nevyvážené svaly

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - nevyvážené svaly  Úvodní stránka -> Trénink -> nevyvážené svaly
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Temp

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 9:03 am    Předmět: nevyvážené svaly Odpovědět s citátem

Zdravím,

potřeboval bych radu, od mala hraju hokej, jsem brankář a díky tomu mám nerovnoměrné svaly. Vzhledem k tomu, že lapačka víc zapojuje prsní svaly, než vyrážečka, mám levé prso větší. Momentálně již nějakou dobu pravidelně cvičím a chtěl bych se zeptat na radu, jak to mám vyvážit. Nejspíš napíšete, že si mám dát na pravou stranu o dvě opakování víc, ale třeba se tu dozvím nějaký zajímavý nápad atd. Třeba u bench presu to neovlivním, tak jestli se dá nějak chytit činka, aby to na jednu stranu zabíralo víc, atp. to by mě zajímalo, děkuju moc :)

Jinak, vyrážečka zase naopak víc zabírá předloktí, takže pravé předloktí mám hezky vytvarovaný a levý je strašný :D Tak jestli máte taky nějakou vychytávku, budu rád, děkuju.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Používej v tréninku jednoruční činky. Časem se to srovná (obzvlášť pokud jsi pravák).
MikTek

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Používej v tréninku jednoruční činky. Časem se to srovná (obzvlášť pokud jsi pravák).

Přesně tak, ty partie které Ti přijdou nevyvážené, tak porcvičuj separativně, defacto každou stranu "zvlášť"...Tlaky s JČ, kliky na jedné ruce apod...a hlavně se tak nesledovat, pokud se nechystáš soutěžit v kosmetice tak si toho stejně nikdo kromě tebe nevšimne

Rychle na stránku:

Přejdi na: