Zaslal: so prosinec 17, 2011 4:17 pm Předmět: Vlastní váha - výsledky?
Zdravím.Zajímala by mě jedna věc.. Je tu někdo kdo preferuje,nebo dříve preferoval cvičení s vlastní váhou? Cvičim poměrně rád,nicméně jenom zvedání činek a závaží mě uplně nebere.Nenaplňuje mě to tolik a nebaví mě to tolik jako cvičení převážně s vlastní váhou.. Zaměření mám na základní cviky jako jsou kliky (na těch klikovacích adaptérech),přitahy na hrazdě at už nadhmatem,nebo podhmatem,cviky na břicho (zkracovačky,zvedaní nohou ve visu apod.) a nějaký výpady na nohy+dřepy atd. Sem tam nějakej boxing.. Když řikám že vynechávám činky uplně,tak nejedu základní cviky jako bench,mrtvej tah,dřep s činkou a jiný cviky kde činky nějakým způsobem figurujou. Je mi ale ovšem jasný že svaly rostou když se jim postupně přidává zátěž. Což u cviků s vlastní váhou sice jde ale neni to uplně ono..cvičim spíš doma po práci.. Otazkou je,zda-li tady je někdo takovej kdo dosáhl nějakých výsledků jenom timhle cvičením,nebo jestli je to prakticky nemožný.? I když lepší nějaký cvičení než žádný cvičení..
Člověk s normální postavou, necvičební + tohle cvičení = viditelné výsledky, pevnění postavy
Když se k tomu přidá dobrá strava (např. dietní) = vyrýsování
Když začne cvičit s vl. vahou hora svalů, může o ně přijít a co se týče intenzity záleží na stravě.
Edit: A jeslti jsi se ptal na individuální - já výsledků dosáhla. Strava a cvičení.
Jasně že ano, podívej se na takové gymnasty. Někteří z nich viděli činku jenom na videu a mají ohromné postavy. To stejné jsou ty populární workouty ala hannibal. Jestli přibereš, nebo budeš hubout. Bude vždy záležet na stravě.
Čest, neexistuje nějaký seznam podobných hřišť? O pár vím ale většinou to je jedna nebo dvě hrazdy nebo nějaká dobrá prolézačka. Zatím sem nenarazil na takový vychytávky jako mají na Ukrajině.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru