Zdravím všechny příznivce
Rád bych aby mi někdo mnohem zkušenější dal pár rad či návrhů.
Před 14 dnama jsem začal cvičit techniku HST.Před tím jsem cvičil asi měsíc abych zjistil jaké jsou moje možnosti s váhama a výdrží.
Můj cíl je "asi jako u většiny z vás" shodit tuk na břiše a vypracovat postavu.Nechci mít zase 100kilo ale 80 či 85kilu se nebráním a tak bych uvítal jakoukoliv radu pro přibrání svalové hmoty bez viššího podkožního tuku.
Měřím 178cm vážím 75kg.
Tréning je následující.
Cvičím obden.
1 den.
Dřepy 2x10x65kg
Zakopávání 2x10x34kg
Bench-press 2x10x65kg
Rozpažky
(jednoručky)2x10x19kg
Přítahy velké
činky k hrudníku 2x10x44kg
Předpažování
(jednoručky)2x10x16kg
Přítahy velké
činky ramenům 2x10x32kg
Krčení ramen s velkou činkou 2x10x60kg
Biceps s velkou činkou s podpěrou 2x10x34kg
Výpony ve stoje
Hrazda Triceps
Břicho
2 den.
Předkopávání 2x10x42kg
Zakovávání 2x10x35kg
Tlaky jednoruček na š. lavici 2x10x22kg
Tlaky
jednoručky v leže za hlavu 2x10x27kg
Mrtvý tah 2x10x62kg
Krčení ramen
(jednoručky) 2x10x26kg
Tlaky velké
činky nad hlavu 2x10x40kg
Biceps
(jednoručky) 2x10x19kg
Triceps (jednoručka) za hlavou 2x10x22kg
Výpony ve stoje
Břicho
Tyto dva cviky střídám každý druhý den s tím že váhu vždy přidávám (pokud to jde :-) )
Cvičím boužel doma
Stravu stále vyřešenou moc nemám a stím bych potřeboval velmi poradit.
Žiji ve Velké Británii a i k tomu si musím vyřešit jídelníček.
Na výběr jídla tu mnoho není a tak experimentuju s bílkovinama a sacharidama.Vím že má být cca 1.6g/kg váhy bílkovin a za den bych měl mít 500g sacharidů..
Dočetl jsem se že rychlé cukry ze sacharidů třeba z vloček 100g obsachuje 60g sacharidů z toho 20g curky se mění na energii a pokud tato energie není využita tak se mění na podkožní tuk?Co je natom pravdy?
Dále bych se rád zeptal jako suplementy používat?Doposud jsem použival
Matrix anabol
protein 40g obsahuje 35g bílkovin a momentálně jsem koupil špatně a mám soju kde ve 100g je 87% bílkovin k tomu multivitamín s mineráli,
Rád bych uvítal nějaký nápad ohledně stravy + doplňovní suplementy které si boužel můho zakoupit jen na Ebay.co.uk.
Díky moc za případné návrhy či rady atak..Posilování mě opravdu baví a vždy do toho dám co tělo zvládne