Trénink pro přítelkyni

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink pro přítelkyni  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink pro přítelkyni
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
redvous

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 1:53 pm    Předmět: Trénink pro přítelkyni Odpovědět s citátem

zdravím, přítelkyně chce začít chodit cvičit,tak jsem mrknul na nějaké články tréninků pro ženy a dal jsem dohromady tohle formou kruhového tréninku:

10-15 minut: rotoped / eliptical / stepper

1. stahování kladky před hlavu: 1x20 3x15

2. tlaky JR ramena 1x20 3x15

3. tlaky JR prsa: 1x20 3x15

4. předkopávání: 1x20, 2x15

5. zakopávání: 1x20 2x15

tricepsové stahování kladky: 1x20 2x15 - podle energie na závěr. první tréninky spíš ne

biceps JR 1x20 2x15 - podle energie na závěr. první tréninky spíš ne

6. zkracovačky do stran 3x20

7. zkracovačky: 3x15

8. hyperextenze: 3x15

10-20 minut: rotoped / eliptical / stepper

Nějaké konkrétní rady co a jak upravit? Ideálně bez zbytečného spamu, díky
cipinek

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kde máš dřep, benč, mrtvej tah, a přítahy velké činky v předklonu, o výrazovém tlaku a přemístění ani nemluvím...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Korny

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych jí tam teda určitě nedával tlaky na ramena a prsa hned po sobě, na ramena bych dal asi spíš rozpažování. Jinak bych jí tam dal ještě alespoň legpress na nohy. Já jsem asi před 2 měsíci vytvářel něco podobnýho pro kámošku a je hrozně spokojená
redvous

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no přítelkyně sportuje, chodíme spolu běhat, brusle apod. ale není zvykla na klasické cvičení takže na první +- měsíc plánuju něco takového a až se trošku adaptuje an činky tak chci zařadit lehké dřepy, mrtvolu, proto tam je zatím předkopávání a zakopávání.

U těch tlaků jsem přemýšlel jestli je dobré dát je hned za sebe a které jako první, raději ty tlaky veměním za rozpažky. díky
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak často sportuje? Holky sice plavou, jezděj na kole, na bruslích a choděj plavat, ale když se jich zeptáš, jak často, tak je to jen v létě a to 3x za měsíc. Tvá slečna určitě maká víc, ale jak často?
dřepy s vlastní vahou jí prospějí mnohem víc, než zakopávání s předkopáváním (jak na svalstvo, tak i na klouby)
Jinak tlaky na ramena budou mnohem lepší, než tlaky na prsa. Na prsa ať třeba klikuje zatím.
Na záda klidně tu kladku asi na začátek, ale pozor na techniku. V posilovně jsou často vidět ženský, co to cvičí fakt otřesně a pokouší se vyvrátit si lopatky. Možná i přítahy JC v předklonu by byly fajn.

Opakování bych viděl taky nižší. Co jsem učil kámošku cvičit, tak cvičila tlaky na ramena po 15 opakováních s 3kg a přitom zvládla 10 s 7kg úplně lehce. Holky pak prostě radši volí nesmyslně lehký váhy po vysoká opakování, což je vlastně k ničemu.
Magumi

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Guru :-). Jen bych doplnil, že bych se mi zdálo lepší trochu jinak prostřídat svalové skupiny - začal bych nohama, pak dal tlaky, potom záda a nakonec břicho; kardio na začátku stačí pět minut na zahřátí. Stejně jako ty mám pocit, že ruce nejsou potřeba, minimálně ze začátku. A místo zkracovaček se mi zdá lepší plank, případně přitahovačky nebo kolečko.

Rychle na stránku:

Přejdi na: