Zaslal: ne leden 31, 2010 10:36 am Předmět: I Bodybuilder ?
Na T nation měl vyjít nějakej seriál o nějaký metodě pro hypertrofii od Christiana T. , I Bodybuilder.
Je to rozdělení celýho těla asi na 5 týdnů nebo tak nějak, zezačátku o tom psali docela dobře ale když jsem viděl ty tréninky a ty váhy co zvedal ten chlap tak to na mě moc úžasně nezapůsobilo.
Thibaudeaua uznavam, ale projekt "I Bodybuilder" mi teda prijde jen jako velke divadlo...
chapu ze to video co tam maji je instruktazni, ale pokud tam borec se smrti v ocich jede s vahama co zvladne kazdej trochu lepsi kondicak, tak to moji duveru nevzbudilo
ten program se mi nezda uplne spatny, i kdyz tedy nektere momenty tam povazuju za naprosto "fatal errors" (izolovane cviky pro 1-3 opakovani, prapodivny vyber cviku pro nohy atd.)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru