|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redvous

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 1:53 pm Předmět: Trénink pro přítelkyni |
|
|
zdravím, přítelkyně chce začít chodit cvičit,tak jsem mrknul na nějaké články tréninků pro ženy a dal jsem dohromady tohle formou kruhového tréninku:
10-15 minut: rotoped / eliptical / stepper
1. stahování kladky před hlavu: 1x20 3x15
2. tlaky JR ramena 1x20 3x15
3. tlaky JR prsa: 1x20 3x15
4. předkopávání: 1x20, 2x15
5. zakopávání: 1x20 2x15
tricepsové stahování kladky: 1x20 2x15 - podle energie na závěr. první tréninky spíš ne
biceps JR 1x20 2x15 - podle energie na závěr. první tréninky spíš ne
6. zkracovačky do stran 3x20
7. zkracovačky: 3x15
8. hyperextenze: 3x15
10-20 minut: rotoped / eliptical / stepper
Nějaké konkrétní rady co a jak upravit? Ideálně bez zbytečného spamu, díky _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
no přítelkyně sportuje, chodíme spolu běhat, brusle apod. ale není zvykla na klasické cvičení takže na první +- měsíc plánuju něco takového a až se trošku adaptuje an činky tak chci zařadit lehké dřepy, mrtvolu, proto tam je zatím předkopávání a zakopávání.
U těch tlaků jsem přemýšlel jestli je dobré dát je hned za sebe a které jako první, raději ty tlaky veměním za rozpažky. díky _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
Jak často sportuje? Holky sice plavou, jezděj na kole, na bruslích a choděj plavat, ale když se jich zeptáš, jak často, tak je to jen v létě a to 3x za měsíc. Tvá slečna určitě maká víc, ale jak často?
dřepy s vlastní vahou jí prospějí mnohem víc, než zakopávání s předkopáváním (jak na svalstvo, tak i na klouby)
Jinak tlaky na ramena budou mnohem lepší, než tlaky na prsa. Na prsa ať třeba klikuje zatím.
Na záda klidně tu kladku asi na začátek, ale pozor na techniku. V posilovně jsou často vidět ženský, co to cvičí fakt otřesně a pokouší se vyvrátit si lopatky. Možná i přítahy JC v předklonu by byly fajn.
Opakování bych viděl taky nižší. Co jsem učil kámošku cvičit, tak cvičila tlaky na ramena po 15 opakováních s 3kg a přitom zvládla 10 s 7kg úplně lehce. Holky pak prostě radši volí nesmyslně lehký váhy po vysoká opakování, což je vlastně k ničemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Guru :-). Jen bych doplnil, že bych se mi zdálo lepší trochu jinak prostřídat svalové skupiny - začal bych nohama, pak dal tlaky, potom záda a nakonec břicho; kardio na začátku stačí pět minut na zahřátí. Stejně jako ty mám pocit, že ruce nejsou potřeba, minimálně ze začátku. A místo zkracovaček se mi zdá lepší plank, případně přitahovačky nebo kolečko.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|