|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Malirka
|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:05 pm Předmět: Pomoc s tréninkovým plánem |
|
|
Ahoj,
mohli byste mi poradit se setavením tréninkového plánu a s výběrem nějakých suplementů. Už nějakou dobu chodím do posilovny, chodím vždy 2x týdně,ale přijde mi,že cvičím špatně. Je mi 21let a ráda bych něco zhubla a to hlavně přes břicho a stehna. Pokud jde o jídelníček, tak vím co jíst a tak, chodila jsem do poradny a pomohli mi sestavit jídelníček.
Pořád trénuji toto:
1) kolo nebo pás - 15minut
2) ramena = tlaky - 3x15
3) prsa = peck deck (nebo motýlek) - 3x15
4) záda = stahování kladky (nebo veslování na kladce) - 3x20
5) nohy = legpress (nebo přinož. + roznož., dřep s jednoruč.) - 3x20
6) břicho = zkracovačky na stroji + boční svaly na stroji - 3x12
7) kolo nebo pás - 20-25minut
Doufám, že mi někdo poradíte a také zda mi někdo poradíte s nějakými suplementy, třeba co brát po tréninku a tak.
Předěm děkuji všem co mi něco poradí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Matheus

|
Zaslal: st únor 22, 2012 9:34 pm Předmět: Re: Pomoc s tréninkovým plánem |
|
|
| Malirka napsal: | Ahoj,
mohli byste mi poradit se setavením tréninkového plánu a s výběrem nějakých suplementů. Už nějakou dobu chodím do posilovny, chodím vždy 2x týdně,ale přijde mi,že cvičím špatně. Je mi 21let a ráda bych něco zhubla a to hlavně přes břicho a stehna. Pokud jde o jídelníček, tak vím co jíst a tak, chodila jsem do poradny a pomohli mi sestavit jídelníček.
Pořád trénuji toto:
1) kolo nebo pás - 15minut
2) ramena = tlaky - 3x15
3) prsa = peck deck (nebo motýlek) - 3x15
4) záda = stahování kladky (nebo veslování na kladce) - 3x20
5) nohy = legpress (nebo přinož. + roznož., dřep s jednoruč.) - 3x20
6) břicho = zkracovačky na stroji + boční svaly na stroji - 3x12
7) kolo nebo pás - 20-25minut
Doufám, že mi někdo poradíte a také zda mi někdo poradíte s nějakými suplementy, třeba co brát po tréninku a tak.
Předěm děkuji všem co mi něco poradí. |
hlavně necvič takhle... to je o ničem. Cvič kruháč, super serie... a podobně.
Krátké pauzy, střídat cviky, neflákat se. Např.
1, výpady 20x
2,stahování kladky před hlavu 15x
3, tlaky s jednoručkama na lavičce 15x
4, zkracovačky na břicho 20x
hned po sobě bez pauzy, pak hop na kolo na 10 minut... buch, pauza dvě minutky a 3x znova a ať to lítá!!! Nebo jiné cviky, co ti sedí. A občas zařadit něco na spravení zad atd.
žádné flákání u kterého se ani nezapotíš a tenhle bezvýznamný neefektivní treninik co předvádí 90% ženských ve fitku, co se jen camrají v tempu paní radové od stroje na stroj a dřistají mezi sebou "o trapasu v sámošce" během toho co cvičí milijon opakování s jednou cihličkou na "gyndě". Ženských jsem odtrénoval stovky a takový trenink bych si nedovolil doporučit žádné, krom totálních "hrošíků" a důchodkyň bez kondice a to ještě jednou za čas...
z doplňků můžu doporučit Cutting Edge s tím máme dobré zkušenosti. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|