Pomoc s tréninkovým plánem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pomoc s tréninkovým plánem  Úvodní stránka -> Trénink -> Pomoc s tréninkovým plánem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trongix

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:21 pm    Předmět: Pomoc s tréninkovým plánem Odpovědět s citátem

Je mi 17 let mám 95 kilo a měřím 185 cm , už asi 4 měsíce chodím do posilovny a už jsem docela dost postoupil , měl jsem tréninkovej plán od jednoho trenéra z posilovny ale ten mi už nevyhovuje . a chtěl bych znát váš názor a vaše doporučení co bych měl cvičit a neměl , popřípadě jaké suplementy a tak . byl bych vám moc rád kdyby jste mi pomohli :) Mám čas cvičit Od pondělka až do pátku a pak v neděli. Chtěl bych kombinovaný tréning - Hubnutí a nabírání svalů. Také beru dva suplementy , BCCA (HARDCORE) a Protein (50%)Pokuď bude zapotřebí nějaké další informace rád napíšu , moc děkuju za pomoc :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matheus

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 1:31 pm    Předmět: Re: Pomoc s tréninkovým plánem Odpovědět s citátem

Trongix napsal:
Je mi 17 let mám 95 kilo a měřím 185 cm , už asi 4 měsíce chodím do posilovny a už jsem docela dost postoupil , měl jsem tréninkovej plán od jednoho trenéra z posilovny ale ten mi už nevyhovuje . a chtěl bych znát váš názor a vaše doporučení co bych měl cvičit a neměl , popřípadě jaké suplementy a tak . byl bych vám moc rád kdyby jste mi pomohli :) Mám čas cvičit Od pondělka až do pátku a pak v neděli. Chtěl bych kombinovaný tréning - Hubnutí a nabírání svalů. Také beru dva suplementy , BCCA (HARDCORE) a Protein (50%)Pokuď bude zapotřebí nějaké další informace rád napíšu , moc děkuju za pomoc :)

proč si nepohledáš a nepročteš pár článků na main webu?!? Je tam toho až nad hlavu, takže si člověk (který není úplně debil) dokáže aspoň zhruba vytvořit kostru treninku a dát ji sem na zhodnocení. Jestli toho nejsi schopen samostatně tak nemá cenu ti tady radit...

příklad: http://powerlifting.ronnie.cz/c-6445-prihodte-kotouce-aneb-silovy-trenink-pro-zacatecniky.html

Rychle na stránku:

Přejdi na: