Můj trenink,prosím o zhodnocení

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Můj trenink,prosím o zhodnocení  Úvodní stránka -> Trénink -> Můj trenink,prosím o zhodnocení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dejvid007

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 8:53 pm    Předmět: Můj trenink,prosím o zhodnocení Odpovědět s citátem

Zdravím
Je mi 18 let,váha 63-65kg, výška cca 183cm
4krát týdně mám atletiku.Věnuju se jí často,ale posilování je důležitý.
Dříve už jsem posiloval,ale bohužel jsem si zlomil ruku,takže tak 2 a půl měsíce jsem nemohl chodit do posilky,ale ted zase začít.

Tady to je..............

1.den

PRSA,BICEPS
4x8 multipress (jako bench)
4x8 tlaky s jednoručkami (poslední dvě serie vyšší váha)
3x8 rozpažování

3x8 bicepsový zdvihy s velkou činkou podhmatem (poslední serie s vyšší vahou)
3x12 bicepsové zdvihy s jednoručkami
3x10 (6-8)kladivové zdvihy (scottova lavice)..podle toho co se mi chce

+ dám trochu i břicho na závěr

2.den

RAMENA,TRICEPS,TRAPÉZY
3x8 tlaky za hlavou na multipressu... (poslední serie vyšší váha)
3x8 tlaky ramen.. (poslední serie s vyšší vahou)

3x8 stahování kladky
3x8 stahování dvouch lan (ted nevím jak se to jmenuje) před sebe s nakročením
3x8 francouzský tah za hlavou s jednoručkou

3x8 zvedání ramen na multipressu

3.den

ZÁDA,NOHY
3x8-10stahování horní kladky před sebe
3x8-10stahování horní kladky za hlavu

3x6-8 dřep
3x8 předkopávání
3x8 zakopávání

+břicho

Jo jinak stravu mám pestrou a po treninku vždy beru gainer....
Díkes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 9:15 pm    Předmět: Re: Můj trenink,prosím o zhodnocení Odpovědět s citátem

proc to sem pises???
slo o nahlou chut se sverit nebo jsi neco chtel?
Dejvid007

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 9:21 pm    Předmět: Re: Můj trenink,prosím o zhodnocení Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
proc to sem pises???
slo o nahlou chut se sverit nebo jsi neco chtel?

No chci aby mi to někdo zhodnotil.Co je to za otázku? :D
CIZO

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 9:22 pm    Předmět: Re: Můj trenink,prosím o zhodnocení Odpovědět s citátem

Dejvid007 napsal:

No chci aby mi to někdo zhodnotil.

Je to zlý Dejve. Sice lepší než nic, ale pořád zlý.

Derek Poundstone
maria

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v čom je to zlé?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
v čom je to zlé?

nevim jestli myslel CIZO trening, nebo to smeroval k vsevysvetujici ( ) otazce aby to nekdo zhodnotil

jak muze nekdo, hodnotit neco, o cem nevi, k cemu je?
DEJVE: ktere dny to cvicis? ceho tim chces dosahnout? co u tebe znamena pestra strava?
a proc se sakra divis moji otazce, kdzy jedine co udelas je, ze tu napis nejaky nicmoc trening? treba ses chtel jenom pochlibit, kolik znas pismenek, co ja vim?
maria

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ak je atletika pre Teba doležitá, aj trening by mal smerovat k tomu, aby si bol v atletike lepši a to su úple inak smerované tréningy
Dejvid007

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
ak je atletika pre Teba doležitá, aj trening by mal smerovat k tomu, aby si bol v atletike lepši a to su úple inak smerované tréningy

Tak dobře teda.Jsem dost hubený (říká mi to i trenér na atletice) a potřebuju trochu nabrat svaly a sílu.Připadá mi 63kg na 18letého kluka,docela vysokeho trochu málo.Tento trenink bych dělal ut,čt,so...a ostaní dny atletický trenink (samozřejmě nějakej den pouza)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dejvid007 napsal:
maria napsal:

Tak dobře teda.Jsem dost hubený (říká mi to i trenér na atletice) a potřebuju trochu nabrat svaly a sílu.Připadá mi 63kg na 18letého kluka,docela vysokeho trochu málo.Tento trenink bych dělal ut,čt,so...a ostaní dny atletický trenink (samozřejmě nějakej den pouza)

tak v tom pripade myslim, ze by ti spis prospelo trenpvat cele telo zakladnima cvikama, mit tostatek dynamickeho cviceni a pod.
procti si neco o crossfitu, ketbells a trx.
rozhodne pro tebe bude mit vetsi vyznam provadet silove premisteni a vyrazovy tlak nez pumpovat hrudnik
Dejvid007

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Dejvid007 napsal:
maria napsal:

tak v tom pripade myslim, ze by ti spis prospelo trenpvat cele telo zakladnima cvikama, mit tostatek dynamickeho cviceni a pod.
procti si neco o crossfitu, ketbells a trx.
rozhodne pro tebe bude mit vetsi vyznam provadet silove premisteni a vyrazovy tlak nez pumpovat hrudnik

Ale já mám trenink asi čtyřkrát tydně a to si občas jdu ještě zaběhat,tak že když do fitka budu chodit 3krát,tak zase tolik nenaberu,ne?
Dejvid007

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a běhám většinou 400m a menší...
Frozz.

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když máš trénink 4x týdně + nějaké běhání mimo, dej si prozačátek posilovnu jen 2x, bude to stačit. Trenér by ti měl s ní snad pomoct ne? Poradit, sestavit nějaký plán pro tvoje účely..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dejvid007 napsal:

Ale já mám trenink asi čtyřkrát tydně a to si občas jdu ještě zaběhat,tak že když do fitka budu chodit 3krát,tak zase tolik nenaberu,ne?

bez obav, jestli budes cvicit takhle blbe, tak se zadneho velkeho nabirani vazne bat nemusis
Dejvid007

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Dejvid007 napsal:

bez obav, jestli budes cvicit takhle blbe, tak se zadneho velkeho nabirani vazne bat nemusis

Ustinove
Tak mi teda ukaž,jak by měl vypadat nějaký smysluplný trenink na moje aktivity a postavu.Zdůraznuji,že chci aby vše bylo v posilce s činkami základními věcmi.díky
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dejvid007 napsal:

Ustinove
Tak mi teda ukaž,jak by měl vypadat nějaký smysluplný trenink na moje aktivity a postavu.Zdůraznuji,že chci aby vše bylo v posilce s činkami základními věcmi.díky

nejsem odbornik na atletiku, ale z videi na youtube vim, te pramlo atletu se venuje rozpazkam na hrudnik, ale videl jsme je delat shyby, mrtve tahy, premisteni, trhy, push presy, skakat na bednu, cvicit proti odporu s bandama a gumama
najdi si treba treningove video k "300"

pokud by jsi chtel ciste objemove treningy, tak bych doporucil asi BEARA od cizopasnika nebo KORTEHO podle freimena

ale nejspis pro tebe nebudou vhodne kvuli atletice

a mimochodem, jakou ze to mas tu stravu?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Můj trenink,prosím o zhodnocení Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: