Supertrener.cz nebo Posilka.cz

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Supertrener.cz nebo Posilka.cz  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Supertrener.cz nebo Posilka.cz
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blower23

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 2:24 pm    Předmět: Supertrener.cz nebo Posilka.cz Odpovědět s citátem

Dobrý den,

uvažuji o tom nechat si sestavit jídelníček, rozhoduji se mezi Supertrener.cz a Posilka.cz... Máte někdo, prosím, zkušenost? Co byste mi doporučili?

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani jedno.
blower23

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teď jsem zmatený... Myslel jsem, že jsou to oba dva profesionální servery.
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to su, profici na vytahovanie penazi, ale defaultny jedalnicek si vies stiahnut z netu aj zadarmo
blower23

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dobře, děkuji... Já jsem si právě myslel, že jídelníček na míru by byl lepší než nějaký stažený z internetu. A oni tedy každému posílají de facto to samé? Ještě, že jsem se včas zeptal, bych vyhodil peníze...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za polovinu ti sestavím při nejhorším stejnej jídelníček, jako oni
blower23

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na tý posilce je to levnější a dělá to prý kulturista Grznár, což mi přišlo lákavý... Supertrener mě zas zaujal svými prezentačními videi, vzbudilo to ve mně celkem důvěru... O to víc sem překvapenej, že ani jedno není doporučitelný. Je na těch jídelníčkách vysloveně něco špatně, anebo jde jen o to, že když si stáhnu libovolný jídelníček z internetu, tak to bude mít přibližně stejný efekt?
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bude to mat lepsi efekt, lebo je to zadarmo a platit si za jedalnicek od grznara...to je hardcore
blower23

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi, já už se v tom fakt ztrácím... Grznár by přece měl být profesionální kulturista, ne? No, asi mi nezbyde, než si nakoupit nějaký knížky a proniknout do toho sám...

Nemáte ještě někdo, prosím, osobní zkušenost s těmito servery? Docela by mě to zajímalo.
Hockey1000

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filip Grznár NENÍ profesionální kulturista.

Profesionální kulturisti jsou Dexter Jackson, Shawn Rhoden nebo Phil Heath... z českých Osladil, Kašpar, Šádek... Ti všichni závodí na profesionální soutěžích federace IFBB - a lidi je vnímaj jako profesionální kulturisty.

Na tom jménu a jeho prestiži (prestiži IFBB) parazituje třetí liga známá jako federace NABBA, kam musel Grznár odejít potom, co v IFBB, kde nedosáhnul žádnýho významného úspěchu, dostal 4 roky zákazu závodění za odmítnutí dopingový kontroly. Vyhrát v NABBA není žádný skutečný úspěch. Stačí porovnat jména vítězů NABBA a jejich výsledky v opravdový konkurenci IFBB těsně předtím než tam odešli. Tristní.

To že sám sebe označuje "profesionální kulturista" je jen pokus lhát lidem a sám sebe přesvědčovat o svojí veilkosti. Tak mu to nežerte.

Profesionální kulturista není a nikdy nebude.

Lhář je a lhářem zůstane.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blower23 napsal:
Nemáte ještě někdo, prosím, osobní zkušenost s těmito servery? Docela by mě to zajímalo.
Kámo, jsi na nejlepším serveru o cvičení :-) Ptej se, dostaneš odpověď. Když se budeš ptát na to, co je na těch ostatních, možná dostaneš za uši, protože je to trochu proti pravidlům fóra. Pokud je to celé provokace a propagace, promiň, ale nestojíme o to.

Máš-li konstruktivní dotaz, ptej se. Neptej se, prosím, na to, jestli superposilka nebo co je to nebo ono. Grznár je profík ve všem, na co sáhne, to bez debat.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
blower23

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V této knížce databazeknih.cz/knihy/100x-kondicni-posilovani-v-otazkach-a-odpovedich-226890 jsem se dočetl příklad jídelníčku:

Snídaně:
chléb se sýrem
míchaná vajíčka
ovoce
koktejl 1/5 dávky

Svačina:
chléb se sýrem
koktejl 1/5 dávky

Oběd:
podle možností v závodní jídelně
koktejl 1/5 dávky

Svačina:
ovoce
koktejl 1/5 dávky

Večeře:
polévka, ryby, maso, brambory, zelenina

Před spaním: koktejl 1/5 dávky

koktejl: 1 litr mléka, 250 g tvarohu, 2 vejce, 1 lžíce medu

Dalo by se podle toho jet? A v případě tréninkového dnu dát trénink místo uvedený svačiny a po něm třeba onen koktejl s ovocem?

Díky moc
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve výživových otázkách se nemůžeš v roce 2015 řídit informacemi z knihy z roku 1987.

Založ si v sekci začátečníků - https://forum.ronnie.cz/zacatecnici-f20.html - vlastní topic s nějakým věcným názvem ve vztahu k tomu, o čem bude, a zkus se ptát v něm. Popiš se tam, co máš za sebou, co jsi zkoušel a co ti fungovalo či nefungovalo, nastiň, jak uvažuješ jít dál, popiš své cíle a dej k tomu otázky... A někam to povede. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Supertrener.cz nebo Posilka.cz
Rychle na stránku:

Přejdi na: