Spalovač tuků a stravování

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spalovač tuků a stravování  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Spalovač tuků a stravování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bendis

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 9:54 pm    Předmět: Spalovač tuků a stravování Odpovědět s citátem

Zdarec ve spolek,
potřeboval bych radu ohledně stravování pro maximalizaci účinku spalovače tuků LIPO-6x, který jsem si objednal. Mám cca 180cm a 92kg (což je dost :D) a chtěl bych to shodit na cca 83kila. Cvičit chodím 3x po hodině a půl. Jak bych začal brát spalovač, přidal bych další den, jel bych kolo a veslák oboje po 20min. :) Bavil sem se s kámošama a bohužel jejich názory se lišily a protiřečily. Mohli by ste mi poradit? Díky moc za rady. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár otázek:
jak dlouho cvičíš? Měsíc, půl roku, několik let?
92 kg váhy - kolik z toho je tuků? Fotka by byla ideální.
Stravování: žádný spalovač tě nezachrání, pokud jsi zatučnělý a krpa je v tom, co, kolik a v jakých intervalech jíš.
Voda: kolik denně vypiješ?

Poznámka: pokud chceš účinně spalovat, tři tréninky týdně jsou málo. Trénink hodina a půl je příliš dlouhý (předpokládám bez aerobní fáze?), už tam někde bude nejspíš problém.
Bendis

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď to bude rok, co jsem začal. Kolik je tuků z váhy ti přesně neřeknu, ale břicho je velký :D. Co nejdříve zjistím. Tuk mám převážně na břichu a prsou :/. Stravuji se bohužel nepravidelně, chodím na výšku, takže mi to moc neusnadňuje. Snažím se jíst věci, které sou relativně zdravé (sójový maso, šunka, samozřejmě ovoce,zelenina,celozrný pečivo,...). O víkendech bývám doma, takže musím sežrat, co máti navaří. Když cvičím, tak za den vypiju cca 3litry (voda,čaj), jinak asi 1,5l - 2l.

Ano, předpokládáš správně, bez aerobní fáze, tam kam chodím se tomu dá říct hrubé fitness = rambodílna, bez aerobních strojů. Před cvičením bych chtěl zařadit i švihadlo. Do druhé posilovny na kolejích bych dokoupil permici čistě na veslák a kolo.
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo by lepší ten jídelák trošičku více přiblíéžit.
Mimochodem, žádný spalovač ti (podle mě)nepomůže, dokud si nedáš dopořádku výživu. Bohužel. Bylo by to pak asi moc jednoduché :)
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

málo piješ. Tohle je málo i na normální fungování, se spalovačem už by to byl extrém.
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ale nikdo ti tu jídelníček nenapíše, tak napiš pokud možno s přibližnou porcí (gramáží, hrsti, lžíce..) jídelníček...v den kdy máš problém se stravovat, nebo nějak průměrný den, a den doma.
Bendis

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
No, ale nikdo ti tu jídelníček nenapíše, tak napiš pokud možno s přibližnou porcí (gramáží, hrsti, lžíce..) jídelníček...v den kdy máš problém se stravovat, nebo nějak průměrný den, a den doma.

oukej du to nějak sestavit ;)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bendis napsal:
Stravuji se bohužel nepravidelně, chodím na výšku, takže mi to moc neusnadňuje.

Tak to asi umřeš hlady až začneš pracovat. Tohle mě fascinuje. Lidi studují nebo to spíš předstírají, mají volnýho času že nevědí co s ním, a vymlouvají se, že se ani nemůžou nažrat. Omg.
Moocha

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já studuju a kvůli fitku a birgádě se každej den vracim domu kolem půl devátý.. Mě fascinuje, jak ty prostě všechno víš
Bendis

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Bendis napsal:
Stravuji se bohužel nepravidelně, chodím na výšku, takže mi to moc neusnadňuje.

Tak to asi umřeš hlady až začneš pracovat. Tohle mě fascinuje. Lidi studují nebo to spíš předstírají, mají volnýho času že nevědí co s ním, a vymlouvají se, že se ani nemůžou nažrat. Omg.

V práci máš na to přestávky. :P Moc se nedá jíst při chůzy, když deš z jednoho konce fakulty na druhý. :P

A jak si z toho vyčet, že nežeru? Jen sem psal, že žeru nepravidelně. ;)
kubaz

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja chodim kazdy den do skoly, v prubehu dne prace dohromady cca 5hodin, jeste k tomu mam trenink a stihnu jeste skocit nekam s pritelkyni kazdy den na cca hodku az dve nekam posedet,,, a podivej se do meho logu na muj jidelnicek
Bendis

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ja chodim kazdy den do skoly, v prubehu dne prace dohromady cca 5hodin, jeste k tomu mam trenink a stihnu jeste skocit nekam s pritelkyni kazdy den na cca hodku az dve nekam posedet,,, a podivej se do meho logu na muj jidelnicek

už to koumu díkec ;)
Mablung

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bendis napsal:

Ano, předpokládáš správně, bez aerobní fáze, tam kam chodím se tomu dá říct hrubé fitness = rambodílna, bez aerobních strojů. Před cvičením bych chtěl zařadit i švihadlo. Do druhé posilovny na kolejích bych dokoupil permici čistě na veslák a kolo.

Co zařadit normální sport, jako třeba fotbal, tenis, volejbal, badminton, nohejbal, in-line brusle, ... ? Samozřejmě můžeš hubnout jen posilováním a kontrolou jídelníčku, ale s aktivním aerobním sportem ti to půjde o hodně lépe a přirozeněji.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Já studuju a kvůli fitku a birgádě se každej den vracim domu kolem půl devátý.. Mě fascinuje, jak ty prostě všechno víš

Akorát jsem si u tebe nevšim, že bys skučel že nestíháš (pravidelně) jíst, což pravděpodobně znamená, že to jde - čímž jsme zpátky u toho co jsem už psal :P
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde to, ale opravdu to jde špatně - tahat s sebou do školy plnej batoh žrádla je pakárna, navíc to většinou není ani pořádně kde sníst. Další věc je, že spousta lidí, mně nevyjímaje, nosí jen brašnu na notebook a do ní se nakrabičkované kuře vejde jen velmi špatně. Ideální je jezdit autem, parkovat někde před školou a jídlo si tam skladovat i ho tam chodit jíst ;)

A jak je to s jídlem v práci komplikované, nemůžu objektivně posoudit - já si v práci uvařím a sním, kdykoli si vzpomenu, tak nevím, jak to mají ostatní :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Spalovač tuků a stravování Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: