|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Coquetino

|
Zaslal: út březen 06, 2012 4:52 pm Předmět: Rýsování / aerobka / strava / objem - pomoc |
|
|
Zdravim ty, kteri maj zkusenost.
Merim 185cm/33let a po roce cviceni jsem se dostal na 108kg. 60kg svalu, 19kg tuku. Nyni jsem od 10.ledna v ,,diete" a rysovani. Zhubl jsem jiz 12kg, hodne bricho. Trochu pohledove k svaly. Snazim se jist omezene sacharidy, protein jen izolaty. Na paleni tuku zeleny caj, kofein a synephrine. Vzdy po fitku jdu na pas a v tepove frekvenci 140 chodim 45min. Stale jedu serie 3x15opakovani s minimalni prestavkou.
Myslite, ze muzu jiz jez objemovy trenink a pote jit na aerobku 45min? Jedine co jeste neni jak ma byt je bricho, coz bude jeste na dyl. Budu dal hubnout tuk a nabirat svaly?
Dekuji za odpovedi / rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 06, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
Cvičit vysoké počty opakování v rýsovačce a to jen a jenom není rozumné. Cvič tak jaks cvičil v objemu, jen zvyš intenzitu. Budeš hubnot dál, protože to je záležitost kalorického deficitu a ne tréninku 3x15.
|
|
| nahoru |
|
 |
Coquetino

|
Zaslal: út březen 06, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Cvičit vysoké počty opakování v rýsovačce a to jen a jenom není rozumné. Cvič tak jaks cvičil v objemu, jen zvyš intenzitu. Budeš hubnot dál, protože to je záležitost kalorického deficitu a ne tréninku 3x15. |
Dekuji za rychlou reakci.
No, pokud mam zvysit intenzitu, jet to stejne jako v objemovce, budu muset ubrat na kotoucich. Ted, kdyz jsem po 2 mesicich zkusil vahu, kterou jsem jel pri objemu, nedal jsem to, sila se asi vytraci.
Pokud tedy myslis jet stejne jako v objemu, tzn. 3x6-8, zkusim to. Aerobku ponechat 45min v tepovce 140? Kdyz jsem si to pocital dle vzorcu, ac jich je moc, vychazela mi 119-149. BCAA davam pred treninkem 4g a pak po fitku 2g BCAA a odmerku proteinu izolatu a po kardiu dalsi 2g BCAA a odmerku izolatu pro ochranu svalu. Zeleny caj tbl. mam 3x denne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Coquetino

|
Zaslal: út březen 06, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
Tech BCAA dam 6g pred a 6g po. Pres den hodne drzim bilkoviny a sacharidy davam jen na obed. Hubnu docela dobre, jelikoz 12kg je dost za 2 mesice.
Jeste mi hodne visi bricho, ale i to se pomalu ale jiste stahuje. Brisaky v nedohlednu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 06, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
Ono to půjde. Mě taky leze sixpack až teď a to mám víc než 14 kg dole.
Pokud Ti tento systém funguje, tak bych to neměnil, jen bych šel alespoň u vršku níž s počtem opakování.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|