|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
šmajdy
|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:08 pm Předmět: Rada - Koleno po operaci |
|
|
Zdarec lidi můj kamarád i sparingpartner měl vyhozené koleno a je 2 měsíce po operaci,přetočená nebo převrácená čežka.Jestli má někdo s tímto zraněním zkušenosti a začal cvičit cviky na nohy napište mi sem jaké,chtěl bych aby začal cvičit i on také nohy i on to chce,tak mě poprosil ať se zeptám...díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:11 pm Předmět: Re: Rada - Koleno po operaci |
|
|
:D a co na to doktor? tady ti nikdo neřekne, jestli už cvičit může a co... nikdo nezna jeho stav kolena
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:17 pm Předmět: Re: Rada - Koleno po operaci |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D a co na to doktor? tady ti nikdo neřekne, jestli už cvičit může a co... nikdo nezna jeho stav kolena |
njn ale znas nazory doktoru ty ti reknou ze do konce zivota uz radsi tu nohu nepouzivej ......
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:34 pm Předmět: Re: Rada - Koleno po operaci |
|
|
| Izman napsal: | | guruhonza napsal: | | :D a co na to doktor? tady ti nikdo neřekne, jestli už cvičit může a co... nikdo nezna jeho stav kolena |
njn ale znas nazory doktoru ty ti reknou ze do konce zivota uz radsi tu nohu nepouzivej ...... |
... pokud jsi sportovec, tak máš chodit za sportovním doktorem, kterej ti nic takovýho neřekne
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan_Marcell

|
Zaslal: st květen 16, 2012 2:45 pm Předmět: Re: Rada - Koleno po operaci |
|
|
| šmajdy napsal: | | Zdarec lidi můj kamarád i sparingpartner měl vyhozené koleno a je 2 měsíce po operaci,přetočená nebo převrácená čežka.Jestli má někdo s tímto zraněním zkušenosti a začal cvičit cviky na nohy napište mi sem jaké,chtěl bych aby začal cvičit i on také nohy i on to chce,tak mě poprosil ať se zeptám...díky za odpovědi |
tak výraz přetočená nebo převrácená neznám, ale pokud měl luxaci čéšky (dovnitř nebo ven) tak můžu něco málo poradit, já měl ven.
přibližná doba nic nedělání je 6-8 týdnů, ale to je v případě že to máš říznutý a v nehybné ortéze, pokud ale říkáš že začal cvičit tak to byla asi artro žě ?
musíš více přiblížit zranění ... jinak není na škodu zajít si na fyzio či rehab kvůli pooperační diagnóze ... což se po operaci normálně dělá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|