Alkaly x

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkaly x  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alkaly x
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alek

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2012 2:12 pm    Předmět: Alkaly x Odpovědět s citátem

Cvičím 4x týdně (den trénink, den pauza) a beru přípravek ALKALY-X/ScitecNutrition - vždy jednu dávku před cvičením a jednu dávku po cvičení. V den pauzy neberu vůbec. Chci se zeptat...doporučuje se k tomuto přípravku brát ještě i jiný přípravek nebo k tréninku stačí? Nebo mám brát i v den pauzy? Navíc každý den nalačno beru přípravek COLLAGEN FOR JOINTS/F2 FULL FORCE na klouby.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-9309-suplementacni-pyramida-pro-svalovy-objem-a-silu.html

Derek Poundstone
Alek

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle jsem četl, ale to neodpovědělo moji otázku. Spíše mě zajímalo, jestli má někdo s Alkaly x přímo nějaké zkušenosti
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alkaly X je směs CEE, beta alaninu, argininu a citrulin malátu. Vyšší výkon, lepší pump, sacharidy, bez kofeinu. Je to docela drahé a osobně bych si to dával tak 0,5 až hodinu před tréninkem podle pocitu. A ve dnech volna nebo po tréninku si dát obyčejný levný kreatin a třeba glutamin. Takhle ti to vydrží déle.

Už jsi to zkoušel? Jak se po tom cítíš? Taky jsem po tom koukal ale ještě jsem to neměl. Asi bych zkusil spíš Assault, tam jsou i BCAA
Alek

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem dobral první balení. Když jsem to bral 2x denně 4 dny v týdnu (jen tréninkové dny), tak mi to vydrželo necelý měsíc. Ale musím říct, že docela spokojenost. Při tréninku síla, po tréninku dobrá regenerace. Dříve jsem zkoušel Kre-Alkalyn s Nictric Oxidem od AminoStaru a řekl bych, že je to srovnatelné, ale Alkaly X v porovnání s tímto o něco levnější.

O Assaultu teďka slyším poprvé, ale taky poněkud dražší jak tak koukám. Ale píšou, že je to bezkonkurenční

Rychle na stránku:

Přejdi na: