Vykony na zaciatku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vykony na zaciatku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Vykony na zaciatku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rofl

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 12:22 am    Předmět: Vykony na zaciatku Odpovědět s citátem

Zdravim,

viem, ze je to mozno odveci otazka, ale ake vykony ste mali ked ste zacinali? pred rokom som chodil cvicit a na zaciatku bol moj max bench cca 45 - 50 kg. vydrzal som cvicit priblizne 4 mesiace potom som prestal. teraz som sa k cviceniu vratil a moje maxko slo rapidne dole. som rad ak vytlacim 40 kg. je pravda, ze aj na strednej, ked sme cvicili bench nemal som ziadne heroicke vykony, ale 40 je podla mna dost malo. Je pravda, ze sa moc nehybem, ziadny sport, ked niekam idem, tak vacsinou autom. Mam 178 cm, 67 kg, som skor ektomorf, len na bruchu mam tuk (v pase mam aj cez 90 cm), inak mam chude ruky aj nohy, ziadne vyrazne svalstvo. podla tabulky uvedenej na jednom webe by som mal vytlacit 50, ale moj vykon tomu nezodpoveda, co ma mierne deprimuje , tak hladam nejaku inspiraciu alebo co. dakujem za reakcie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nic nedelam, necvicim, nesportuju, mam na brichu tuk, ale vlastne mam chude ruky, nohy ... 40kg je malo, sam to vis, my to vime, jakesi_tabulky to vedi taky ...

tak co chces od nas ?:) motivaci? tu si musis ziskat sam, inspiraci? jakykoliv starsi log tady na foru, treba cizuv, draperuv, kubazuv, ...

proste zacni cvicit nebo nebrec a kyn dal ... je to jen tvoje volba.
rofl

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 1:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

heh, tak mas pravdu. ja samozrejme chcem na tom zamaknut. viem, ze za mna nikto cvicit nebude. hladam motivaciu aj inspiraciu a odpoved na otazku. a vlastne mam este jednu otazku. niekde som cital, ze jedina cesta ako sa dopracovat k svalstvu na bruchu je schudnut. je to tak alebo je to nezmysel?
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 1:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... logicky:
mas 0 svalu 50 tuku

zhubnes
mas 0 svalu 10 tuku ...

chapeme ? nejdrive musime svaly nabrat, aby mohly po diete prokouknout.
Redshank

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tabulky bych nějak nekoukal, neřeš to tak... jez, cvič, uvidíš výsledky a nebude tě mít co deprimovat
Když jsem začal chodit do posilky, dělal jsem série s 20kg (s TH asi 68kg), po asi 7 měsících s 45kg, pak jsem začal tušit něco o jídle a asi za 4 měsíce to bylo 85kg, co z toho plyne je jasný ..no a pak přišly letní prázdniny, přes který jsem necvičil, za 2 měsíce se z 85kg stalo 70 (nevytlačil jsem ani svojí TH) v MT jsem klesnul ze 150 asi na 110.. to se stává když se na to jebe
Magumi

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem ve čtrnácti poprvé přišel do posilovny (nebo spíš činkárny), vytlačil jsem na benč 60 kilo.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj první bench byl 22 kg a věk 12 let.
Tohle téma už tu ale je.
Pavelito

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minulý rok v březnu jsem začínal jen s tyčí, teď jsem na 3x70kg.....chce to se pořád hecovat a makat...půjde to, když budeš mít výdrž, stravu a regeneraci
rofl

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dakujem za reakcie. no ja si myslim, ze tabulky maju svoj vyznam. v tych tabulkach islo (predpokladam) o zpriemerovane vykony, cize sa clovek moze porovnat ako na tom asi je. ja ocividne podpriemerne a nie moc dobre. ale je fakt, ze bench mi nikdy nejak moc nesiel. teda aspon v 15 na strednej som bol schopny s prazdnou tycou urobit tak 6 opakovani ak nie aj menej. mal som sice asi 55 kg (ektomorf ako sa patri), ale aj tak to bola bieda. mna hlavne prekvapil ten pokles vo vykone, ked som este pred rokom bol niekde medzi 45-50 a teraz je to ledva 40, co v mojom veku, takmer 25, je blbe. ale tak na MT som na tom zas lepsie aj v porovnani s tabulkou, tak aspon to ma tesi.

Magumi: v 14 vytlacit 60 kg, tak to je celkom huste. a kolko si vazil?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud jsi asportovec, tak se není čemu divit...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedinej komentář co mě napadá: nula od nuly pojde.

Jinak proč mě nepřekvapuje, že se zase zjevil jeden co zjevně nezná základy ani stravování ani cvičení, a řeší kdo kolik benchuje
marcos23

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Když jsem ve čtrnácti poprvé přišel do posilovny (nebo spíš činkárny), vytlačil jsem na benč 60 kilo.

60 kg na benči je napoprvé celkem slušné. Já cvičím už cca 3 roky a jedu 4x5x75kg, což není nějak moc za tu dobu, ale takoví ti co jedou v sériích třeba 100 kg to už jsou fakt hardcore borci. Ale zas třeba, když jedu série bicepsové zdvihy s jednoručkami ve stoje, tak jedu se 17,5 kg, což si myslím, že je hodně solidní.
Magumi

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rofl napsal:
Magumi: v 14 vytlacit 60 kg, tak to je celkom huste. a kolko si vazil?

To už si dávno nepamatuju :-))

Rychle na stránku:

Přejdi na: