Pangamin VS B comlex?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pangamin VS B comlex?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pangamin VS B comlex?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Pangamin VS B comlex?
Pangamin
38%
 38%  [ 26 ]
B comlex
43%
 43%  [ 29 ]
Je mi to jedno
17%
 17%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 67

Autor Zpráva
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 1:12 am    Předmět: Pangamin VS B comlex? Odpovědět s citátem

Pokud se to tu nekde probiralo,tak se omlouvam,nechtel sem to tu za.irat
Ja Pangamin pouzivam pravidelne.Sice neni tak koncentrovany jako jiz zmineny B comlex,ale je to ciste prirodni produkt,jakym beze sporu pivni kvasnice jsou a tudiz si myslim,ze je Pangamin pro telo lepe vyuzitelny a lepsi volbou.Po B comlexu,synteticky vyrobenych vitaminech curam mozna tak akorat zlutou vodu,bez toho,aby to telo dobre vstrebalo.Jinak super je kvasnicove nefiltrovane pivecko Synteticky vyrobene vitaminy uz nepouzivam vubec,maximalne pri nachlazeni,jinak vsechno se snazim cerpat z ovoce a zeleniny...toto je prirodni lekarna,ktera je pro telo nejlepsi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sabatini

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejidelálnější je kombinovat pangamin s B-komplexem.. (takže jsem nehlasovala)
kwaker

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj taky kombinuju po každym jídle 5 tablet pangaminu a 1 tabletu Bkomplex forte. Bkomplex má výhodu v tom, že má vyváženy poměr jednotlivych Béček
Janca.lt

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

driv mi ta chut pangaminu strasne vadila a musela jsem to polykat vzdycky po 1 a i tak se mi stavalo ze se mi treba vzpricila
tedka uz tam soupnu 4 najednou, jinak souhlasim ze je asi nejlepsi prijimat nejvice vitaminu z cerstve zeleniny a ovoce BIO kvality a nebo alepson cast zeleniny a ovoce sam vypestovat kdyz je moznost..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kwaker

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Janca.lt napsal:
driv mi ta chut pangaminu strasne vadila a musela jsem to polykat vzdycky po 1 a i tak se mi stavalo ze se mi treba vzpricila
tedka uz tam soupnu 4 najednou, jinak souhlasim ze je asi nejlepsi prijimat nejvice vitaminu z cerstve zeleniny a ovoce BIO kvality a nebo alepson cast zeleniny a ovoce sam vypestovat kdyz je moznost..

to by mohla byt docela sranda polykat to po jedné tabletce deně cca 20x pangamin 2xmultivit. 3xCéčko 2xselzink třeba 30xglutamin 10amin atd
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja pouivam b komplex od natures bounty a tam je jako zdroj vitaminu jak jatra tak kvasnice, moc po nem extra zlutou nemam, ale kilo zeleniny denne je zaklad
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janca.lt napsal:

ja jsem si to zase vzdy pekne vychutnaval tim ze jsem treba 5 tablet naraz pekne rozkousala nechal chvili v puse a ta chut strasne pripomina pivo.
kwaker

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Janca.lt napsal:

ja jsem si to zase vzdy pekne vychutnaval tim ze jsem treba 5 tablet naraz pekne rozkousala nechal chvili v puse a ta chut strasne pripomina pivo.

alkoholiku
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kwaker napsal:
jj taky kombinuju po každym jídle 5 tablet pangaminu a 1 tabletu Bkomplex forte. Bkomplex má výhodu v tom, že má vyváženy poměr jednotlivych Béček

Souhlasim s tim,ze ma vyvazeny pomer,ale jinak je vse podle me v zaporu!Je to synteticky vyrobeny,telo vstrebava mnohem lepe prirodni produkt,jakym beze sporu kvasnice jsou.Zkus si dat B komlex a pak ji na malou kdyz ale nekomu kvasnice nechutnaji...tak prosim
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janca.lt napsal:

Tak ja sem na pivo zvyklej,takze me ta chut ani neprijde proste to hodim do pusy a zapiju a je to *a20*jinak BIO je v lepsi urcite,ale podle me jen pokud se ji dlouhodobe!pokud si nekdo mysli,ze si koupi par BIO jogurtu,ze bude po tom zdravej tak to asi ne
Mar

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 8:53 am    Předmět: Pangamin a candida albicnas Odpovědět s citátem

Na Pangamin bych si dal pozor, protože kvasniční biomasa v něm obsažená je ideální živnou půdou pro kvasinky rodu Candida albicans, takže pokud si nechcete totálně zničit střevní mikrofloru, tak to s Pangaminem moc nepřehánějte. B komlex je v tomto ohledu bezpečný.
drticz

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 9:14 am    Předmět: Re: Pangamin a candida albicnas Odpovědět s citátem

Mar napsal:
Na Pangamin bych si dal pozor, protože kvasniční biomasa v něm obsažená je ideální živnou půdou pro kvasinky rodu Candida albicans, takže pokud si nechcete totálně zničit střevní mikrofloru, tak to s Pangaminem moc nepřehánějte. B komlex je v tomto ohledu bezpečný.

asi tak navic 1 baleni pangaminu = 1 tablete B complexu forte ( z hlediska obsahu Bcek)

pokud neverite muzete googlovat Brewer's Yeast 650 mg - 200 Tabs
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vier Fünf Sechs

Karel nese B – komplex

/Takže je stále nervózní/

Volil bych teda radsi Pangamin

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
Bazzy

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nekdo me rikal ze nejaky vetsi mnozstvi ovesnych vlocek a takovych veci nejak neutralizuje vitamin B nebo tak nejak je to pravda nebo to je blbost?

a k cemu presne ten pangamin je? kdysi me to doporucovala doktorka na akne, budu z toho velky a silny?
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 7:13 pm    Předmět: Re: Pangamin a candida albicnas Odpovědět s citátem

Mar napsal:

pokud to clovek neji po hrstech,ale tak jak je to uvedeno na obale..je vse OK....Sice tech 12 tablet toho moc nema,ale hlavnim ukolem neni do sebe hodit doporucenou DD

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pangamin VS B comlex? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: