|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Immortalek
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 1:58 pm Předmět: muj trening potrebuju zhodnotit |
|
|
Zdravim... tak jsem jednou tak prochazel ruzna fora a cetl a cetl a vymyslel tohle. Je to trening ktery se da specifikovat jednim slovem "100" neboli 10x10 (serie, opakovani). Jezdim ted:
pondeli:
bench 10x10
drepy 10x10
mrtvy tah 10x10
pritahy na hrazde na siroko 10x10
utery:
kliky na bradlech 10x10
stahovani orechu 10x10 (na horni kladce)
stahovani horni klady s veckovou osou 10x10
jednorucky na biceps 10x10
dlouha tycka na biceps 10x10
streda:
volno
ctvrtek:
to same co pondeli
patek:
to same co utery
vahy jsem volil podle pravidla 50% maxima co zvednul pred zacatkem tohoto pokusu (nebo spis myslim si ze zvednu[nikdy jsem to netestoval primo]), pricemz na banch jsem zacinal s 55kg a kazdych 14 dni pridavam 2,5kg. u drepu jsem zacal s prazdnou tyckou a pridavam po 5 kilech jednou za 3 tydny, mrtvolu jsem zacal s 40 a pridavam 5kg kazdych 14 dni. u ostatniho pridavam vzdy po minimu co se da tzn po kile ... za 14 dni. Jedu to uz tak 3 mesice ted v soucasnosti jedu na banch s 67.5kg. Cviky jezdim s pomerne kratkymi prestavkami mezi seriemi cviky, samotne se snazim spis jet pomaleji a dbat na precizni techniku. Muj osobni pocit je asi takovy ... za tyhle 3 mesice jsem pribral skoro 4Kg na vaze (neberu k tomu zadnou specialni vyzivu tzn zadne sacharidaky, zadne proteinaky, kreatin nic...) a zvysila se moje vytrvalost a taky muj apetyt, mam viditelny narust obemu na stenhech a hrudniku.
moje aktualni vaha je 73Kg a vyska 172cm.
Chtel bych se zeptat co si o tom myslite. popřípadě jako moc se nicim ci nenicim ... nesetrte kritikou ... :) diky za kazdy koment
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
deco
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
Jsem celkem amater ale i takhle vidim ze v uterý ten trening nedáš.
Skoro bych se odvážil tvrdit ze nedojedes celej ani v pondelí nehlede ze bude pomerne dlouhej.
Nehledim nato ze pri tvojí váze bych se do schazování jeste nehrnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
Pondeli mas JEN zakladni cviky a v utery zas JEN doplnky... Prehazej si to
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
| deco napsal: | Jsem celkem amater ale i takhle vidim ze v uterý ten trening nedáš.
Skoro bych se odvážil tvrdit ze nedojedes celej ani v pondelí nehlede ze bude pomerne dlouhej.
Nehledim nato ze pri tvojí váze bych se do schazování jeste nehrnul. |
:D ten v úterý je oproti tomu pondělnímu hračka...
jinak nevím, co napsat k tréningu... radši
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
tenhle trening jsi jel, nebo chces jet?
podle me to nedas
ty shyby jsou vrazedne a ani drepy s mrtvolou nejsou jen tak
jake planujes vahy?
a kliky na bradlech 10x10 je solidni nakladacka
jaky jsi mel trening doted?
za sebe bych doporucil fraimenuv tezko lehky
a nebo beara (ale jenom tridenni verzi) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
Někdo by ti asi napsal, nevymýšlej pi*oviny a cvič ozkoušené tréninky - třeba korte. To bych ti poradil i já.
Pokud pominu 10*10, což se mi samo o sobě jeví jako ptákovina, tak mimo to co ti tu už kluci napsali, druhý cvik 10*10 stahování ořechů.. dej si radši extenze s jednoručkou, nebo něco pořádnýho, z ořechů ti nic nenaroste.
Pokud chceš jet jednoručky na biceps a s velkou osou, tak vždycky dáš první velkou osu, jednoručky až poté.
Proč vymýšlet, když už jsou dlouho různé tréninky vymyšlený, a osvědčený?
Ale do toho, vyzkoušej si to a za dva měsíce nám napiš feedback ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
V čem je ta jednoručka lepší než ořechy, když je to prakticky stejnej pohyb?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
10x10 není blbost, ale spíš poslouží dobře jako intenzifikační metoda, aby si tělo šokoval, ne jako pravidelný trénink - navíc u tebe spojení MT+bench+dřep+shyb v jedné tréninkové jednotce (!) by bylo podle mě kontraproduktivní, navíc se slušnou vahou by si to zřejmě ani nedal. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
ses si jistej, ze je dobrej pristup dat deset serii na stehna a dvacet na biceps a tricet na triceps?
a uplne vypustit ramena???
jestli chces neco s vetsim objemem, zkus googlovat : Juggernaut Training System _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
Moc nám toho o sobě nenapsal, Myslím že nejpodstatnější věc je CÍL.
O 10*10 nic nevím,
Začínal mrtvolu se 40 kily, dřep s 20, to znamená že se jedná o začátečníka. Zřejmě nebude mít vyřešený jídelníček, jako 99 % všech co začínají.
Dovedu si představit že si dá trénink 10*10 člověk co má už pořádnou svalovou hmotu vybudovanou a ne začátečník, tak proč si nedat nějakou osvědčenou rutinu.
Proč jednoručku a ne ořechy? Volná váha je snad dostatečná odpověď :)
+ jak píše Petr, věnovat stejnou práci , ne li menší, mrtvole a cvičit víc triceps a biceps..
|
|
| nahoru |
|
 |
Immortalek
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
jedu to tak uz skoro 3 mesice ... misto shazovani pribiram (viz muj post "pribral jsem uz 4 kila"
- 100 opakovani na bradlech neni problem ... jezdil jsem uz 150 (10serek po 15 opakovanich) a ted jsem to shodil a pridavam na vaze takze jezdim sva vaha +10Kg na pase zavestenych...
to pondeli bech jedu ted 10x 67,5kg a celkem to de. mrtvolu 10x60kg. drepy kvuli kolenum bohuzel jenom 10x30. a neprijde mi to nejako extra tezke. cvicim uz bezmala 8 let ve frekvenci 4-6x tydne takže něco už malo odcviceneho mam ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
Při mrtvole tě kolena také limitují?
pokud nelimitují, po 8 letech cvičení je 10*60 kg opravdu málo. když už nemůžeš pořádně jezdit nohy, kvůli kolenům, proč nejezdíš ramena?
Napiš svůj cíl, vypadá to že chceš přibrat. v tom případě je první věc jídelníček, pak cvičení..
Neber si to osobně, ale pokud cvičíš 8 let a vážíš 73 kilo, myslím že ten jídelníček asi nebude úplně richtig.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Immortalek napsal: | jedu to tak uz skoro 3 mesice ... misto shazovani pribiram (viz muj post "pribral jsem uz 4 kila"
- 100 opakovani na bradlech neni problem ... jezdil jsem uz 150 (10serek po 15 opakovanich) a ted jsem to shodil a pridavam na vaze takze jezdim sva vaha +10Kg na pase zavestenych...
to pondeli bech jedu ted 10x 67,5kg a celkem to de. mrtvolu 10x60kg. drepy kvuli kolenum bohuzel jenom 10x30. a neprijde mi to nejako extra tezke. cvicim uz bezmala 8 let ve frekvenci 4-6x tydne takže něco už malo odcviceneho mam ... |
tak to je jasne, tolik opakovani ti prinese vytrvalost
zmen to na beara (10x5) nebo korteho (5x5) a nebo Juggernaut Training System tam je to od desitek po trojky
ale uber opakovani a pridej zateze
co KONKRETNE mas s koleny?
a jaky mas jidelnicek?
nejlepe za posledni dva dny
idealne i s casem kdy jsi to s nedl a mnozstvim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Immortalek
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
60Kg ... no kdyz jezdim 4 serie po 8 tak jsem jezdil 80,90,100,110 ...
kolena ... vlivem 13 let vrcholoveho sportu odesli chrupavky a regeneruji se sakra pomalu ...
strava? ... hmm upřimnosti se meze nekladou ... zadna ... každy den mam 400-600g nejakeho masa vecinou kureci/hovezi/kruti ... zeleniny spiš meně jak vice ...
cile: spiš sila jak obem a mit to prorysovane ... s vahou bych se rad vesel do 75 kilo, minimum telesneho tuku. Takze asi tak nejako... mam ted cca 19% telesneho tuku a rad bych se priblizil 10-12%
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Immortalek napsal: | 60Kg ... no kdyz jezdim 4 serie po 8 tak jsem jezdil 80,90,100,110 ...
kolena ... vlivem 13 let vrcholoveho sportu odesli chrupavky a regeneruji se sakra pomalu ...
strava? ... hmm upřimnosti se meze nekladou ... zadna ... každy den mam 400-600g nejakeho masa vecinou kureci/hovezi/kruti ... zeleniny spiš meně jak vice ...
cile: spiš sila jak obem a mit to prorysovane ... s vahou bych se rad vesel do 75 kilo, minimum telesneho tuku. Takze asi tak nejako... mam ted cca 19% telesneho tuku a rad bych se priblizil 10-12% |
4x8x110?
jakeho sportu, co ti na to rekl doktor?
stravu jsem zadal podrobne, ne odhadem, a konkretne za dva dny
jasne takze objem, a do plavek vysekat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|