|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 6:00 pm Předmět: Tento trening by mel byt na OBJEM...co vy nato?daseto? |
|
|
PO:ZADA
shyby 4 x 10 - 15
přítahy v předklonu (2 poslední série jako redukované) 4 x 8 - 12
mrtvé tahy 4 x 6 - 10
krčení ramen 4 x 12 - 15
UT:volno
ST:NOHY
dřepy 4 x 12
tlaky na legpressu 3 x 8 - 12
předkopávání 4 x 15 - 20
výpony vestoje 4 x 15 - 20
ČT:prsa, ramena,
bench-press (redukovaná série u první série) 3 x 8 - 12
tlaky s jednoručkami na šikmé lavici 3 x 8 - 12
upažování na rovné lavici 3 x 8 - 12
motylek (supersérie) 3 x 8 - 12
tlaky s jednoručkami (supersérie) 3 x 8 - 12
přítahy velké činky k bradě 3 x 6 - 10
tlaky na ramena s velkou činkou 3 x 10
PA:volno
SO:PAŽE,předklokti
bicepsové zdvihy s velkou činkou 3 x 6 - 8
jednoruční činky střídavě 4 x 8 - 12
bench-press úzkým úchopem 4 x 8 - 12
francouzské tlaky vleže 3 x 15 - 20
ohýbání zápěstí podhmatem s velkou činkou 3 x 6 - 8
bicepsové zdvihy s velkou činkou nadhmatem 3 x 6 - 8
NE:volno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 06, 2012 6:15 pm Předmět: Re: Tento trening by mel byt na OBJEM...co vy nato?daseto? |
|
|
je to muj osobni nazor, ale proc myslis, ze je nejlepsi, procvicit kazdou partii jenom jednou tydne? http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html
pokud uz se toho budes drzet a nedas se zvyklat
( http://kulturistika.ronnie.cz/c-6311-treninkova-poradna-01-2010.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html ) tak bych mel nekolik doporuceni :
u zad zacni mrtvym tahem a shyby dej az nakonec, protahnes si tim na zaver treningu a uvolnis tlak na pater, mrtvy tah bych doporucil cvicit spise v nizsim rozsahu opakovani (3-6)
co se tyce nohou, pridal bych vice pracovnich serii a klidne ubral u predkopavani, vypony bych praktikoval v sede (ale jako u vseho, jde o osobni nazor)
u ramen mas na muj vkus prilis cviku, dal bych treba jenom bench hlavou nahoru, kliky na bradlech se zatezi a bench s jednoruckama, a na delty uz jenom rozpazovani a zapazovani
u pazi by melo stacit dva cviky po trech serii na biceps a tri cviky na triceps (triceps je vetsi, i kdyz by jsi rad poradne bicepsy, objem pazi dela triceps)
v treningu jsem nevidel bricho, ale predpokladam, ze by jsi ho jel na konci treningu
pamatuj, ze i mene muze byt nekdy vice, neni nejnutnejsi jet cviku tolik ( doporucuju googlovat FREIMEN KORTE) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:08 pm Předmět: Re: Tento trening by mel byt na OBJEM...co vy nato?daseto? |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | je to muj osobni nazor, ale proc myslis, ze je nejlepsi, procvicit kazdou partii jenom jednou tydne? http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html
pokud uz se toho budes drzet a nedas se zvyklat
( http://kulturistika.ronnie.cz/c-6311-treninkova-poradna-01-2010.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html ) tak bych mel nekolik doporuceni :
u zad zacni mrtvym tahem a shyby dej az nakonec, protahnes si tim na zaver treningu a uvolnis tlak na pater, mrtvy tah bych doporucil cvicit spise v nizsim rozsahu opakovani (3-6)
co se tyce nohou, pridal bych vice pracovnich serii a klidne ubral u predkopavani, vypony bych praktikoval v sede (ale jako u vseho, jde o osobni nazor)
u ramen mas na muj vkus prilis cviku, dal bych treba jenom bench hlavou nahoru, kliky na bradlech se zatezi a bench s jednoruckama, a na delty uz jenom rozpazovani a zapazovani
u pazi by melo stacit dva cviky po trech serii na biceps a tri cviky na triceps (triceps je vetsi, i kdyz by jsi rad poradne bicepsy, objem pazi dela triceps)
v treningu jsem nevidel bricho, ale predpokladam, ze by jsi ho jel na konci treningu
pamatuj, ze i mene muze byt nekdy vice, neni nejnutnejsi jet cviku tolik ( doporucuju googlovat FREIMEN KORTE) |
:D hehe :D :D :D neni z moji hlavy ale z ronnie :D .cz :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:10 pm Předmět: Re: Tento trening by mel byt na OBJEM...co vy nato?daseto? |
|
|
dej link, pls _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:10 pm Předmět: Re: Tento trening by mel byt na OBJEM...co vy nato?daseto? |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | dej link, pls |
kruci jestli to ted najdu..moment
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Dik zato korte od freimana..chtel bych se zeptat naneco ohledne korte...tento trenink jsem vdel uz mnohokrat a vzdy jsem onem uvazoval ale porad jsem nevedel zdali ho mam jet nebo ne jelikoz jsem casto cetl ze to nekterým lidem vubec nerostlo po tomto treninku (nvm kde byla chyba)...vas nazor?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
| jenova3 napsal: | | Dik zato korte od freimana..chtel bych se zeptat naneco ohledne korte...tento trenink jsem vdel uz mnohokrat a vzdy jsem onem uvazoval ale porad jsem nevedel zdali ho mam jet nebo ne jelikoz jsem casto cetl ze to nekterým lidem vubec nerostlo po tomto treninku (nvm kde byla chyba)...vas nazor? |
ze to byd flakali ohledne vahy nebo zradla, ale sazim na zradlo
idealni popis zradla najdes u odkazu u beara
ano, mas recht, je to tady vazne k precteni, ALE
v diskuzy pod clankem je asi 5 lidi, u beara mas 250 (je to odhad)
nevim, jak pan smejkal, ale cizopasnik taha na mrtvolu a na drep kolem trech metraku, vazi pres metrak a zada ma jako plastickou mapu krkonos
pokud uz chces jet split, sestav si takovy, aby jsi kazdou partii odjel 2x tydne (neznamena to nutne, ze pojedes 2x tydne drep nebo bench!)
jet to jednou za tyden je podle me nic moc
a precti si aspon tech par clanku, co jsem postoval _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jenova3 napsal: | | Dik zato korte od freimana..chtel bych se zeptat naneco ohledne korte...tento trenink jsem vdel uz mnohokrat a vzdy jsem onem uvazoval ale porad jsem nevedel zdali ho mam jet nebo ne jelikoz jsem casto cetl ze to nekterým lidem vubec nerostlo po tomto treninku (nvm kde byla chyba)...vas nazor? |
nevim, jak pan smejkal, ale cizopasnik taha na mrtvolu a na drep kolem trech metraku, vazi pres metrak a zada ma jako plastickou mapu krkonos
pokud uz chces jet split, sestav si takovy, aby jsi kazdou partii odjel 2x tydne (neznamena to nutne, ze pojedes 2x tydne drep nebo bench!)
a precti si aspon tech par clanku, co jsem postoval |
ok dik moc :) ....ono ja vecinou jedu 15-20serii na hrudnik v jednom treninkua tak se mi zdalo ze to 1x tydne staci :P..pokusim se o ten korte ale chyby mi v nem tlak na ramena.Ramena mi zaostavaji...a nezacnou mi pri tom korte zaostavat i trapezy?
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
ale kdysi davno jsem cvicil neco podobneho co se tyce poctu cviku ,opakovani a serii na partii a melo to ohromne vysledky..tak snad to bud dobře zabírat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
| jenova3 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | jenova3 napsal: | | Dik zato korte od freimana..chtel bych se zeptat naneco ohledne korte...tento trenink jsem vdel uz mnohokrat a vzdy jsem onem uvazoval ale porad jsem nevedel zdali ho mam jet nebo ne jelikoz jsem casto cetl ze to nekterým lidem vubec nerostlo po tomto treninku (nvm kde byla chyba)...vas nazor? |
ok dik moc :) ....ono ja vecinou jedu 15-20serii na hrudnik v jednom treninkua tak se mi zdalo ze to 1x tydne staci :P..pokusim se o ten korte ale chyby mi v nem tlak na ramena.Ramena mi zaostavaji...a nezacnou mi pri tom korte zaostavat i trapezy? |
mam na tebe intimni dotaz, cetl jsi to co jsem postoval?
hned ten prvni clanek se zabyva mnozstvim serii a poctem dnu na regeneraci
ve freimenove korte ramena jsou (akze jsi zase necetl )
a trapezy dostavaji zabrat i u mrtvoly
a jestli pojedes 3x tydne po 5 pracovnich seriich benche, tak je to v souhrnu 15, pripocitej si zahrivaci a mas jich dkonce vic, protze se zahrivas pokazde, a pak je tam ten faktor ze das telo impulz 3 misto jednou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jenova3 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | jenova3 napsal: | | Dik zato korte od freimana..chtel bych se zeptat naneco ohledne korte...tento trenink jsem vdel uz mnohokrat a vzdy jsem onem uvazoval ale porad jsem nevedel zdali ho mam jet nebo ne jelikoz jsem casto cetl ze to nekterým lidem vubec nerostlo po tomto treninku (nvm kde byla chyba)...vas nazor? |
ok dik moc :) ....ono ja vecinou jedu 15-20serii na hrudnik v jednom treninkua tak se mi zdalo ze to 1x tydne staci :P..pokusim se o ten korte ale chyby mi v nem tlak na ramena.Ramena mi zaostavaji...a nezacnou mi pri tom korte zaostavat i trapezy? |
mam na tebe intimni dotaz, cetl jsi to co jsem postoval?
hned ten prvni clanek se zabyva mnozstvim serii a poctem dnu na regeneraci
ve freimenove korte ramena jsou (akze jsi zase necetl )
a trapezy dostavaji zabrat i u mrtvoly
a jestli pojedes 3x tydne po 5 pracovnich seriich benche, tak je to v souhrnu 15, pripocitej si zahrivaci a mas jich dkonce vic, protze se zahrivas pokazde, a pak je tam ten faktor ze das telo impulz 3 misto jednou |
promin jeste jsem to necetl.... (3x tydne po 5 pracovnich seriich benche, tak je to v souhrnu 15, pripocitej si zahrivaci a mas jich dkonce vic) ...me vubec nenapadlo to je chytre...a ohledne ramen:ramena tam boly jen rozpažky ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Jedu korte poprve 4tym tejdnem a jsem maximalne spokojenej , v zadnym pripade zadna partie nezaostava a ramen bych se fakt nebal,pribral jsem na hmote po celym tele..lidi kteri rikaji ze po korte nepriberes asi nedrzeli kvalitni stravu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
tak si to cele nastuduj ( jo je toho hodne, ale usnadni to spoustu dalsich veci)
jj, psal o rozpazkach, hlavne proto, ze celni delty se zapojuji u tlaku a zadni u mrtvoly, takze proto rozpazky na bocni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tak si to cele nastuduj ( jo je toho hodne, ale usnadni to spoustu dalsich veci)
jj, psal o rozpazkach, hlavne proto, ze celni delty se zapojuji u tlaku a zadni u mrtvoly, takze proto rozpazky na bocni |
k ramenum:ahaaa tak to jo!tak tohle by me vubec nenapadlo! :D to je super ..moc diky :) ja si lamal hlavu s treninkem a ted uz nemusim :) parada...a dik za članky :) jdu je přečist
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|