|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Svalík
|
Zaslal: so březen 31, 2012 4:51 pm Předmět: Zbavení se přebytečného tuku na břiše |
|
|
Zdravím
Můj problém je, že mám tak trochu oplácané břicho a chci se toho zbavit.
Bohužel nemohu běhat,skákat přes švihadlo ani nic podobného (mám špatné koleno). A tak doufám, že mi zde někdo poradí
Předem děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so březen 31, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Dieta respektive uprava jidelnicku + cviceni (zvyseni energetickeho vydeje), ve kterem ti nebrani tve koleno. Nemusis nutne behat a skakat pres svihadlo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so březen 31, 2012 5:16 pm Předmět: Re: Zbavení se přebytečného tuku na břiše |
|
|
| Svalík napsal: | Zdravím
Můj problém je, že mám tak trochu oplácané břicho a chci se toho zbavit.
Bohužel nemohu běhat,skákat přes švihadlo ani nic podobného (mám špatné koleno). A tak doufám, že mi zde někdo poradí
Předem děkuji |
Jak psal Drejpr, dieta je dobrá cesta. Ale já mám pro tebe druhou.
Ortéza. Upřímně řečeno, nevím co máš s kolenem, ale ve většině případů dokáže ortéza nohu udržet tak aby jsi mohl v pohodě cvičit. Nebudeš dřepovat ani tahat mrtvé tahy, ale hezký kruhový trénink na shození špeků nebude vůbec žádný problém udělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: so březen 31, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
Na koleno bývá dobrý rotoped, takže zabiješ dvě mouchy jednou ranou. Zeptej se doktora, jestli rotoped můžeš. Má známá to měla při nějakých problémech s kolenem (už přesně nevím, co to bylo) rotoped dokonce předepsaný jako rehabku.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
Já osobně si myslím, že rotoped moc dobrej na kolena není. Mě určitě loni při dietě moc nepomáhal
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
a co takhle chodit plavat? nic šetrnějšího na kolena snad není  jináč dieta je samosřejmost a kdybych měl dodat svoje zkušenosti, tak ve spojení s full body/ kruhákem to jede že ani kardio snad není potřeba (aspoň rozhodně ne u mě protože ho flákam  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Já osobně si myslím, že rotoped moc dobrej na kolena není. Mě určitě loni při dietě moc nepomáhal |
Ono asi zalezi jak po jakem uraze a taky jak moc intenzivne. Ja jsem mel rotoped povinne predepsanej vzdy v ramci rehabilitace po operacich kolene. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|