|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hulkesti
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 4:18 pm Předmět: Jak nejlíp se rysujou svaly? |
|
|
Zdravím, je mi 17let cvičím asi 1-2 roky a zatím jsem jel jen objem. Mam 174cm a 84kg a zvedám celkem slušné váhy, ale k tématu chtěl bych od vás poradit jak pořádně rysnout svaly, zkoušel jsem různé tréninky např: Kruhový trénink a nebo klasicky více sérií a více opakování + dietní strava samozřejmě! Stravu jsem zkoušel i Sacharidové vlny a ty vám klidně doporučují, protože jsem při tom zhubl 6kg za necelí měsíc výborná dieta v té budu pokračovat asi, ale chtěl bych od vás napsat nějaký velmi účinný trénink díky kterému se pořádně rysnu! Díky předem. _________________ kdyžtak facebook --> Dominik Kesti Pomykal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
Nejsem expert na trénink, ale rozhodně je nesmysl, kdyby si teď polevil, snížil váhy a jel víc opakování. Rýsuje se hlavně stravou, svalstvo musí dostávat pořád impuls k růstu. Pokud by sis teď dal nějaký lehký tréninky, kladky, více opakování atd. (zakořeněný mýtus při rýsování), tak ztratíš i něco z aktivní hmoty a to je špatně. Správné rýsování je vždycky to, u kterého shazuješ tuk, ale aktivní hmota (svalstvo) zůstává, ne-li dále nabývá. Co by pak kulturisté taky ukazovali jinak na pódiech, že?
Takže konkrétně: zvedej pořád velké váhy a silově se snaž zlepšovat, drž si nějaký kvalitní způsob stravování, které na tebe funguje a shazuješ při něm tuk a držíš si aktivní hmotu. Případně zařaď aerobní aktivitu. Specifický trénink ti tu asi nikdo nesestaví - nikdo tě neviděl, nezná tvé slabiny, tvé lepší stránky, svalové disbalance, techniku cviků atd., takže tě tu maximálně někdo odkáže na určité typy tréninků. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne čt duben 19, 2012 4:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
Tajemství je následujícíc: kvalitní trénink, kvalitní strava a to dlouhodobě a soustavně . Žádné další tajemství, žádný speciální trénink na vyrýsování, ani nic podobného neexistuje. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
Pokud se chceš vyrýsovat, tak musíš ještě více zhubnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
hulkesti
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Nejsem expert na trénink, ale rozhodně je nesmysl, kdyby si teď polevil, snížil váhy a jel víc opakování. Rýsuje se hlavně stravou, svalstvo musí dostávat pořád impuls k růstu. Pokud by sis teď dal nějaký lehký tréninky, kladky, více opakování atd. (zakořeněný mýtus při rýsování), tak ztratíš i něco z aktivní hmoty a to je špatně. Správné rýsování je vždycky to, u kterého shazuješ tuk, ale aktivní hmota (svalstvo) zůstává, ne-li dále nabývá. Co by pak kulturisté taky ukazovali jinak na pódiech, že? |
takže třeba mam jet jako furt stejný trénink akorát stravu nějakou dobrou např. ty sacharidové vlny.. _________________ kdyžtak facebook --> Dominik Kesti Pomykal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
| hulkesti napsal: |
takže třeba mam jet jako furt stejný trénink akorát stravu nějakou dobrou např. ty sacharidové vlny.. |
přesně tak, s tim že nevim co maj pořád všichni na těch vlnách, přijde mi že poslední dobou pro všechny existujou jen dvě možnosti - buď jídlo nehlídat vůbec nebo jet vlny
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: |
přesně tak, s tim že nevim co maj pořád všichni na těch vlnách, přijde mi že poslední dobou pro všechny existujou jen dvě možnosti - buď jídlo nehlídat vůbec nebo jet vlny |
Presne tohle jsem si uz mockrat rikal take a nechapu, ze nejsou schopni najit a dodrzovat nejaky kompromis. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jirdano napsal: |
přesně tak, s tim že nevim co maj pořád všichni na těch vlnách, přijde mi že poslední dobou pro všechny existujou jen dvě možnosti - buď jídlo nehlídat vůbec nebo jet vlny |
Presne tohle jsem si uz mockrat rikal take a nechapu, ze nejsou schopni najit a dodrzovat nejaky kompromis. |
Lidé nejsou schopni dodržovat cíle dlouhodobě a chtějí všechno hned.
Nevím proč se divíte když to vychází ze zcela základní lidské psychologie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rizkon
|
Zaslal: so duben 21, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: so duben 21, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jirdano napsal: |
Presne tohle jsem si uz mockrat rikal take a nechapu, ze nejsou schopni najit a dodrzovat nejaky kompromis. | vlny jsou zdrave, lehce naucitelne a funkuji, takze proc vymyslet nejake radoby diety, kdyz toto funkuje a oproti treba CKD to neni tak drasticke
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
Zrovna porovnavat diety:
CKD vs Sacharidove vlny, je dle mne blbost.
CKD - vyrazid sachry
Vlny - vyradis tuky
Ani jedno neni zdrave :) A kdyz to nedrzis nejak extremne dlouho ani jedno neni nijak skodlive, ale pokud bys mel porovnavat skodlivost (ted neberu CKD z klobas), tak bych rekl, ze vlny budou mnohem vic skodlivejsi pro telo nez vyrazeni sachru v ckd, ale to je uz spis na poscitani prvku v tabulce k cemu jednotlive latky jsou ,)
edit. a ideal je vytvorit si nejaky system rutin, ziskat prehled a upravit kompletne svuj pristup k stravovani/stolovani ... diky tomu ti pak nekolisa vaha +20 -20kg coz je pro telo asi jedna z nejvetsich zatezi, kdyz neustale hejbes s vahou. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Naposledy upravil Prasopes. dne so duben 21, 2012 1:37 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
Nejzdravější "dieta" je ta, která se dá držet dlouhodobě _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 21, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | | vlny jsou zdrave, lehce naucitelne a funkuji, takze proc vymyslet nejake radoby diety, kdyz toto funkuje a oproti treba CKD to neni tak drasticke |
Ale jo to nepopiram, ovsem plno lidi, kteri nikdy dietu nedrzeli, o stravovani se nikdy nijak nezajimali a nemaji treba ani zakladni znalosti zdraveho stravovani si na netu najdou sacharidove vlny nebo CKD a hned se do toho pusti, pritom ani poradne nevim, co delaji. Mozna je pro ne jednodussi slepe se ridit nejakym presnym jidelnickem a vic nerest, ovsem vhodnejsi by myslim bylo zacit od tech zakladu a to dieteni sacharidovyma vlnama neni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|