Rada - Koleno po operaci

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rada - Koleno po operaci  Úvodní stránka -> Trénink -> Rada - Koleno po operaci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
šmajdy

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 9:08 pm    Předmět: Rada - Koleno po operaci Odpovědět s citátem

Zdarec lidi můj kamarád i sparingpartner měl vyhozené koleno a je 2 měsíce po operaci,přetočená nebo převrácená čežka.Jestli má někdo s tímto zraněním zkušenosti a začal cvičit cviky na nohy napište mi sem jaké,chtěl bych aby začal cvičit i on také nohy i on to chce,tak mě poprosil ať se zeptám...díky za odpovědi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 9:11 pm    Předmět: Re: Rada - Koleno po operaci Odpovědět s citátem

:D a co na to doktor? tady ti nikdo neřekne, jestli už cvičit může a co... nikdo nezna jeho stav kolena
Izman

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 9:17 pm    Předmět: Re: Rada - Koleno po operaci Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D a co na to doktor? tady ti nikdo neřekne, jestli už cvičit může a co... nikdo nezna jeho stav kolena

njn ale znas nazory doktoru ty ti reknou ze do konce zivota uz radsi tu nohu nepouzivej ......
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že tu máme jednoho, který se k tomu dokáže vyjádřit velmi fundovaně
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 9:34 pm    Předmět: Re: Rada - Koleno po operaci Odpovědět s citátem

Izman napsal:
guruhonza napsal:

njn ale znas nazory doktoru ty ti reknou ze do konce zivota uz radsi tu nohu nepouzivej ......

... pokud jsi sportovec, tak máš chodit za sportovním doktorem, kterej ti nic takovýho neřekne
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 2:45 pm    Předmět: Re: Rada - Koleno po operaci Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
Zdarec lidi můj kamarád i sparingpartner měl vyhozené koleno a je 2 měsíce po operaci,přetočená nebo převrácená čežka.Jestli má někdo s tímto zraněním zkušenosti a začal cvičit cviky na nohy napište mi sem jaké,chtěl bych aby začal cvičit i on také nohy i on to chce,tak mě poprosil ať se zeptám...díky za odpovědi

tak výraz přetočená nebo převrácená neznám, ale pokud měl luxaci čéšky (dovnitř nebo ven) tak můžu něco málo poradit, já měl ven.

přibližná doba nic nedělání je 6-8 týdnů, ale to je v případě že to máš říznutý a v nehybné ortéze, pokud ale říkáš že začal cvičit tak to byla asi artro žě ?

musíš více přiblížit zranění ... jinak není na škodu zajít si na fyzio či rehab kvůli pooperační diagnóze ... což se po operaci normálně dělá

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com

Rychle na stránku:

Přejdi na: