkuji _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:30 am Předmět: |
|
|
laktosu bych zbytečně do jídelníčku netahal...jsou mnohem lepší varianty příjmu sacharidů
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
Latóza úplně ideální není, ale problémy se zahleněním a pod může spíše způsobovat obsah některých alergenů v samotné mléčné bílkovině. A nemá jen špatné účinky:
Doc. Stránský (LF UK Praha): Laktóza ve výživě
laktóza = disacharid složený z glukózy a galaktózy, nachází se v mateřském mléce všech zvířat s výjimkou lvouna kalifornského
Průměný obsah laktózy v mléce je 5 %, u zakysaných výrobků je jí méně (3 %), v sýrech pouze 0,1 %. Najdeme ji i v instantizovaných výrobcích (polévky, čaje), uzeninách a čokoládě (díky sušenému mléku). Vstřebává se v tenkém střevě díky enzymu laktáze, která se tvoří v mukóze tenkého střeva. U černochů klesá tvorba laktózy ve 3.-4. roce života až o 90 %.
Laktóza
podporuje peristaltiku, aktivuje střevní flóru, působí lehce laxativně, účinné prebiotikum, podporuje vstřebávání Ca (proto mají osoby s laktózovou intolerancí větší sklony k osteoporóze), brání tvorbě zubního kazu, napomáhá při laktaci (podporuje aktivitu Streptococus lactis), snižuje glykemickou odezvu cukrů, diabetici ji lépe snášejí než sacharózu.
Laktózová intolerance
působí průjmy, bolesti v podbřišku, tvorbu plynů H2 a CH4 (v Evropě výskyt 10-50 %, zejména severní Itálie) .
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 4:43 pm Předmět: |
|
|
kid dík.
Jinak neska jsem v delvitě viděl laktźu sušenou ( obsah ve 100g 63% 10% bílkovin a nějaký tuky  ) tak nevím no
jinak já ju budu jíst kvůly toho že se z mlíka nedá vytáhnout. Když bude dělat problémy budu muset věci přehodnotit. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|