Doplněk k posilovně

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doplněk k posilovně  Úvodní stránka -> Trénink -> Doplněk k posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Trénovat čistě v posilce, nebo zařadit i jiné sporty?
Čistě posilka
10%
 10%  [ 2 ]
Posilka + jiné silové sporty (vzpírání, vrhy..)
0%
 0%  [ 0 ]
Posilka + gymnastika (kliky, shyby..)
0%
 0%  [ 0 ]
Posilka + bojové sporty
30%
 30%  [ 6 ]
Posilka + běhání
40%
 40%  [ 8 ]
Posilky + kombinace výše uvedených
20%
 20%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 20

Autor Zpráva
andrejec

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 11:34 am    Předmět: Doplněk k posilovně Odpovědět s citátem

Zdravím, třikrát týdně jedu v posilce full body na objem, trénink funguje a jsem s ním spokojený. Jenže se cítím v regenerační dny sportovně dost nevyužitý - svaly sice po silovém tréningu trochu bolí, ale mám chuť i energii si zacvičit tak jako tak. Mám na mysli jednoduché a zábavné sportovní aktivity: kliky, dřepy, přítahy, balanční tréning, stínový box, běh... Chtěl bych to cvičit jednak proto, že mě to baví a taky to zvyšuje celkovou obratnost, šikovnost a výdrž.

Chtěl bych se proto zeptat, jestli obden pár desítek kliků nebo nějaké to kardio neuškodí mému objemovému tréningu, jestli se tělo stihne regenerovat.

Samozřejmě můžu jeden měsíc jet čistě posilku, druhý kombinovaný a porovnat výsledky, a nejspíš to tak asi i udělám, jenže komu se chce čekat :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedu klasicky objemovo silový trénink cca 30-45min s následným během 15-35min. 5krát až 6krát týdně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
medwed

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 12:29 pm    Předmět: Re: Doplněk k posilovně Odpovědět s citátem

A nenapadlo te dat tomu telu v ty treninkove dny mnohem vice zabrat at se v ty netreninkove necitis nevyuzity a proste citis ze dnes je potreba regenerovat dnes si odpocinu?

Rychle na stránku:

Přejdi na: