Co vecer po treningu

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vecer po treningu  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Co vecer po treningu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Izman

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:23 pm    Předmět: Co vecer po treningu Odpovědět s citátem

Cau mam malej dotaz co si mam dat vecer po treningu. Jde mi o to ze se kolikrat domu vracim kolem 21-22h a nechci jit spat s prazdnym zaludkem ale take nechci se cpat.

Zkousel jsem zeleninu, ale i tak hlad pak byl porad stejnej : (

Mate nekdo typ na necom co si mohu nakoupit do zasoby a mit to tady na byte ulozeny jako nouzovou zasobu?

Uvazoval jsem o susenem mase ale davat 50 kc 2-3 tydne (nezda se to ale uz tam mam vydaje za posilku dost vysoky), nebo nevite o levnejsim a chutnem susenem mase, klidne s moznosti nakupu ve vetsim rozhodil bych ho mezi kamarady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po treningu bych se nebal si dat normalni jidlo i kdyz to ma byt pred spanim, videl bych to nekde mezi 50-100g (zalezi kolik je aktivni hmoty a jake mas spalovani) kvalitnich sacharidu a k tomu normalne platek masa

https://www.zonetraininglog.com
Izman

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Po treningu bych se nebal si dat normalni jidlo i kdyz to ma byt pred spanim, videl bych to nekde mezi 50-100g (zalezi kolik je aktivni hmoty a jake mas spalovani) kvalitnich sacharidu a k tomu normalne platek masa

To je take moznost ale casto uz jsem tak mrtvej ze nemam ani naladu neco ohrivat natoz pripravovat : (
Potrebuju spis neco jako nouzovou zasobu neceho cim mohu zahnat hlad. V pripade absolutniho odporu k jakekoliv cinnosti mimo spanek :) (chci se vyhnout tomu ze moje tílko bude behem noci hladovet)
- a take se vyhnout luxovani lednicky
Seva98

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ber to takhle bilkovinu at nemusis varit muzes nahradit proteinem nebo nejakym mlecnym vyrobkem, ale kdyz das ciste jen tohle tak budes mit hlad, navic jsi po treningu, takze by bylo rozumne tam poslat nejake sacharidy, jenze vetsina kvalitnich sacharidu se proste musi upravit. S toho vyplyva, ze jedine jidlo se kterym bys tak mohl souhlasit (rychle a nenarocne), bude nejaka instant emco kase zalita proteinem s mlikem. A bude to i dobra volba po treningu.

A nebo si proste navarit drive nejakou smes prilohy s masem a hodit to do mikrovlnky na 2 minuty.

https://www.zonetraininglog.com
jiri.cerbak

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
To je take moznost ale casto uz jsem tak mrtvej ze nemam ani naladu neco ohrivat natoz pripravovat : (
Potrebuju spis neco jako nouzovou zasobu neceho cim mohu zahnat hlad. V pripade absolutniho odporu k jakekoliv cinnosti mimo spanek :) (chci se vyhnout tomu ze moje tílko bude behem noci hladovet)
- a take se vyhnout luxovani lednicky

Tak snad neni takovy problem udelat si to jidlo predem, treba i na vice dnu dopredu do dozicek a jen si to vecer za 3 minuty ohřát. Příprava kuřecího masa a rýže nezabere více než 30minut a vydrží to v lednici klidne 3 dny. A abych nebyl uplne offtopic, tak jako nouze klidne ryzove chlebiky a konzerva dobreho tunaka. K tomu treba nejaka zelenina
jir.ka

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebo si koupit nejaky celozrnny pecivo a k tomu treba dobrou sunku, syry a podobne. mas to rychle a bez prace :D
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně koupit bilu a ktomu nějakou přílohu. Třeba i vejce na tvrdo do zásoby si můžeš udělat.
Izman

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a co treba http://www.levnesushi.cz/UserFiles/maki%20sushi.jpg

respektive jeste jem neuvedl ze se snazim hubnout a nikoliv pribirat
Pavelito

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
a co treba http://www.levnesushi.cz/UserFiles/maki%20sushi.jpg

respektive jeste jem neuvedl ze se snazim hubnout a nikoliv pribirat

no vidis...dobrá idea
confiG

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně ještě radili pul až celý kelímek tvarohu na noc, aby mělo srdíčko z čeho brát. Jestli je to blbost tak se omlouvám, ale bylo mi to tak řečeno.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

confiG napsal:
Mně ještě radili pul až celý kelímek tvarohu na noc, aby mělo srdíčko z čeho brát. Jestli je to blbost tak se omlouvám, ale bylo mi to tak řečeno.

Aby mnelo srdicko z ceho brat? ty brdo....
Petey

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

srdicko,to je tvoja priatelka co vyjeda v noci tvaroh?
kubaz

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nojo kazdej clovek je jinej, nase srdicko si da rado krev a jeho tvaroh
prime

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja si davam pred spanim tvaroh..ale uz me ta chut tak nejak irituje:D..tak me napadlo jestli by nevadilo dat do nej med..vim ze pred spanim se moc sacharidu nema ale co na to rikate?
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prime napsal:
ja si davam pred spanim tvaroh..ale uz me ta chut tak nejak irituje:D..tak me napadlo jestli by nevadilo dat do nej med..vim ze pred spanim se moc sacharidu nema ale co na to rikate?

úplně jedno, dej si tam klidně lžíci medu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vecer po treningu Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: