Prosím o radu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím o radu  Úvodní stránka -> Trénink -> Prosím o radu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bumba

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 3:39 pm    Předmět: Prosím o radu Odpovědět s citátem

Zdravím.... Chtěl bych se zeptat na pár rad, jak se nejúčiněji zbavit podkožního tuku z břicha a zviditelnit břišní svaly. Cvičím už skoro 2 roky, je mi 18 let, měřím 185cm, vážím 80 kg...Cvičím 3x týdně v posilovně + skoro každý den cvičím sklapovačky doma.... Vždy jsem dělal jen objemové tréninky a naštěstí je to na mě trochu znát, ale za tu dobu se mi na břiše nahromadil podkožní tuk... Snad nikde jinde než na břiše tolik podkožního tuku nemám. Teď řeším problém, jak se toho zbavit.... Potřebuju nějaký trénink, klidně rýsovací, ale chci taky zachovat co nejvíce svalové hmoty, zároveň přemýšlím i o nějakém spalovači... teď už asi měsíc cvičím trénink z ronnie pod názvem:

Nastal čas na "sixpack"! (bohužel sem nemůžu poslat odkaz)

(vždy kruhový trénink pro 1 den + běh cca 15 minut)

moc díky za každou radu.... ať už tréninkovou, či suplementy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Doorn

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičím 9 měsíců a po prvním měsíci jsem měl lepší informace, než ty za dva roky, to je dobré. Rýsovací trenink, co to je?

Ale abych nebyl OT. Každý den sklapovačky jsou blbost, břicho je sval jako každý jiný. Pokud tam máš hodně tuku, tak ti to břicho stejně vidět nepůjde. Spalovač si nekupuj, jsou to vyhozené peníze, radši si pořádně uprav stravu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: