|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dejvid007
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:53 pm Předmět: Můj trenink,prosím o zhodnocení |
|
|
Zdravím
Je mi 18 let,váha 63-65kg, výška cca 183cm
4krát týdně mám atletiku.Věnuju se jí často,ale posilování je důležitý.
Dříve už jsem posiloval,ale bohužel jsem si zlomil ruku,takže tak 2 a půl měsíce jsem nemohl chodit do posilky,ale ted zase začít.
Tady to je..............
1.den
PRSA,BICEPS
4x8 multipress (jako bench)
4x8 tlaky s jednoručkami (poslední dvě serie vyšší váha)
3x8 rozpažování
3x8 bicepsový zdvihy s velkou činkou podhmatem (poslední serie s vyšší vahou)
3x12 bicepsové zdvihy s jednoručkami
3x10 (6-8)kladivové zdvihy (scottova lavice)..podle toho co se mi chce
+ dám trochu i břicho na závěr
2.den
RAMENA,TRICEPS,TRAPÉZY
3x8 tlaky za hlavou na multipressu... (poslední serie vyšší váha)
3x8 tlaky ramen.. (poslední serie s vyšší vahou)
3x8 stahování kladky
3x8 stahování dvouch lan (ted nevím jak se to jmenuje) před sebe s nakročením
3x8 francouzský tah za hlavou s jednoručkou
3x8 zvedání ramen na multipressu
3.den
ZÁDA,NOHY
3x8-10stahování horní kladky před sebe
3x8-10stahování horní kladky za hlavu
3x6-8 dřep
3x8 předkopávání
3x8 zakopávání
+břicho
Jo jinak stravu mám pestrou a po treninku vždy beru gainer....
Díkes
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 9:15 pm Předmět: Re: Můj trenink,prosím o zhodnocení |
|
|
proc to sem pises???
slo o nahlou chut se sverit nebo jsi neco chtel? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 9:21 pm Předmět: Re: Můj trenink,prosím o zhodnocení |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | proc to sem pises???
slo o nahlou chut se sverit nebo jsi neco chtel? |
No chci aby mi to někdo zhodnotil.Co je to za otázku? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 9:22 pm Předmět: Re: Můj trenink,prosím o zhodnocení |
|
|
| Dejvid007 napsal: |
No chci aby mi to někdo zhodnotil. |
Je to zlý Dejve. Sice lepší než nic, ale pořád zlý. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
v čom je to zlé? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | v čom je to zlé? |
nevim jestli myslel CIZO trening, nebo to smeroval k vsevysvetujici ( ) otazce aby to nekdo zhodnotil
jak muze nekdo, hodnotit neco, o cem nevi, k cemu je?
DEJVE: ktere dny to cvicis? ceho tim chces dosahnout? co u tebe znamena pestra strava?
a proc se sakra divis moji otazce, kdzy jedine co udelas je, ze tu napis nejaky nicmoc trening? treba ses chtel jenom pochlibit, kolik znas pismenek, co ja vim? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
ak je atletika pre Teba doležitá, aj trening by mal smerovat k tomu, aby si bol v atletike lepši a to su úple inak smerované tréningy _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | ak je atletika pre Teba doležitá, aj trening by mal smerovat k tomu, aby si bol v atletike lepši a to su úple inak smerované tréningy |
Tak dobře teda.Jsem dost hubený (říká mi to i trenér na atletice) a potřebuju trochu nabrat svaly a sílu.Připadá mi 63kg na 18letého kluka,docela vysokeho trochu málo.Tento trenink bych dělal ut,čt,so...a ostaní dny atletický trenink (samozřejmě nějakej den pouza)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 25, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
| Dejvid007 napsal: | | maria napsal: | | ak je atletika pre Teba doležitá, aj trening by mal smerovat k tomu, aby si bol v atletike lepši a to su úple inak smerované tréningy |
Tak dobře teda.Jsem dost hubený (říká mi to i trenér na atletice) a potřebuju trochu nabrat svaly a sílu.Připadá mi 63kg na 18letého kluka,docela vysokeho trochu málo.Tento trenink bych dělal ut,čt,so...a ostaní dny atletický trenink (samozřejmě nějakej den pouza) |
tak v tom pripade myslim, ze by ti spis prospelo trenpvat cele telo zakladnima cvikama, mit tostatek dynamickeho cviceni a pod.
procti si neco o crossfitu, ketbells a trx.
rozhodne pro tebe bude mit vetsi vyznam provadet silove premisteni a vyrazovy tlak nez pumpovat hrudnik _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dejvid007 napsal: | | maria napsal: | | ak je atletika pre Teba doležitá, aj trening by mal smerovat k tomu, aby si bol v atletike lepši a to su úple inak smerované tréningy |
Tak dobře teda.Jsem dost hubený (říká mi to i trenér na atletice) a potřebuju trochu nabrat svaly a sílu.Připadá mi 63kg na 18letého kluka,docela vysokeho trochu málo.Tento trenink bych dělal ut,čt,so...a ostaní dny atletický trenink (samozřejmě nějakej den pouza) |
tak v tom pripade myslim, ze by ti spis prospelo trenpvat cele telo zakladnima cvikama, mit tostatek dynamickeho cviceni a pod.
procti si neco o crossfitu, ketbells a trx.
rozhodne pro tebe bude mit vetsi vyznam provadet silove premisteni a vyrazovy tlak nez pumpovat hrudnik |
Ale já mám trenink asi čtyřkrát tydně a to si občas jdu ještě zaběhat,tak že když do fitka budu chodit 3krát,tak zase tolik nenaberu,ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
Jo a běhám většinou 400m a menší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so únor 25, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
Když máš trénink 4x týdně + nějaké běhání mimo, dej si prozačátek posilovnu jen 2x, bude to stačit. Trenér by ti měl s ní snad pomoct ne? Poradit, sestavit nějaký plán pro tvoje účely.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dejvid007 napsal: |
Ale já mám trenink asi čtyřkrát tydně a to si občas jdu ještě zaběhat,tak že když do fitka budu chodit 3krát,tak zase tolik nenaberu,ne? |
bez obav, jestli budes cvicit takhle blbe, tak se zadneho velkeho nabirani vazne bat nemusis |
Ustinove
Tak mi teda ukaž,jak by měl vypadat nějaký smysluplný trenink na moje aktivity a postavu.Zdůraznuji,že chci aby vše bylo v posilce s činkami základními věcmi.díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Dejvid007 napsal: |
Ustinove
Tak mi teda ukaž,jak by měl vypadat nějaký smysluplný trenink na moje aktivity a postavu.Zdůraznuji,že chci aby vše bylo v posilce s činkami základními věcmi.díky |
nejsem odbornik na atletiku, ale z videi na youtube vim, te pramlo atletu se venuje rozpazkam na hrudnik, ale videl jsme je delat shyby, mrtve tahy, premisteni, trhy, push presy, skakat na bednu, cvicit proti odporu s bandama a gumama
najdi si treba treningove video k "300"
pokud by jsi chtel ciste objemove treningy, tak bych doporucil asi BEARA od cizopasnika nebo KORTEHO podle freimena
ale nejspis pro tebe nebudou vhodne kvuli atletice
a mimochodem, jakou ze to mas tu stravu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|