|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: ne leden 03, 2021 12:05 pm Předmět: Minimum |
|
|
Zdar,
nemá si smysl nic nalhávat, aktuálně jsem po fyzické stránce troska a motivace k cvičení je v posledncíh letech minimální, takže aktuálně se něco snažím zase cca třetí měsíc šmrdlat. Představa je taková, že s minimální investicí (časovou a úsilí) bych se rád posunul na nějakou průměrnou výkonnost. Nemám na mysli závodní, což pro mě znamená 50x10 na bulharech, 90x10 na bp a 10 shybů s paralelním úchopem, v což doufám někdy během začátkem jara, nejpozději do konce června.
Představa tréninku je taková, že by měl být 2x týdně 20-30 minut, 3-5 sérií na cvik a každý měsíc něco málo přidat. Nejvíc mě zajímá, jak to s tímto minimem půjde.
Za ničím se nehodlám hnát.
Včera:
bulhaři
10/ 0 - 30 - 30
bp
10/ 50 - 60
13/ 70
+
shyby
5/ 0 - 0 - 0
sedlehy
15x
Začínal jsem na u bulharů bez přidané váhy, u bp bylo maximum 6op. se 70, shyby jsem jel po 3 a teď ta poslední 5ka je nic moc, takže tam si bude potřeba s tím trochu nějak pohrát. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne st leden 06, 2021 8:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 03, 2021 12:34 pm Předmět: |
|
|
Zdar borec, dlho o tebe nebolo počuť, čo takýto úpadok? Veľa práce, detí  ? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 06, 2021 8:32 pm Předmět: |
|
|
Zdar Turku,
ano, kvůli dětem se musely trochu upravit priority a vzledem k tomu, že cvičení pro mě sice bylo a je důležitý, tak rozhodně není na nejvyšším stupínku a odneslo to. Naopak mám i relativně radost, že nic nezvednu a nevadí mi to, což samozřejmě neznamená, že by mi vadilo, kdyby to by lepší.
Aktuálně je pro mě na fóru největší motivace Arkan v závěsu s Evičkou.
Trochu opožděně gratulace k přírůstku do rodiny.
Dnes:
bulhaři
10/ 0 - 30 - 30
benč
10/ 50 - 60
14/ 70
+
shyby paralel
5/ 0 - 0 - 10
břuch
15x
Nic moc spánek, nohy byly slabý, na poslední sérku shybů +10kg, aby byl aspoň důvod se trápit. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 06, 2021 9:11 pm Předmět: |
|
|
Vďaka, nápodobne aj Tebe, nech sa Vám darí vo všetkých oblastiach! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne leden 10, 2021 8:51 am Předmět: |
|
|
Včera:
bulhaři
10/ 0 - 30 - 30
benč
10/ 50 - 60
15/ 70
+ shyby paralel
5/ 0 - 0 - 0
břuch
15x _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 13, 2021 9:17 pm Předmět: |
|
|
dnes:
bulhaři
10/ 0 - 30
15/ 30
benč
10/ 50 - 60
15/ 70
+
shyby paralel
5/ 0 - 0 - 0
břuch
15x
Je na tom dobrý minimálně to, že i když je člověk troska se spánkovým deficitem, tak si to odcvičí a ještě ho to i nakopne. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne leden 17, 2021 12:49 pm Předmět: |
|
|
dnes:
bulhaři
10/ 0 - 30
15/ 30
benč
10/ 50
5/ 60 - 70 - 80 - 90
15/ 70
+
shyby paralel
3/ 0 - 5 - 10 - 15
2,9/ 20
7/ 0
břuch
15x
Na snídani tlačenka s octem a cibulí + domácí chleba a ochota tomu věnovat trochu víc času, takže vyjetí do "vah".
U benču bych řekl, že zlepšení cca 2op. s 90 za 3 týdny, u shybů lepší snad jen technika, ale pořád je to nemastný neslaný, takže tam to nemá smysl víc hrotit. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 20, 2021 8:17 pm Předmět: |
|
|
dnes:
bulhaři
10/ 0 - 30
15/ 30
benč
10/ 50 - 60
17/ 70
+
shyby paralel
5/ 0 - 0 - 0
břuch
15x + 5x shyb _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 23, 2021 1:23 pm Předmět: |
|
|
dnes:
bulhaři
10/ 0 - 30 - 40
benč
10/ 50 - 65 - 80
+
shyby paralel
3/ 0 - 10
2,9/ 25
6/ 0
břuch
15x
Přidávání mělo být až od začátku příštího měsíce, ale už se mi nechtělo jebat s 10+ op. U shybů zase nepoučitelnej. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 30, 2021 8:30 pm Předmět: |
|
|
středa + dnes
bulhaři
10/ 0 - 30 - 40
benč
10/ 50 - 66 - 80
+
shyby paralel
6/ 0 - 0 - 0
břuch
Říkal jsem si, že bych v březnu už mohl zkusit 10op. s 90, ale asi to neklapne, těch aktuálních 80 je těžších než bych se představoval. Každopádně bych to rád prubnul a to i u shybů a bulharů ať vím, na čem jsem.
Ještě 8-10 tréninků. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so únor 06, 2021 8:30 pm Předmět: |
|
|
Dnešní zápis měl být podobnej jako minule, ale nějak to nevyšlo.
středa
švihadlo
bulhaři
10/ 0 - 30 - 40
+
břuch
3x10
benč
10/ 50 - 70 - 80
+
shyby paralel
3x6
dnes
švihadlo
shyby paralel
10x
bulhaři
10/ 5 - 35 - 50
+
břuch
3x10
benč
10/ 50
5/ 60 - 70
3/ 80
10/ 90
+
shyby paralel
3/ 0 - 5 - 10 - 15 - 20
Takže po cca 15 hodinách tréninku by se dalo říct splněno. Bulhaři celkem gut, benč i s mini stopkou v posledním op., na shybech bude ještě potřeba zapracovat.
Vzhledem k tomu, že silově je to pořád o ničem a i holky zvedají víc, tak další cíl bude 10x100 na benču, 10xshyb +10kg, 10x70 na bulharech. Chtěl bych to stihnout ještě před čtyřicítkou, což nebudu psát, kdy to je, ale splnitelný by to mělo být.
Na tréninku zatím není potřeba nic měnit, maximálně tvrdohlavu, aby poslouchala.
Z benču mám radost v tom, že před rokem půl jsem nemohl bezboletně cvičit s 50 kilama.
Uvidím, jak bude vypadat rege, až přibyde basket/kolo, případně, jestli se neozvou nějaký neduhy z blbnutí z předešlých let. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so únor 13, 2021 9:02 pm Předmět: |
|
|
středa + dnes
bulhaři
10/ 0 - 30 - 40
+
břuch
3x10
benč
10/ 50 - 70 - 80
+
shyby paralel
3x6
Benč a shyby opět těžký. Minulá sobota mě asi poslala o měsíc zpět. Trošku cítím pravý rameno, snad o tom nebudu do 14 dnů vědět.
Bulhaři ok, trochu zvýšení deficitu kvůli mobilitě, ať se ta zatuhlost pomalu rozhejbává. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st únor 17, 2021 8:14 pm Předmět: |
|
|
dnes
bulhaři
10/ 10 - 40 - 60
+
břuch
3x10
benč
10/ 50
5/ 60 - 70 - 80 - 90
12/ 80
+
shyby paralel
3/ 0 - 5 - 10 - 15
2x5
Bulhaři strop, minimálně na levou nohu a v podstatě i malý PRko, který je spíš o tom, že jsem to asi ani nikdy nezkoušel. Ostatní tak akorát, ale těch pár sérek navíc trvalo samozřejmě dýl... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so únor 20, 2021 8:28 pm Předmět: |
|
|
dnes
bulhaři
10/ 0 - 30 - 40
+
břuch
3*10
benč
10/ 50 - 60 - 70 - 80
+
shyby paralel (už od bulharů)
5x
asi 6x3x5
5x
Gut. Ramínko bude asi ještě potřebovat 14 dní, ale vypadá to, že to není nic tragickýho. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st únor 24, 2021 8:18 pm Předmět: |
|
|
dnes
shyby paralel
5x
3x3x+5
+
bulhaři
10/ 5 - 35 - 45
+
břuch
3x10
benč
10/ 50
5/ 65 - 75 - 85 - 95
+
shyby paralel
4x3x+5
5x+5
Nějak to natahuju. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|