Ahoj, je mi 16 (4. listopad) nyní vážím 67-68kg a mám 180 cm, věnuji se domácímu posilování
(činky, kliky, sklapovačky) doted sem posiloval 1 měsíc s dvouma činkama a jedna má 3kg, tudíž sem si vzal do ruky obědvě (6kg) a jel sem 3x do týdne 5x 30 zdvihu ve stoje (na každou ruku) a 3x do týdne 5x 30 sklapovaček (začínal sem na 20ti), občas, když mám chut a ještě výdrž, si dám nakonec 30 kliku,nez zacnu posilovat, dam si take 30 kliku, takze vlasnte 3x do týdne si dám 60 kliku .. je to poznat, že posiluji, ale furt se to nedaří na hrazdě, chci do léta vyposilovat ruce a břicho tak, abych potom na hrazdě neměl problém aspon se základnímy cviky - chci v létě začít se street workoutem.
stravuji se různě, ráno většinou nic nejím, až poté si dám oběd a před tím, než mám večeři, si dám nějakej ten rohlík. a piji budto normalni vodu nebo sodu (sodastream) nepiju colu a podobné přeslazené blbosti. občas nějaká ta sladkost takyp řijde vhod.
tudíž, potřebuju poradit, jak nejlépe posilovat doma, abych potom v létě neměl problém s hrazdou, sem začátečník, hodilo by se mi také pár rad, maličkostí, co bych měl a neměl také dělat při posilování atp. :) kdyspozici mám 2x 3kg
činky pouze
s pozdravem, Oleg