Novy tréning

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Novy tréning  Úvodní stránka -> Trénink -> Novy tréning
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slamak

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 3:21 pm    Předmět: Novy tréning Odpovědět s citátem

Čaute.
Nejako mi dochádzajú nápady na nový tréning. Chcel by som vyskúšať nejaký nový split alebo nejaké nové rozdelenie partií. Nemáte nejaký tip, ktorý by ste mi odporúčili? :)

Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 5:18 pm    Předmět: Re: Novy tréning Odpovědět s citátem

Slamak napsal:
Čaute.
Nejako mi dochádzajú nápady na nový tréning. Chcel by som vyskúšať nejaký nový split alebo nejaké nové rozdelenie partií. Nemáte nejaký tip, ktorý by ste mi odporúčili? :)

Dík

Když nenapíšeš to staré, tak se těžko radí nové..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky by jsi mel napsat, ceho chces dosahnout:jestli poradne vysekane nohy, nebo naopak objem
Slamak

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá sa povedať že nohy vysekat a vršok trochu nabrať. Hlavne v ramenách a chrbte.
-Čo sa týka nôh tak vysekať sa ich snažím už pekných pár mesiacov no nejako nič nezaberá. Či už všelijaké variácie tréningu, zmeny frekvencie treningu. Sach. vlny, Nizkosacharidovka alebo keto dieta... Na nohy ale nemôžem drepy, ťahy a tak celkovo cviky v predklone. (platničky)
Momentálne mám :1. Hrud,chrbát, ramená 2. Nohy, triceps, biceps --2x do týždna

Rozmýšlal som nad: Po- Hrud, triceps; Ut: Chrbát, biceps;St: Nohy; ramená; Pia: FB

Ak máte nejaký zaujímavy tréning alebo tip na tréning sem snim :))
yura

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo keto dieta je fajn, kila polezou dolu bez problemu, ale jak se vratis k normalni sacharidove strave, tak to zase bleskurychle naberes a jeste k tomu neco navrch..
Slamak

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatial taký problém nemám. Ja síce ako endomorf tých sacharidov neprijímam veľa ale tak pri nejakých 3g na kilo sa to drží približne na tej istej váhe. Samozrejme že keď som sa po keto diéte poriadne najedol a naplnil žalúdok ktorý bol počas nej trochu vyprázdnený tak tam nejaké to kilo navrch nabehlo...
-Ale to už odbočujeme od témy :))

Rychle na stránku:

Přejdi na: