|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davez
|
Zaslal: so duben 14, 2012 10:47 am Předmět: Zhodnocení plánu |
|
|
Ahoj, rozhodl jsem se pro rysovací trénink a pro dietu. Níže popíšu z čeho se skládá a prosil bych o zhodnocení jídelníčku a klidně i cvičení.
Váha: 87kg
Příklad jídelníčku:
Snídaně a): 50g ovesných vloček, 300ml odtučněného mléka, banán
Snídaně b): 5 bílků, 50g vloček, banán
Svačina a): 150g Cottage, 3ks Racia
Svačina b): 100g Tuňák ve vlast. šťávě, 3ks Racia
Oběd a): 100g Tuňák ve vl. šťávě, pytlík rýže
Oběd b): 150g Kuřecího masa, pytlík rýže
Svačina: Olomoucké tvarůžky, celozrný rohlík nebo Racia
Večeře č.1: 200g Pangas, zelenina
Večeře č. 2: 250g nízkotučný tvaroh
Cvičím Po, Ut, St (nebo Čt), po tréninku si dávám protein a banán.
Čtvrtek, Pátek mám fotbalový trénink, po něm si dám banán.
Sobota, nebo Neděle zápas, po něm banán.
Trénink v posilovně:
Pondělí: Prsa, záda, břicho + 30 min. kardio na konci tréninku
Úterý: Nohy, břicho + 30 min. kardio na konci tréninku
Středa (Čt) : Biceps, triceps, ramena + 30 min. kardio na konci tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mick994

|
Zaslal: so duben 14, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
No , dle mého názoru je ten jídelníček ideální. Co bych ja tak asi pozměnil by bylo tak maximálně :
U těch snídaní se nebát přidat i o pár gramů těch ovesných vloček navíc, tělo potřebuje sacharidy po ránu aby mělo energii na zbytek dne.
K večeři místo pangase bych spíše volil makrelu nebo lososa.
A ještě k těm vejicím. Když už jíš víc jak 3 vejice najednou , je zbytečné vyhazovat všechny žloutky , aspoň tak 1 až 2 bych tam nechal, ať má tělo nějaky ten zdravý cholesterol po ruce.
Dle mého bych si ještě přikoupil nějaky glutamin nebo BCAA a bral po tréningu radši je. Protein je fajn , má taky obsah aminokyselin v sobě , ale při rýsování musíš ochránit svalovou hmotu před strátou jak jen to pude , a k tomu se hodí BCAA
|
|
| nahoru |
|
 |
Davez
|
Zaslal: so duben 14, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
OK díky :).
Ještě se chci zeptat, nevadí, že jím večeři třeba až v 21hod?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 14, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Davez napsal: | OK díky :).
Ještě se chci zeptat, nevadí, že jím večeři třeba až v 21hod? |
Nevadí, ale zkus nechat pauzu mezi posledním jídlem a spánkem alespoň 60minut. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so duben 14, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Já třeba osobně ještě před spaním tak okolo 15-30 minut (protože chvíli trvá než usnu) ještě beru tak 3/4 odměrky proteinu s 0,5% mlékem , ať má tělo nějaky živiny po celou noc , v tvém případě by nebylo na škodu do toho tvarohu tak 1/2 odměrky ještě hodit, nic tím neskazíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 7:04 am Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | ..... Protein je fajn , má taky obsah aminokyselin v sobě , ale při rýsování musíš ochránit svalovou hmotu před strátou jak jen to pude , a k tomu se hodí BCAA |
Toto si myslel prosim ako? Ze aj protein obsahuje aminokyseliny....?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
No myslel jsem to tak jak jsem to řekl , dle tabulky vypisující látky obsažené v proteinovém prášku. V čem je problém tedy?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | No myslel jsem to tak jak jsem to řekl , dle tabulky vypisující látky obsažené v proteinovém prášku. V čem je problém tedy? |
přečti si tenhle článek a budeš mít jasno
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4244-bilkoviny-iii-aminokyseliny.html _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
Ano , uznávám, moje bycha, BCAA přímo neobsahuje, ale nedochází mi , proč z toho tady děláte takovou katastrofu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davez
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
ještě dotaz. když mám chuť na sladké tak si můžu dát Colu light žejo :D... a ještě mě zajímá ten prasečí den, ten můžu zařadit třeba po měsíci diety, nebo až déle?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Colu , no hele je to tvý tělo. I když je to light , tak pořad to není ideální věc k pití, ale sklenka tě snad nezabije. A prasečí den , no jednou za měsíc je to akorát , někdo to dáva co dva týdny , ale zaleží na metabolismu. Měsíc je podle mě akorát.
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Prasečák je odměna za držení přísné diety
Já ho ve vlnách dával jednou za tři týdny, ale měsíc by byl možná lepší.
Doporučuju si dávat bacha a střídat jídla >> nežrat jenom sladký/tučný/nevímjaký, ale zkombinovat to. A taky bacha na bílkoviny - při prvním prasečáku jsem to trochu přepísknul (ne knedlo, vepřo, zelo, ale spíš vepřo, vepřo, vepřo  ) a druhý den jsem si musel dávat bacha, abych někoho nepotkal
A zase to nemusí být totální přežíračky, to fakt max párkrát do roka. A k tomu plánování - já to udělal tak, že jsem si prasečáky naplánoval na určitý kulturní události, kde se to jídlo prostě točit bude - první byl na moje narozeniny a druhý byl na Velkou neděli (před Velikonočním pondělím).
Doporučuju nemíchat z alkoholem, to bych asi hodil šavli
A k tomu "cheatingu" - pokud to bez sladkého nevydržíš, kup si nějaký dobrý protein (mezi chuťově výborné patří Combat Powder, téměř všechny proteiny od Scitecu a třeba MyoFusion - ten mám já). Mě ta odměrka MyoFusion denně stačí a mám od sladkýho pokoj
Dietám zdar a prasečákům obzvlášť !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|