po půl roce

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - po půl roce  Úvodní stránka -> Začátečníci -> po půl roce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pecan007

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2012 10:30 pm    Předmět: po půl roce Odpovědět s citátem

Zdravím všechny a prosím o radu a vaše názory na můj trénink.
Cvičím asi půl roku, ale doted jsem jezdil kruhove tréninky 2x týdně a nedávno jsem začal chodit už 3x týdně do posilovny a rozdělil jsem si to nasledovně.

1. trenink
prsa+biceps+triceps
2. trenink
záda+ ramena+trapézy
3. trénink
viz. 1. trénink...
Takže jde o to jestli je to dobré odjed kazdou partii 3x za 14 dní zato v případě že bych si rozdělil celé tělo so 3 tréninků tak pouze 2x.
Nohy dost jezdím na tréninku kickboxu ....
Děkuji za názory,podporu a kritiku :) Jde mi o to cvičit co nejlépe....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ikski

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 8:38 am    Předmět: Re: po půl roce Odpovědět s citátem

Pecan007 napsal:

Nohy dost jezdím na tréninku kickboxu ....

ne nejezdis. Ano tusis spravne treti den maji byt u splitu nohy.
Redshank

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No s těma nohama..Bylo by dobrý kdybys napsal za jakým cílem vůbec cvičíš. Osobně když jsem taky chodil na kickbox a snažil se zlepšit dynamiku, v posilce jsem se vyhejbal MT a dřepům a nemůžu říct že bych nějak utrpěl..
btw nevim jak často máš tréninky, ale z vlastní zkušenosti bych ti doporučoval dát si pozor na přetrénování..chodil jsem 3x týdně do posilky a k tomu 4x týdně kickbox a můžu ti říct že asi do měsíce jsem odpadl, protože se to uregenerovat nedalo
Luster

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

split je sice moznost, ale obavam se, ze v tomhle pojeti moc uspesnej nebude - teda pokud ti de hlavne o zlepseni v kickboxu, spis bych preferoval fb, zaradil unilateralni cviky a cviky komplexni (core), nemusej to bejt nutne hned tezky drepy a mrtvoly, pri spravnym provedeni a pristupu muzes tezit i z relativne lehkejch vah/bw

Rychle na stránku:

Přejdi na: