|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blower23
|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 2:24 pm Předmět: Supertrener.cz nebo Posilka.cz |
|
|
Dobrý den,
uvažuji o tom nechat si sestavit jídelníček, rozhoduji se mezi Supertrener.cz a Posilka.cz... Máte někdo, prosím, zkušenost? Co byste mi doporučili?
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blower23
|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 2:31 pm Předmět: |
|
|
Tak teď jsem zmatený...  Myslel jsem, že jsou to oba dva profesionální servery.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 2:33 pm Předmět: |
|
|
to su, profici na vytahovanie penazi, ale defaultny jedalnicek si vies stiahnut z netu aj zadarmo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
blower23
|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 2:36 pm Předmět: |
|
|
Tak dobře, děkuji... Já jsem si právě myslel, že jídelníček na míru by byl lepší než nějaký stažený z internetu. A oni tedy každému posílají de facto to samé? Ještě, že jsem se včas zeptal, bych vyhodil peníze...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
blower23
|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
Tak na tý posilce je to levnější a dělá to prý kulturista Grznár, což mi přišlo lákavý... Supertrener mě zas zaujal svými prezentačními videi, vzbudilo to ve mně celkem důvěru... O to víc sem překvapenej, že ani jedno není doporučitelný. Je na těch jídelníčkách vysloveně něco špatně, anebo jde jen o to, že když si stáhnu libovolný jídelníček z internetu, tak to bude mít přibližně stejný efekt?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 2:54 pm Předmět: |
|
|
bude to mat lepsi efekt, lebo je to zadarmo  a platit si za jedalnicek od grznara...to je hardcore _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
blower23
|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 3:13 pm Předmět: |
|
|
Chlapi, já už se v tom fakt ztrácím...  Grznár by přece měl být profesionální kulturista, ne? No, asi mi nezbyde, než si nakoupit nějaký knížky a proniknout do toho sám...
Nemáte ještě někdo, prosím, osobní zkušenost s těmito servery? Docela by mě to zajímalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hockey1000
|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
Filip Grznár NENÍ profesionální kulturista.
Profesionální kulturisti jsou Dexter Jackson, Shawn Rhoden nebo Phil Heath... z českých Osladil, Kašpar, Šádek... Ti všichni závodí na profesionální soutěžích federace IFBB - a lidi je vnímaj jako profesionální kulturisty.
Na tom jménu a jeho prestiži (prestiži IFBB) parazituje třetí liga známá jako federace NABBA, kam musel Grznár odejít potom, co v IFBB, kde nedosáhnul žádnýho významného úspěchu, dostal 4 roky zákazu závodění za odmítnutí dopingový kontroly. Vyhrát v NABBA není žádný skutečný úspěch. Stačí porovnat jména vítězů NABBA a jejich výsledky v opravdový konkurenci IFBB těsně předtím než tam odešli. Tristní.
To že sám sebe označuje "profesionální kulturista" je jen pokus lhát lidem a sám sebe přesvědčovat o svojí veilkosti. Tak mu to nežerte.
Profesionální kulturista není a nikdy nebude.
Lhář je a lhářem zůstane.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
| blower23 napsal: | | Nemáte ještě někdo, prosím, osobní zkušenost s těmito servery? Docela by mě to zajímalo. | Kámo, jsi na nejlepším serveru o cvičení :-) Ptej se, dostaneš odpověď. Když se budeš ptát na to, co je na těch ostatních, možná dostaneš za uši, protože je to trochu proti pravidlům fóra. Pokud je to celé provokace a propagace, promiň, ale nestojíme o to.
Máš-li konstruktivní dotaz, ptej se. Neptej se, prosím, na to, jestli superposilka nebo co je to nebo ono. Grznár je profík ve všem, na co sáhne, to bez debat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
blower23
|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 4:47 pm Předmět: |
|
|
V této knížce databazeknih.cz/knihy/100x-kondicni-posilovani-v-otazkach-a-odpovedich-226890 jsem se dočetl příklad jídelníčku:
Snídaně:
chléb se sýrem
míchaná vajíčka
ovoce
koktejl 1/5 dávky
Svačina:
chléb se sýrem
koktejl 1/5 dávky
Oběd:
podle možností v závodní jídelně
koktejl 1/5 dávky
Svačina:
ovoce
koktejl 1/5 dávky
Večeře:
polévka, ryby, maso, brambory, zelenina
Před spaním: koktejl 1/5 dávky
koktejl: 1 litr mléka, 250 g tvarohu, 2 vejce, 1 lžíce medu
Dalo by se podle toho jet? A v případě tréninkového dnu dát trénink místo uvedený svačiny a po něm třeba onen koktejl s ovocem?
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 4:53 pm Předmět: |
|
|
Ve výživových otázkách se nemůžeš v roce 2015 řídit informacemi z knihy z roku 1987.
Založ si v sekci začátečníků - https://forum.ronnie.cz/zacatecnici-f20.html - vlastní topic s nějakým věcným názvem ve vztahu k tomu, o čem bude, a zkus se ptát v něm. Popiš se tam, co máš za sebou, co jsi zkoušel a co ti fungovalo či nefungovalo, nastiň, jak uvažuješ jít dál, popiš své cíle a dej k tomu otázky... A někam to povede. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|