Zaslal: čt červen 21, 2012 11:51 pm Předmět: Tápání ve stravě v tréninkový a netréninkový den
V tréninkový den přijmout více bílkovin a měně sacharidů a v netréninkový den zase více sach. a méně bil. ?
Příklad :
tr.den - 2g bil. 4g sach. na 1kg/tel.hmotnosti
netr.den - 1g bil. a 7g sach na 1kg/tel.hmotnosti
Jez pořád stejně a pestře a nemusíš nic řešit. Pokud ti o to ale vážně jde, zkrátka se dej v netréninkový den víc rýže a míň masa...víc chleba a míň šunky/sýra...
Nebo se připravuješ na kariéru?
Jez pořád stejně a pestře a nemusíš nic řešit. Pokud ti o to ale vážně jde, zkrátka se dej v netréninkový den víc rýže a míň masa...víc chleba a míň šunky/sýra...
Nebo se připravuješ na kariéru?
Taky si řikám že to někdy už dost taky hrotim a neměl bych ( nemělo by se) nad tim tolk špekulovat . Ale mě to strašně baví A někdo to nechápe , jako třeba moje máma ta už si myslí že jsem se z toho zcvoknul ( hlavně od tý doby co mě viděla jak si odvažuju 15 g rozinek a přidávám rozinku po rozince ) to už asi fakt přehánim. Ale když nemám co dělat tak pořád vymýšlím jak jíst ještě líp nebo co bych vymyselel za zlepšováky atd.
Jinak v období objemu kdy strava ve většině dní překračuje výdej tak nevidim moc důvod dělat nějaký brutálně cukrovací dny to spíš v období s deficitem kdy postupně ubívá glykogenu. Co se týče tady těch nepatrných změn třeba v objemu tak to neni podle mě tak důležitý. Tak jak řiká Merrao tak hlavně pořádně jíst . Jedině pokud by to chtěl někdo hrotit tak si myslym že dobrý nápad jsou ty objemový vlny, na ty se chystám až nebudu vědět coby
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru