Vrcholek bicepsu

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vrcholek bicepsu  Úvodní stránka -> Trénink -> Vrcholek bicepsu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Máte vrcholek ?
ANO
25%
 25%  [ 26 ]
NE
75%
 75%  [ 78 ]
Celkem hlasů : 104

Autor Zpráva
SCHWACA

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 2:48 pm    Předmět: Vrcholek bicepsu Odpovědět s citátem

Určitě to tu už bylo,ale bohužel nenašel jsem....
Nějakej pátek už teda cvičím, ale stále se mi nedaří docílit kvalitního vrcholku bicepsu. Je to dáno jen genetikou nebo máte někdo zkušenost takovou, že se vám tu bouli povedlo i přesto vybudovat. Taky by mne zajímalo jeslti to lze ovlivnit užíváním AS. Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta poslední věta je krásná ....je to dáno geneticky...jak máš uplou šlahu neovlivníš....lze korigovat drobně volbou cviků.....opravte mě , jestli se mílím.
SCHWACA

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta poslední věta byla jen výplodem zoufalosti s vidinou eventuelních lepších zítřků
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja myslim ze odpoved je jasna, izolovany cviky .. ty by meli byt vylozene na ten vrcholek ...
Stan

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ptas se,pomuzou li AS.Zajed na fotky profiku,berou vsichni a jeden ho ma a druhy ne..proc asi?
SCHWACA

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to je fakt.
Svoje určitě taky děla stupeň vyrýsovanosti, akorat mi sere, že zrovna ja ten vrcholek nemám
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyrýsování není to nejdůležitější u tohoto problému!....je to problém upnutí svalu!
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ad anketa: vrcholek sem mel v sobotu i v nedeli vecer, v pondeli uz sem byl utahanej z treninku tak se mnou nic nebylo
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám takovej kopeček jenom když sem vyrýsovanej,jinak je to cosi... řekl bych že je to především genetika,mohutnost (objem) a vyrýsování
BigJay

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 9:17 pm    Předmět: Re: Vrcholek bicepsu Odpovědět s citátem

Schwaca napsal:
Určitě to tu už bylo,ale bohužel nenašel jsem....
Nějakej pátek už teda cvičím, ale stále se mi nedaří docílit kvalitního vrcholku bicepsu. Je to dáno jen genetikou nebo máte někdo zkušenost takovou, že se vám tu bouli povedlo i přesto vybudovat. Taky by mne zajímalo jeslti to lze ovlivnit užíváním AS. Díky.

nic si z toho nerob ja tiez uz nejaký piatok cvicim a je tam takova nevirisovana gula.Ale myslim ze nemusis nic uzivat a to sa po case spravi
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 17, 2004 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
já mám takovej kopeček jenom když sem vyrýsovanej,jinak je to cosi... řekl bych že je to především genetika,mohutnost (objem) a vyrýsování
....proč nemá Mratin Marek se ¨svýma + 50 cm pažema vrcholek bicepsu?...on se dost blbě dělá když je sval dlouhej....proč ho Franco Columbu má???....dokonce bouli na které má další vrcholek?....A) vámi nepochopená a mnou stále omílaná šlacha....krátký úponB)genetika ........Y) vyrýsování
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st listopad 17, 2004 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemůžeš sem hodit fotku toho Martina Marka ?
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 17, 2004 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Jurass napsal:
....proč nemá Mratin Marek se ¨svýma + 50 cm pažema vrcholek bicepsu?...on se dost blbě dělá když je sval dlouhej....proč ho Franco Columbu má???....dokonce bouli na které má další vrcholek?....A) vámi nepochopená a mnou stále omílaná šlacha....krátký úponB)genetika ........Y) vyrýsování
představ si pod pojmem genetika,anatomické rozmístění tělních částí a vyjde ti že oba dva říkáme to stejné
Kefan

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2004 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsetko sa da len treba xciet. nejaka operacia, synthol a silikon a tvoj vrcholok bude vacsi ako everest
Sešívaný

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2004 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky nemám vrcholek a vůbec mě to nesere. Myslím si, že na tom zas tak nezáleží. Stačí, když má člověk pěkně tvarovaný, mohutný biceps a může to být i bez vrcholku.http://www.zpravodaj.cz/dpg_m101640.htm

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vrcholek bicepsu Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: