Priprava na Benchpress Turnaj

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Priprava na Benchpress Turnaj  Úvodní stránka -> Trénink -> Priprava na Benchpress Turnaj
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
schnitzel

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 10:40 am    Předmět: Priprava na Benchpress Turnaj Odpovědět s citátem

Dobry den :-)

o 21 dni (konkretne 24.5.2012) usporiada nasa skola benchpress turnaj. Bol by som velmi vdacny na nejake tipy a triky pred turnajom.
Momentalne mam 98kg a som v diete pri ktorej som za 3tyznde uspesne zhodil priblizne 3-4kg, pricom s vahami som ostal na rovnakej urovni. Denne prijmam 200-250g bielkovin, do 200g sacharidov (v treningovy den do 250) a max 50g tuku. (celkovo 2000-2500kcal/den). Raz za 10 dni si doprajem nejaku dobrotu pri ktorej tento jedalnicek porusim.
Pocas velkonocnych sviatkov idem k babicke takze 4 dni budem bez fitka a bez diety, budem jest bryndzove halusky, slovenske fondue, svieckovu a ine dobroty

Trufam si na vahu okolo 140-145kg, kedze asi pred 10 dnami som zvladol 3x132.5kg. V ten den som bol dopoledne s priatelkou na koleckove korcule, spravili sme priblizne 25km, nasledne som sa odmenil double-whopperom v Burgerkingu. 3 hodiny potom som siel do fitka a cvicilo sa mi uplne bajecne. Velke vahy, kratke pauzy, ziadna unava. Proste pecka trening. Takze zatim mam v plane ist o 14:00 do BK na obed (turnaj zacina o 17:00)

Prikladam aj moj trening (cvicim 3x tyzdenne)
1.

Bench Press 6x3-8
Jednorucky + 3x12
Rozpazky 2x20
Pritahy v predklone 5x12
Hrazda uzky uchop s zameranim na biceps 6x8-6
Biceps Pump 2x15-20

2.

Mrtvy Tah 6x3-8
Stah. Kl 3x12
Stah.k pasu 20x 20
CG-Bench+ 5x12
Kliky na Bradlach 6x8-6
Triceps Pump 2x15-20

3.

Bench 50x100kg + Hrazda 50x ja :-) Superseria na cas (rekord 14min)
Predne drepy 5x10
Military Press 4x6-8
Upazovanie/predpazovanie 2x15-20

V netrenigovych dnoch chodim behat alebo na kolieskove korcule, pripadne cvicim nohy a brucho na styl Bodyrock TV (s vlastnou vahou).

Diky vsetkym vopred za tipy!

Rychle na stránku:

Přejdi na: