bych se poblil,jak to zlepšit ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bych se poblil,jak to zlepšit ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> bych se poblil,jak to zlepšit ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gome6

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 9:20 pm    Předmět: bych se poblil,jak to zlepšit ? Odpovědět s citátem

Na doporučení jsem si pořídil Hi anabol protein,ale když ho šejknu v ruce tak při pití tam furt mám pocit že tam je nerozmixovanej prášek,tak jsem to vzal mixérem ale pořád to samý,vím že tenhle protein se tu někde řešil ale nemůžu to téma najít,napadá někoho jak se toho zbavit ? protože je to fakt hnus,pít se to sice dá ale když se k tomu přidá ta nepříliš jahodová příchuť jahody tak fakt to není zrovna laskomina.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 9:21 pm    Předmět: Re: bych se poblil,jak to zlepšit ? Odpovědět s citátem

jestli dáváš s mlékem, nech mléko chvíli postát v pokojové teplotě, resp. aby nebylo studené z lednice (jestli jsem to teda pochopil dobře, že se ti špatně rozdělá).
Gome6

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

právě že s mlékem jsem ještě neměl možnost to zkusit,ale zítra pro mlíko skočím a udělám co radíš,zkusím to nechat odstát i v té vodě a uvidím.
EDIT:tady si na to tuším taky někdo stěžoval už přede mnou,ale co jsem četl na netu tak lidi si to chválí a nikdo nic takovýho že by se špatně rozpuštěl nezmiňoval tak nejspíš bude problém v tom jak to připravuju.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslel jsem nechat odstát prášek ve vodě, ale nemíchat protein se studeným mlékem / vodou. Ale jestli si to tak myslel, tak OK.
Gome6

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo takhle to myslíš :D už tě chápu,hnedka zejtra tam dám pokojovou teplotu :)
owar

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak nejlepe zuzitkovat kentusacky proteiny se popisuje zde https://forum.ronnie.cz/gurmanova-kucharka-t29645.html
Gome6

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem zalil protein vodou o pokojové teplotě a nepomohlo to,tak jsem tam dal schválně trochu teplejší vodu ale ani to můj problém nevyřešilo,teda tak sem byl nadšenej z mýho prvního proteinu a nakonec bych ho v nejradši v životě neviděl.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protein spláchni do záchodu a dej se na šachy, tam protein nepotřebuješ, proboha to jsou zženštilé dotazy.
Kdyby to mělo chutnat, jak rozmixovaný lejno, tak to dosebe kopni a neřeš to, je to pořád jenom protein.
Gome6

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no kdyby ses dozvěděl jak to chutná tak bys asi neměl tak hrdinský řeči.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochopil jsem to správně, že je problém s poživatelností proteinu kvůli hrudkám? Fakt zvaž asi ty šachy, pokud zvedneš krále...
Gome6

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne kvůli hrudkám to fakt není,prostě ať s tím dělám co chci tak furt je tam nerozpuštěnej prášek.no a když to piju tak je to fakt na blití ještě k tomu když ta jahoda ve 200 ml chutná jako bych to ředil litrem vody.

Rychle na stránku:

Přejdi na: