|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RavenStalker

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 8:17 pm Předmět: Nejhorší trénink všech dob, WTF?! |
|
|
V sobotu jsem se pěkně najedl, žádný stres, i dost bílkovin. A dnes jsem měl kvalitní oběd, cca 2 hod před tréninkem protein, potom jsem si před tréninkem dal ve fitku půl dávky big bangu a půl dávky hot bloodu a trénink stál za vyliž! Žádná síla, únava, žádné soustředění, pořád jsem jen zíval a cítil se jako kus lejna. Vůbec nechápu proč, ani co se stalo. Obvykle mám mnohem lepší výkon i bez těch srágor. Neví někdo čím by to mohlo být?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 8:20 pm Předmět: Re: Nejhorší trénink všech dob, WTF?! |
|
|
to sou něaký nakopávače? na mě kofein působí vyloženě opačně, než by měl... pozornost jde dopryč a usínám =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
Někdy to prostě jde a někdy ne. Z toho si nic nedělej, nešlo dnes, půjde příště. Člověk není stroj aby fungoval pořád na 100%.  U nás to třeba svádíme na přílišnou gravitaci nebo momentální erupce na slunci. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
Tak chápu že se to občas může podělat ale zrovna v krásným fitku, s hudbou, s nakopávačema? Silný kafe a BCAA mě nabudí mnohem víc a to i ve školní díře se smradlavým rezatým železem. Možná jsem byl unavený z cesty vlakem, možná jsem to neměl míchat, možná mám tělo ještě v odpočinkovém modu. Mě nedělají pauzy moc dobře. Ud čtvrtka jsem nebyl, jindy nemám pauzu delší než den, dva. Jen mě to je""
Znáte to, těšíš se na brutální tvrdej workout a nakonec to je horší než nejít vůbec.
Musel jsem si tu ulevit. Počítám že spíš kvůli tomu v noci budu špatně usínat. Ať žije učení
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
To známe všichni. S Draperem jsme mockrát říkali, že když se člověk těší na trénink, tak to většinou špatně dopadne a když je člověk zničenej a nechce se mu, tak to bývá perfektní trénink. Vysoká očekávání se dají lehce zklamat. Naopak to jde hůř. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
Stejně nechápu jak může někdo týden nic nedělat a potom přijít a zvedat ještě víc, já pak potřebuju aspoň 2 tréninky abych se do toho dostal. No jo tak moc očekávání, je pravda že u některých věcí je lepší na to nemyslet a pak to jde samo. Tak to je třeba u fightu. Tak to je i u fitka no  grrr
Díky vám všem za názory. Tak zítra ráno to snad půjde
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Inak to s tým prepálením s kofeinom sa mi stalo teraz niekedy. Sme išli trhať a dal som si 300mg kofeinu + 1,5 odmerky Celltechu alebo čo to bolo a strašne nabudený ale nevedel som to trafiť a za chvíľu to opadlo a bolo po tréningu. Už som sa len motal
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
Tak dávka kofeinu před mi většinou dělá docela dobře. Teď zrovna se snažím nebrat nic, potom co jsem se dočetl že kofein snižuje testosteron po tréninku a tak, takže spíš před aerobkou. Kreatiny jsem taky nedával před tréninkem ale spíš mimo a nebo až chvíli po. Možná že jsem měl půl hodiny čumět než to začne působit. A možná tam bylo moc svinstev a prostě to zahltilo tělo. Milion druhů kreatinů, akg, amina, kofeiny,amk, tyrosin atd a ještě bez sacharidů.
Aspoň vim co nechci, po Xpandu jsem sice necítil kdoví jaký zázrak ale rozhodně to nemělo opačné účinky
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 12:18 am Předmět: |
|
|
Přejmenoval bych to na zeď nářků - postěžujte si jaká bolístka vás bolí, jakí máte pocity... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 9:11 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Přejmenoval bych to na zeď nářků - postěžujte si jaká bolístka vás bolí, jakí máte pocity... | +1
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
Tak mám zánět průdušnice, tak tamto byla asi nějaká předzvěst, celý týden stál za prd a teď sotva dýchám. Chjooo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi někdy chce spát a zívám přede, nebo u treninku. A přitom stejná strava, dostatek spánku, ale prostě někdy jsou některé dny na dvě věci. Mě k nakopnutí vždy pomůže nějaké motivační video (morfelin, dokroga, Zhasni...) a nebo nějaký dobrý heavy/power metal do uší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|