muj trening potrebuju zhodnotit

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - muj trening potrebuju zhodnotit  Úvodní stránka -> Trénink -> muj trening potrebuju zhodnotit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Immortalek

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 1:58 pm    Předmět: muj trening potrebuju zhodnotit Odpovědět s citátem

Zdravim... tak jsem jednou tak prochazel ruzna fora a cetl a cetl a vymyslel tohle. Je to trening ktery se da specifikovat jednim slovem "100" neboli 10x10 (serie, opakovani). Jezdim ted:
pondeli:
bench 10x10
drepy 10x10
mrtvy tah 10x10
pritahy na hrazde na siroko 10x10

utery:
kliky na bradlech 10x10
stahovani orechu 10x10 (na horni kladce)
stahovani horni klady s veckovou osou 10x10
jednorucky na biceps 10x10
dlouha tycka na biceps 10x10

streda:
volno

ctvrtek:
to same co pondeli

patek:
to same co utery

vahy jsem volil podle pravidla 50% maxima co zvednul pred zacatkem tohoto pokusu (nebo spis myslim si ze zvednu[nikdy jsem to netestoval primo]), pricemz na banch jsem zacinal s 55kg a kazdych 14 dni pridavam 2,5kg. u drepu jsem zacal s prazdnou tyckou a pridavam po 5 kilech jednou za 3 tydny, mrtvolu jsem zacal s 40 a pridavam 5kg kazdych 14 dni. u ostatniho pridavam vzdy po minimu co se da tzn po kile ... za 14 dni. Jedu to uz tak 3 mesice ted v soucasnosti jedu na banch s 67.5kg. Cviky jezdim s pomerne kratkymi prestavkami mezi seriemi cviky, samotne se snazim spis jet pomaleji a dbat na precizni techniku. Muj osobni pocit je asi takovy ... za tyhle 3 mesice jsem pribral skoro 4Kg na vaze (neberu k tomu zadnou specialni vyzivu tzn zadne sacharidaky, zadne proteinaky, kreatin nic...) a zvysila se moje vytrvalost a taky muj apetyt, mam viditelny narust obemu na stenhech a hrudniku.

moje aktualni vaha je 73Kg a vyska 172cm.

Chtel bych se zeptat co si o tom myslite. popřípadě jako moc se nicim ci nenicim ... nesetrte kritikou ... :) diky za kazdy koment
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deco

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem celkem amater ale i takhle vidim ze v uterý ten trening nedáš.
Skoro bych se odvážil tvrdit ze nedojedes celej ani v pondelí nehlede ze bude pomerne dlouhej.
Nehledim nato ze pri tvojí váze bych se do schazování jeste nehrnul.
jir.ka

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondeli mas JEN zakladni cviky a v utery zas JEN doplnky... Prehazej si to
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deco napsal:
Jsem celkem amater ale i takhle vidim ze v uterý ten trening nedáš.
Skoro bych se odvážil tvrdit ze nedojedes celej ani v pondelí nehlede ze bude pomerne dlouhej.
Nehledim nato ze pri tvojí váze bych se do schazování jeste nehrnul.

:D ten v úterý je oproti tomu pondělnímu hračka...

jinak nevím, co napsat k tréningu... radši
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle trening jsi jel, nebo chces jet?
podle me to nedas
ty shyby jsou vrazedne a ani drepy s mrtvolou nejsou jen tak
jake planujes vahy?

a kliky na bradlech 10x10 je solidni nakladacka

jaky jsi mel trening doted?
za sebe bych doporucil fraimenuv tezko lehky
a nebo beara (ale jenom tridenni verzi)
Bomberguy

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo by ti asi napsal, nevymýšlej pi*oviny a cvič ozkoušené tréninky - třeba korte. To bych ti poradil i já.

Pokud pominu 10*10, což se mi samo o sobě jeví jako ptákovina, tak mimo to co ti tu už kluci napsali, druhý cvik 10*10 stahování ořechů.. dej si radši extenze s jednoručkou, nebo něco pořádnýho, z ořechů ti nic nenaroste.
Pokud chceš jet jednoručky na biceps a s velkou osou, tak vždycky dáš první velkou osu, jednoručky až poté.

Proč vymýšlet, když už jsou dlouho různé tréninky vymyšlený, a osvědčený?

Ale do toho, vyzkoušej si to a za dva měsíce nám napiš feedback ;)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V čem je ta jednoručka lepší než ořechy, když je to prakticky stejnej pohyb?
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10x10 není blbost, ale spíš poslouží dobře jako intenzifikační metoda, aby si tělo šokoval, ne jako pravidelný trénink - navíc u tebe spojení MT+bench+dřep+shyb v jedné tréninkové jednotce (!) by bylo podle mě kontraproduktivní, navíc se slušnou vahou by si to zřejmě ani nedal.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ses si jistej, ze je dobrej pristup dat deset serii na stehna a dvacet na biceps a tricet na triceps?
a uplne vypustit ramena???

jestli chces neco s vetsim objemem, zkus googlovat : Juggernaut Training System
Bomberguy

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc nám toho o sobě nenapsal, Myslím že nejpodstatnější věc je CÍL.
O 10*10 nic nevím,
Začínal mrtvolu se 40 kily, dřep s 20, to znamená že se jedná o začátečníka. Zřejmě nebude mít vyřešený jídelníček, jako 99 % všech co začínají.
Dovedu si představit že si dá trénink 10*10 člověk co má už pořádnou svalovou hmotu vybudovanou a ne začátečník, tak proč si nedat nějakou osvědčenou rutinu.

Proč jednoručku a ne ořechy? Volná váha je snad dostatečná odpověď :)

+ jak píše Petr, věnovat stejnou práci , ne li menší, mrtvole a cvičit víc triceps a biceps..
Immortalek

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedu to tak uz skoro 3 mesice ... misto shazovani pribiram (viz muj post "pribral jsem uz 4 kila"

- 100 opakovani na bradlech neni problem ... jezdil jsem uz 150 (10serek po 15 opakovanich) a ted jsem to shodil a pridavam na vaze takze jezdim sva vaha +10Kg na pase zavestenych...

to pondeli bech jedu ted 10x 67,5kg a celkem to de. mrtvolu 10x60kg. drepy kvuli kolenum bohuzel jenom 10x30. a neprijde mi to nejako extra tezke. cvicim uz bezmala 8 let ve frekvenci 4-6x tydne takže něco už malo odcviceneho mam ...
Bomberguy

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při mrtvole tě kolena také limitují?
pokud nelimitují, po 8 letech cvičení je 10*60 kg opravdu málo. když už nemůžeš pořádně jezdit nohy, kvůli kolenům, proč nejezdíš ramena?

Napiš svůj cíl, vypadá to že chceš přibrat. v tom případě je první věc jídelníček, pak cvičení..

Neber si to osobně, ale pokud cvičíš 8 let a vážíš 73 kilo, myslím že ten jídelníček asi nebude úplně richtig.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Immortalek napsal:
jedu to tak uz skoro 3 mesice ... misto shazovani pribiram (viz muj post "pribral jsem uz 4 kila"

- 100 opakovani na bradlech neni problem ... jezdil jsem uz 150 (10serek po 15 opakovanich) a ted jsem to shodil a pridavam na vaze takze jezdim sva vaha +10Kg na pase zavestenych...

to pondeli bech jedu ted 10x 67,5kg a celkem to de. mrtvolu 10x60kg. drepy kvuli kolenum bohuzel jenom 10x30. a neprijde mi to nejako extra tezke. cvicim uz bezmala 8 let ve frekvenci 4-6x tydne takže něco už malo odcviceneho mam ...

tak to je jasne, tolik opakovani ti prinese vytrvalost
zmen to na beara (10x5) nebo korteho (5x5) a nebo Juggernaut Training System tam je to od desitek po trojky
ale uber opakovani a pridej zateze

co KONKRETNE mas s koleny?

a jaky mas jidelnicek?
nejlepe za posledni dva dny
idealne i s casem kdy jsi to s nedl a mnozstvim
Immortalek

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

60Kg ... no kdyz jezdim 4 serie po 8 tak jsem jezdil 80,90,100,110 ...

kolena ... vlivem 13 let vrcholoveho sportu odesli chrupavky a regeneruji se sakra pomalu ...

strava? ... hmm upřimnosti se meze nekladou ... zadna ... každy den mam 400-600g nejakeho masa vecinou kureci/hovezi/kruti ... zeleniny spiš meně jak vice ...

cile: spiš sila jak obem a mit to prorysovane ... s vahou bych se rad vesel do 75 kilo, minimum telesneho tuku. Takze asi tak nejako... mam ted cca 19% telesneho tuku a rad bych se priblizil 10-12%
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Immortalek napsal:
60Kg ... no kdyz jezdim 4 serie po 8 tak jsem jezdil 80,90,100,110 ...

kolena ... vlivem 13 let vrcholoveho sportu odesli chrupavky a regeneruji se sakra pomalu ...

strava? ... hmm upřimnosti se meze nekladou ... zadna ... každy den mam 400-600g nejakeho masa vecinou kureci/hovezi/kruti ... zeleniny spiš meně jak vice ...

cile: spiš sila jak obem a mit to prorysovane ... s vahou bych se rad vesel do 75 kilo, minimum telesneho tuku. Takze asi tak nejako... mam ted cca 19% telesneho tuku a rad bych se priblizil 10-12%

4x8x110?

jakeho sportu, co ti na to rekl doktor?

stravu jsem zadal podrobne, ne odhadem, a konkretne za dva dny

jasne takze objem, a do plavek vysekat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - muj trening potrebuju zhodnotit Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: