Vlastní váha - výsledky?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vlastní váha - výsledky?  Úvodní stránka -> Trénink -> Vlastní váha - výsledky?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Woko_O

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 4:17 pm    Předmět: Vlastní váha - výsledky? Odpovědět s citátem

Zdravím.Zajímala by mě jedna věc.. Je tu někdo kdo preferuje,nebo dříve preferoval cvičení s vlastní váhou? Cvičim poměrně rád,nicméně jenom zvedání činek a závaží mě uplně nebere.Nenaplňuje mě to tolik a nebaví mě to tolik jako cvičení převážně s vlastní váhou.. Zaměření mám na základní cviky jako jsou kliky (na těch klikovacích adaptérech),přitahy na hrazdě at už nadhmatem,nebo podhmatem,cviky na břicho (zkracovačky,zvedaní nohou ve visu apod.) a nějaký výpady na nohy+dřepy atd. Sem tam nějakej boxing.. Když řikám že vynechávám činky uplně,tak nejedu základní cviky jako bench,mrtvej tah,dřep s činkou a jiný cviky kde činky nějakým způsobem figurujou. Je mi ale ovšem jasný že svaly rostou když se jim postupně přidává zátěž. Což u cviků s vlastní váhou sice jde ale neni to uplně ono..cvičim spíš doma po práci.. Otazkou je,zda-li tady je někdo takovej kdo dosáhl nějakých výsledků jenom timhle cvičením,nebo jestli je to prakticky nemožný.? I když lepší nějaký cvičení než žádný cvičení..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověk s normální postavou, necvičební + tohle cvičení = viditelné výsledky, pevnění postavy
Když se k tomu přidá dobrá strava (např. dietní) = vyrýsování

Když začne cvičit s vl. vahou hora svalů, může o ně přijít a co se týče intenzity záleží na stravě.

Edit: A jeslti jsi se ptal na individuální - já výsledků dosáhla. Strava a cvičení.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukni se například na P90X někde na netu, myslím že by ses tam mohl hodně inspirovat. Na youtubu jsou nějaký výsledky z tohohle cvičení.
Bombay

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrkni na www.barstarzz.com - činky vyhodíš do popelnice a pojedeš jen kliky, shyby a bradla
Woko_O

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže to možný je.. To mě teší..Samozřejmě,nejspíš posilovnu s činkama do programu zahrnu taky,ale pořád bude převažovat ta vlastní váha.. :)
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně že ano, podívej se na takové gymnasty. Někteří z nich viděli činku jenom na videu a mají ohromné postavy. To stejné jsou ty populární workouty ala hannibal. Jestli přibereš, nebo budeš hubout. Bude vždy záležet na stravě.

jedna slovesnká partička

haino

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2012 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Previt

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čest, neexistuje nějaký seznam podobných hřišť? O pár vím ale většinou to je jedna nebo dvě hrazdy nebo nějaká dobrá prolézačka. Zatím sem nenarazil na takový vychytávky jako mají na Ukrajině.

Rychle na stránku:

Přejdi na: