|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jezdíte HST ? |
| Jasně,je to "good" trénink |
|
40% |
[ 8 ] |
| Jednou do roka si ho dám jako změnu, znám lepší tréninky |
|
30% |
[ 6 ] |
| NIkdy sem ho nejel,zdá se mi neefektivní |
|
30% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 20 |
|
| Autor |
Zpráva |
bloody.ghost
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 11:16 pm Předmět: CEE a HST ? |
|
|
Zdravim všechny, je 23:01 a akorát dlabu kuře s bramborem a ze stolku se na mě usmívá tvaroh. Za 2 týdny začínám po druhý HST později sem napíšu můj upravenej trénink + výživa.
Chci se zeptat,poprvý jsem si objednal Creatin EE od Axis Lab. Je dobrý ho začít používat do tohoto objemového tréninku. Vím že CEE je určenej na objem ale zase v prvních fázích hst nejsem skoro vůbec utahanej,tak jestli splní CEE správnou funkci,nebo je lepší jet jinej trénink ?
A ještě jeden poddotaz denně vypiji asi 3-4,5 l denně,když začnu brát Cee stačí to nebo ještě přidat na 5-6 l?
Omlouvám se,že zakládám nové téma.ALe Témata jako hst,gvt apod. už jsou moc přecpané.
Naposledy upravil bloody.ghost dne út prosinec 11, 2007 10:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 11:32 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, právě jsem dojedl rohlík se sýrem, z postele se na mě usmívá přítelkyně a já se snažím pochopit, na co se ptáš.
Zajímá tě, jestli je vhodné dávkovat kreatin, když jedeš HST nebo co? Pokud ano, tak neměj starost a klidně si ho dej, pokud se ptáš na něco jiného, tak tu otázku zkus, prosím, nějak vhodně přeformulovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 11:37 pm Předmět: |
|
|
Tak si říkám , kdo má větší štěstí jestli já se svým tvarohem na talíři nebo ty se svou přítelkyní v posteli :)
Jj pochopil jsi to správně, jestli je dobré brát Kreatin při HST tréninku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 5:20 am Předmět: |
|
|
CEE sam o sobe neni zadny zazrak, stejne tak jako ostatni podobne doplnky, takze bych z toho rozhodne nedelal vedu. To jestli je na objem nebo neni, zalezi predevsim na strave. Takze ho tam klidne soupni.
A co se tyka HST tak podle me jsou mnohem lepsi trenink
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
tenhle dotaz ma stejny smysl jako nedavno tenhle:
"Opravdu staci brat pri 31 Days arms jako doplnek jen protein?"
A o HST je tady taky asi milion topicu...
PS: prosimte oprav si ty hrubky u slov "objem" a "objednat" _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 8:23 am Předmět: |
|
|
hustě
Pro GVT je nejlepší tribullus, na Ivanova půjdeme s NO a HST, HST milý pánové, vezmeme útokem s CEE
PS:CEE není na objem nebo na dietu, já ho jedl ještě 14 dní před MČR, nezpůsobuje ani retenci vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 8:34 am Předmět: |
|
|
To je to, ze lidi si porad mysli, ze tyhle doplnky jsou zazraky ve svete bodybuildingu. Nekdy loni si u nas v posilovne kluk objednal 1kg baleni gaineru a kdyz si to u majitele vyzvedaval, tak vsichni v posilovne prestali cvicit a s uzasem koukali, co za steroid si to ten chlapec nese v ruce
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 10:55 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal, teď to bude poprvý co začnu užívat kreatin a všude se o něm píše jako revoluční přípravek.I tady na fórech. Samo vim,že je to jen další doplněk výživy.Když už do něčeho jdu tak chci vědět na čem jsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 6:46 am Předmět: |
|
|
Jo je to revolucni pripravek, zvlast v reklamach to casto tvrdi :-)
Tak vazne, docela te chapu, ja kdyz jsem mel poprve kreatin, tak jsem si od nej hodne sliboval a take jsem od nej celkem hodne dostal. Na kazdeho ovsem pusobi jinak, na nekoho vubec na nekoho (treba na me) vzdy pusobil dost silne. V prvnim kreatinovem cyklu jsem pribral asi 8kg - z cehoz bylo opravdu hodne vody a vzhledem k tomu, ze jsem s nim denne prijmal vic jak 100g glukozy navic, tak i nejaky tuk, ale i svaly a sila, takze celkove spokojenost. Nasledujici kreatinove cykly uz byly slabsi, ale citil jsem ho skoro vzdy. Takze vyzkousej a uvidis.
Kdyz uz bych tedy mel premyslet nad tim, jaky trenink k nemu vzit, tak bych osobne vzal asi neco trochu narocnejsiho nez HST (bear rutine, heavy light, 5x5 atd moznosti je spousta). Zalezi take na tom, jak moc jsi pokrocily
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 5:25 pm Předmět: |
|
|
Cvičím zatim jen 1,5 roku.Takže mc ne.Kromě Hst a klasiky jsem nic jinýho nejel.Sem se koukal na toho beara,vypadá slušně.Jsem teď právě měsíc měl mizernej trénink,do posilky sem moc nechodil,tak sem radši pro ten hst pak bych po něm chtěl jet Korteho a pak možná toho beara.Co vy na to?
Ještě jsem se chtěl zeptat co je lepší Kreatin Ee nebo Mono?
Tady no fóru,doporučuje každej něco jinýho.
+ kolik tý tekutiny.mám průměr 3-4 l při kreatinu,bych chtěl jít tak na 5-6l.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
| bloody.ghost napsal: | Cvičím zatim jen 1,5 roku.Takže mc ne.Kromě Hst a klasiky jsem nic jinýho nejel.Sem se koukal na toho beara,vypadá slušně.Jsem teď právě měsíc měl mizernej trénink,do posilky sem moc nechodil,tak sem radši pro ten hst pak bych po něm chtěl jet Korteho a pak možná toho beara.Co vy na to?
Ještě jsem se chtěl zeptat co je lepší Kreatin Ee nebo Mono?
Tady no fóru,doporučuje každej něco jinýho.
+ kolik tý tekutiny.mám průměr 3-4 l při kreatinu,bych chtěl jít tak na 5-6l. |
Vyskúšaj a uvidíš, to je ťažko povedať. Monohydrát je asi istotka...vody tak kolo 5-6 l by malo stačiť. Inak CEE by nemal zavodňovať. Skús k tomu Korteho alebo to čo písal Draper, a pôjdeš hore.
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 10:57 pm Předmět: |
|
|
Mám další dotaz ohledně kreatinu, je dobré dávkovat kreatin mimo posilovací den? Má nějaké využití 1)když nic nedělám 2)když den necvičim ale mám třeba bojový sport,běh nebo plavání?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 10:59 pm Předmět: |
|
|
Užívá se kontinuálně po nějaké období (4-6týdnů)každá den. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: st prosinec 19, 2007 10:58 pm Předmět: |
|
|
Zdravim,tak jsem tu zase.Už jedu hst jsem v půlce první fáze ale ještě mi nedošel Kreatin.Přijít mi má každým dnem.Nevadí když ho zařadim uprostřed tréninku,nebo bude lepší až dojedu jeden trénink,zasadit ho na začátku dalšího?
A ještě jeden dotaz po üžívání kreatinu těch 4-6 týdnů,na jakou dobu se vysazuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|