Trénink se zlomenou nohou

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink se zlomenou nohou  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink se zlomenou nohou
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ToVor

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 10:02 am    Předmět: Trénink se zlomenou nohou Odpovědět s citátem

Zdravím, minulý víkend jsem si zlomil nártní kost na noze a budu mít 3 týdny nohu v sádře (nesmím na ni došlápnout), ale přesto bych rád pokračoval v tréninku alespoň horní části těla. Problém je jenom, že třeba i při biceps. zdvizích vestoje tu nohu člověk prostě potřebuje takže se snažím vymyslet cviky, při kterých by mě to neomezovalo. Zatím jsem přišel akorát tak na shyby, přítahy na stroji, bench (zřejmě s nohama nahoře), upažování+tlaky vsedě, bicepsy s JČ vsedě, kliky na bradlech, ale to je tak asi všechno. Tak kdyby vás někoho napadlo ještě něco, budu moc rád, když to sem napíšete
PS pro všechny rejpaly : ne, nebojím se že přijdu o svalovou hmotu během těch 3 týdnů, jenom to posilování je prostě teď asi jediný pohyb, který můžu aspoň částečně dělat....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole ty jsi dobrej fakír
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hyperextenze na zada by nesla?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:40 am    Předmět: Re: Trénink se zlomenou nohou Odpovědět s citátem

dost strojů by se dalo odcvičit... tam, kde to půjde těžce, bych to dal těžce a zbytek třeba 15reps a kratší pauzy... určitě nebudeš Mr. Olympie, kterej by z toho ztrácel svaly
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

Ne, bo při ní sádru rozjebe.

Jinak to neřeš, prostě si do té posilovny napajdej a přemejšlej a zkoušej, a sám uvidíš co všechno půjde a co ne. Univerzální rady nehledej, protože jednak záleží na to, při čem a jak tu nohu budeš cítit, jednak hodně i na vybavení toho fitka, popřípadě na lidech...zda ti pomohou či pohlídají tě.

S gypsem se dá odcvičit strašně moc věcí, platí jen jedno základní pravidlo...cvičit v poklidu a pohodě, aby se člověk nezpotil, protože zapařená sádra je fakt brutal

EDIT ...
guruhonza napsal:
dost strojů by se dalo odcvičit... tam, kde to půjde těžce, bych to dal těžce a zbytek třeba 15reps a kratší pauzy ... určitě nebudeš Mr. Olympie, kterej by z toho ztrácel svaly
... tohle právě NE, se z toho zblázníš, protože pokud vím, tak z goráče se sádry ještě nedělají
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

Redis, prosimte, cvicil jsi vubec nekdy hyperextenzi, ze mu ji radis cvicit se sadrou na noze?
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vzhledem k tomu, ze na ty hyperextenzi jsou molitany jako krava, tak mi prislo dobry se ZEPTAT, jestli by to neslo PROSIM TE, protoze pokud ma dobrou sadru, tak by to eventuelne jit mohlo.
ToVor

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky všem , ty hyperextenze vyzkouším, s tím že si to zkusím nastavit tak, aby mi ty nohy jakoby víc trčely dozadu a nemusel jsem se opírat o tu sádru, tak snad to nějak půjde...
ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
vzhledem k tomu, ze na ty hyperextenzi jsou molitany jako krava, tak mi prislo dobry se ZEPTAT, jestli by to neslo PROSIM TE, protoze pokud ma dobrou sadru, tak by to eventuelne jit mohlo.

Sádru bude mít min do půlky lýtka, spíš až pod koleno a opírat se o ni (což bude muset) je ideální způsob jak jí velmi rychle rozlámat...ať je jakákoli. A je fuk jak vypolstrovaný to bude. Ale ať si to klidně vyzkouší, třeba mají na sádrovně pěkné sestřičky a bude mít aspoň důvod opět zajít

EDIT ... řešením by mohly být obrácené hyperextenze, ale s ohledem na to, že díky sádře bude mít jednu nohu citelně težší, tak mi to přijde jako fajn způsob si dojebat nerovnoměrným zatížením záda. A že by si bral na tu druhou takové ty zátěžové pásky v odpovídající hmotnosti...no, už ho vidím . Já bych se na to rozhodně na těch pát týdnů zvysoka vy....
Majesty

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

ne, nemohlo

Rychle na stránku:

Přejdi na: