|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Apu
|
Zaslal: út duben 03, 2012 5:51 pm Předmět: Zhodnocení - Korte |
|
|
Zdravím, po pár měsících stagnace (spíše silové) chci zkusit něco nového, tady to je:
PO:
MT 6x6
Dřep 5x5
Bench 5x5
Shoulder press 5x5
Biceps,lýtka (3x10),Břicho
ST
Bench 6x6
MT 5x5
Dřep 5x5
Shoulder press 5x5
Triceps,trapézy (3x10)
PA
Dřep 6x6
Bench 5x5
MT 5x5
Shoulder press 5x5
Biceps,lýtka (3x10),Břicho
Chtěl bych zařadit i 4. tréninkový den - (SO), ale nevím, jestli by to nebylo jenom na škodu a co do něj vůbec dát (Uvažoval jsem nad něčím na latissimus – shyby, kladka plus hamstringy.) Za každý tip budu jenom rád;).
Jinak v netréninkový den běhám 10Km nebo rotoped nebo veslování.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: út duben 03, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
IMHO, když 3x týdně morduješ ramena benčem, tak bych místo těch tlaků na ramena raději dal rozpažky nebo přítahy k bradě. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
a proc to nejet kompletne podle freimena?
ramena bych dal jednou a jednou ruce a porad na stridacku, jetli budes tlakovat kazdy den, tak to celni delty neunesou a odrovnas si i ramena jako takova _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
nevim, jestli je to k necemu, a chce spoutu doplnku
tak proto freimena _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
nevim, jestli je to k necemu, a chce spoutu doplnku
tak proto freimena |
Nevim jestli k něčemu je ten freimenův (nic proti jestli to tady čte)
Nechápu proč tady všichni cpete nějakej upravenej cosi.....
Můžeš mi teda říct v čem přesně že je ten originál špatnej?
O tom jestli to chce "spoustu" doplńků by jsme se taky mohli hádat..
Sám autor píše že chce něco spíš silovýho, tak je to snad jasný, že originál poslouží líp...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
nerekl bych, ze je spatnej
ale je primarne na silu
pokud nechce zavodit, nebo ho vazne nedere, ze zveda min, nez si mysli ze muze, je podle me ten freimenuv prinosnejsi
sice nepujde silovve az tak nahoru (na to je tam moc serii a moc opakovani) ale nabere objem a je to i lepsi pro klouby atd
a kde beres jisttou, ze to co postujes, je orig. korte?
ja znam treba cleneny na vice fazy, myslim tri, nekde to mam v pc, zacinas 5x5, pak prijde 3x3 a nakonec je nejake cyklovani s jednickama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nerekl bych, ze je spatnej
ale je primarne na silu
pokud nechce zavodit, nebo ho vazne nedere, ze zveda min, nez si mysli ze muze, je podle me ten freimenuv prinosnejsi
sice nepujde silovve az tak nahoru (na to je tam moc serii a moc opakovani) ale nabere objem a je to i lepsi pro klouby atd
a kde beres jisttou, ze to co postujes, je orig. korte?
ja znam treba cleneny na vice fazy, myslim tri, nekde to mam v pc, zacinas 5x5, pak prijde 3x3 a nakonec je nejake cyklovani s jednickama |
Je primárně na sílu (což zakladatel chce) ale první 4 týdny jsou dost objemové, nabrat několik kg taky není problém.
Jestli bude závodit nebo ne, to snad na trénink nemá vliv, furt to sou jen vícekloubové cviky, a když chce silovku tak hold tam asi 10tkové série nebudou..
Dobře, úplně ten originál od Stephana Korteho to, asi, není (ten momentálně nemám k dispozici) ale je to už skoro úplně to samý. Jestli na tom tak lpíš, můžu se podívat i po originále......
I když jak tak přemejšlím a hledám, já myslím že to bude originál (v Kortem jedničky nejsou...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
ja jsem nastahoval hafo treningu z nejakeho lifterskeho portalu, ale mam je v druhem pc
nehadam se, ejstli je to orig, ale prijde mi jako peknej, ten freiv je spis tak na celk˛ovou silu
uvidime, co si hosan nakonec vybere _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ja jsem nastahoval hafo treningu z nejakeho lifterskeho portalu, ale mam je v druhem pc
nehadam se, ejstli je to orig, ale prijde mi jako peknej, ten freiv je spis tak na celk˛ovou silu
uvidime, co si hosan nakonec vybere |
V tom freimenovým jsou jen 5ky a 6ky takže o síle bych až tas tak moc nemluvil, to je hlavně objemovka pro kulturisty....
Ať si vybere co chce....kdyby chtěl "originál" tak ho můžu poslat vyrobenej v excelu.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
Když Korte, tak originál _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze pro bezneho cvicence, kteremu jde zejmena o nabrani svalu, je vhodnejsi Freimenova modifikovana verze korteho. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ja myslim, ze pro bezneho cvicence, kteremu jde zejmena o nabrani svalu, je vhodnejsi Freimenova modifikovana verze korteho. |
| citace: | | Zdravím, po pár měsících stagnace (spíše silové) chci zkusit něco nového, tady to je: |
A právě o tom je řeč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Apu
|
Zaslal: út duben 03, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
Jde mi o trenink, kde se síla rozvíjí přímoůměrně k růstu, ne jenom zaměření na to a to. V tréninku asi vynechám shoulder press a ostatní se dopiluje postupně. Hlavně mě zajímá co s tím 4. tréninkovým dnem? Jestli je to vhodné, jestli by to nebylo jenom na škodu a co zařadit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 04, 2012 6:24 am Předmět: |
|
|
| Apu napsal: | | Jde mi o trenink, kde se síla rozvíjí přímoůměrně k růstu, ne jenom zaměření na to a to. V tréninku asi vynechám shoulder press a ostatní se dopiluje postupně. Hlavně mě zajímá co s tím 4. tréninkovým dnem? Jestli je to vhodné, jestli by to nebylo jenom na škodu a co zařadit? |
ja ybch ho tam nedaval, aspon ne v tomhle treningu
a pokud na ton mermomoci trvas, tak by tam mely byt izolovane cviky o mensim poctu serii a mnohem vetsim poctu opakovani, predevsim na partie, ktere nemas v treningu tolik zacilene
ale to by bylo v pripade, ze by jsi to jel bez doplnku, ciste velkou trojku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|