| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte vrcholek ? |
| ANO |
|
25% |
[ 26 ] |
| NE |
|
75% |
[ 78 ] |
|
| Celkem hlasů : 104 |
|
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 2:48 pm Předmět: Vrcholek bicepsu |
|
|
Určitě to tu už bylo,ale bohužel nenašel jsem....
Nějakej pátek už teda cvičím, ale stále se mi nedaří docílit kvalitního vrcholku bicepsu. Je to dáno jen genetikou nebo máte někdo zkušenost takovou, že se vám tu bouli povedlo i přesto vybudovat. Taky by mne zajímalo jeslti to lze ovlivnit užíváním AS. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 16, 2004 2:55 pm Předmět: |
|
|
Ta poslední věta je krásná  ....je to dáno geneticky...jak máš uplou šlahu neovlivníš....lze korigovat drobně volbou cviků.....opravte mě , jestli se mílím.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 3:41 pm Předmět: |
|
|
ja myslim ze odpoved je jasna, izolovany cviky .. ty by meli byt vylozene na ten vrcholek ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 3:48 pm Předmět: |
|
|
Ptas se,pomuzou li AS.Zajed na fotky profiku,berou vsichni a jeden ho ma a druhy ne..proc asi? _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 16, 2004 4:51 pm Předmět: |
|
|
vyrýsování není to nejdůležitější u tohoto problému!....je to problém upnutí svalu!
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 6:25 pm Předmět: |
|
|
ad anketa: vrcholek sem mel v sobotu i v nedeli vecer, v pondeli uz sem byl utahanej z treninku tak se mnou nic nebylo _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út listopad 16, 2004 7:08 pm Předmět: |
|
|
já mám takovej kopeček jenom když sem vyrýsovanej,jinak je to cosi...  řekl bych že je to především genetika,mohutnost (objem) a vyrýsování
|
|
| nahoru |
|
 |
BigJay

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 9:17 pm Předmět: Re: Vrcholek bicepsu |
|
|
| Schwaca napsal: | Určitě to tu už bylo,ale bohužel nenašel jsem....
Nějakej pátek už teda cvičím, ale stále se mi nedaří docílit kvalitního vrcholku bicepsu. Je to dáno jen genetikou nebo máte někdo zkušenost takovou, že se vám tu bouli povedlo i přesto vybudovat. Taky by mne zajímalo jeslti to lze ovlivnit užíváním AS. Díky. |
nic si z toho nerob ja tiez uz nejaký piatok cvicim a je tam takova nevirisovana gula.Ale myslim ze nemusis nic uzivat a to sa po case spravi
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 17, 2004 7:40 am Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | já mám takovej kopeček jenom když sem vyrýsovanej,jinak je to cosi... řekl bych že je to především genetika,mohutnost (objem) a vyrýsování | ....proč nemá Mratin Marek se ¨svýma + 50 cm pažema vrcholek bicepsu?...on se dost blbě dělá když je sval dlouhej....proč ho Franco Columbu má???....dokonce bouli na které má další vrcholek?....A) vámi nepochopená a mnou stále omílaná šlacha....krátký úponB)genetika ........Y) vyrýsování
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st listopad 17, 2004 9:43 am Předmět: |
|
|
nemůžeš sem hodit fotku toho Martina Marka ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st listopad 17, 2004 11:38 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Jurass napsal: | já mám takovej kopeček jenom když sem vyrýsovanej,jinak je to cosi... řekl bych že je to především genetika,mohutnost (objem) a vyrýsování | ....proč nemá Mratin Marek se ¨svýma + 50 cm pažema vrcholek bicepsu?...on se dost blbě dělá když je sval dlouhej....proč ho Franco Columbu má???....dokonce bouli na které má další vrcholek?....A) vámi nepochopená a mnou stále omílaná šlacha....krátký úponB)genetika ........Y) vyrýsování | představ si pod pojmem genetika,anatomické rozmístění tělních částí a vyjde ti že oba dva říkáme to stejné
|
|
| nahoru |
|
 |
Kefan

|
Zaslal: po listopad 22, 2004 9:47 pm Předmět: |
|
|
vsetko sa da len treba xciet. nejaka operacia, synthol a silikon a tvoj vrcholok bude vacsi ako everest _________________ "Budúcnosť už nie je to, čo bývala"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 1:04 pm Předmět: |
|
|
Já taky nemám vrcholek a vůbec mě to nesere. Myslím si, že na tom zas tak nezáleží. Stačí, když má člověk pěkně tvarovaný, mohutný biceps a může to být i bez vrcholku.http://www.zpravodaj.cz/dpg_m101640.htm _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |