|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gome6
|
Zaslal: so duben 21, 2012 9:20 pm Předmět: bych se poblil,jak to zlepšit ? |
|
|
Na doporučení jsem si pořídil Hi anabol protein,ale když ho šejknu v ruce tak při pití tam furt mám pocit že tam je nerozmixovanej prášek,tak jsem to vzal mixérem ale pořád to samý,vím že tenhle protein se tu někde řešil ale nemůžu to téma najít,napadá někoho jak se toho zbavit ? protože je to fakt hnus,pít se to sice dá ale když se k tomu přidá ta nepříliš jahodová příchuť jahody tak fakt to není zrovna laskomina.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 9:21 pm Předmět: Re: bych se poblil,jak to zlepšit ? |
|
|
jestli dáváš s mlékem, nech mléko chvíli postát v pokojové teplotě, resp. aby nebylo studené z lednice (jestli jsem to teda pochopil dobře, že se ti špatně rozdělá). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: so duben 21, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
právě že s mlékem jsem ještě neměl možnost to zkusit,ale zítra pro mlíko skočím a udělám co radíš,zkusím to nechat odstát i v té vodě a uvidím.
EDIT:tady si na to tuším taky někdo stěžoval už přede mnou,ale co jsem četl na netu tak lidi si to chválí a nikdo nic takovýho že by se špatně rozpuštěl nezmiňoval tak nejspíš bude problém v tom jak to připravuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
Nemyslel jsem nechat odstát prášek ve vodě, ale nemíchat protein se studeným mlékem / vodou. Ale jestli si to tak myslel, tak OK. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: so duben 21, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
jo takhle to myslíš :D už tě chápu,hnedka zejtra tam dám pokojovou teplotu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so duben 21, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
tak jsem zalil protein vodou o pokojové teplotě a nepomohlo to,tak jsem tam dal schválně trochu teplejší vodu ale ani to můj problém nevyřešilo,teda tak sem byl nadšenej z mýho prvního proteinu a nakonec bych ho v nejradši v životě neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Protein spláchni do záchodu a dej se na šachy, tam protein nepotřebuješ, proboha to jsou zženštilé dotazy.
Kdyby to mělo chutnat, jak rozmixovaný lejno, tak to dosebe kopni a neřeš to, je to pořád jenom protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
no kdyby ses dozvěděl jak to chutná tak bys asi neměl tak hrdinský řeči.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Pochopil jsem to správně, že je problém s poživatelností proteinu kvůli hrudkám?  Fakt zvaž asi ty šachy, pokud zvedneš krále... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
ne kvůli hrudkám to fakt není,prostě ať s tím dělám co chci tak furt je tam nerozpuštěnej prášek.no a když to piju tak je to fakt na blití ještě k tomu když ta jahoda ve 200 ml chutná jako bych to ředil litrem vody.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|