Fullbody - 15 let

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fullbody - 15 let  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Fullbody - 15 let
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lukyss

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 10:45 am    Předmět: Fullbody - 15 let Odpovědět s citátem

Čaute
rozhodl sem si založit log jednak kvůli motivaci a taky případné pomoci či radě.
Pár měsícu sem posiloval tak light s vlastní váhou a jídelníček dodržuji, dokonce bych řekl že ho mám poměrně kvalitní.

Tento týden sem zkontaktoval místního trenéra a začal sem chodit do posilovny. První měsíc pojedu fullbody 3krát týdně a pak se uvidí. Trenink vapadá takhle

Vše 4 serie - 12-15 opakování

Záda
Přítahy horní kladky
Přítahy dolní kladky
Hypertenze

Nohy
Předkopávání
Zakopávání
Legpress

Prsa
Rozpažování na stroji (nevím přesný název)
Benchpress na stroji (nevím přesný název)

Ramena
Rozpažování s JČ

Biceps
Biceps s rovnou osou

Triceps
Tricepsové stahování kladky

Zatím budu chodit asi Uterý - Čtvrtek - Sobota + ve volné dny pojedu něco na způsob crossfitu s vlastní váhou nebo kardio (nejčastěji běh). Taky bych si rád pořídil kettlebel.

Nějakou aktuálku postnu asi večer.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, pokud jsi kontaktoval trenéra, tak mu řekni, ať ti pomůže s technikou cvikama s volnou váhou (bench, MT, dřepy, military, přítahy...), máš tam "samé" kladky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Study

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se to zdá celkem fajn na začátečníka. Mrtvý tah bych tam určitě hned nerval, určitě se taky zaměř na ten střed těla.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Lukyss

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

.d

Naposledy upravil Lukyss dne pá červenec 12, 2013 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to slušné. První měsíc (minimálně) bych to tak nechal a až pak začal přidávat volnou váhu.Potřebuješ zpevnit, zejména střed těla. Připravit šlachy na pravidelnou zátěž, zafixovat perfektně provedení cviků. Z toho lze poté stavět.
honzaj95

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč tam nemáš nic s volnou váhou? Takové výpady, bulharské dřepy nebo tlaky s jč by ti neměly nijak uškodit a aspoň se naučíš zapojoval stabilizační svaly.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzaj95 napsal:
Proč tam nemáš nic s volnou váhou? Takové výpady, bulharské dřepy nebo tlaky s jč by ti neměly nijak uškodit a aspoň se naučíš zapojoval stabilizační svaly.

ty tlaky s JC bych nedaval
ale drepy bez zateze, shyby, kliky na bradlech...
z tehle cviku budes jednou dost profitovat a dokud mas trenera, tak si zafixuj spravne provedeni
Lukyss

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
honzaj95 napsal:

ty tlaky s JC bych nedaval
ale drepy bez zateze, shyby, kliky na bradlech...
z tehle cviku budes jednou dost profitovat a dokud mas trenera, tak si zafixuj spravne provedeni

Ano to vše dělám.. Jak sem psal - ve dny kdy nebudu mít posilku pojedu nějaké kruhace s vlastní vahou. Mám hrazdu a plánuju si vyrobit kruhy + koupit kettlebel
Lukyss

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dd

Naposledy upravil Lukyss dne pá červenec 12, 2013 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chybi mi v treningu cviky s vl. vahou: drepy, benche, shyby, kliky na bradlech, bulhary

pokud chces nabirat, tak jet to ve dnech volna spolu s behem je kontraproduktivni, lepsi ej to zaradit do normalniho treningu a ve dnech volna mit vazne volno
svaly nerostou v posilovne, ale v posteli
Lukyss

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
chybi mi v treningu cviky s vl. vahou: drepy, benche, shyby, kliky na bradlech, bulhary

pokud chces nabirat, tak jet to ve dnech volna spolu s behem je kontraproduktivni, lepsi ej to zaradit do normalniho treningu a ve dnech volna mit vazne volno
svaly nerostou v posilovne, ale v posteli

jasně myslel se bud že pojedu jedno nebo druhé..
zkusím to nějak načrtnout

Po - vlastní váha
Ut - posilka
St - florbal (2 hodiny)
Čt - posilka
Pá - vlastní váha
So - posilka
Ne - běh

sakra.. fakt je toho asi dost.. mohl bych běh zařadit k posilovně na konci treninku? Dále byc mohl hodit ke kozám nějaké serie kliků na bradlech..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak myslis, ze budou vypada vysledky, kdyz den pred posilkou pojedes kliky na bradlech, shyby, bulhary, drepy?
a kdy v tom uzasnem treningu planujes regenerovat?????

volil bych:
PO posilka
ST florball + vlastni vaha
PA posilka
a finito
max v sobotu lehky (cimz myslim pomaly a kratky) vybeh
Lukyss

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jak myslis, ze budou vypada vysledky, kdyz den pred posilkou pojedes kliky na bradlech, shyby, bulhary, drepy?
a kdy v tom uzasnem treningu planujes regenerovat?????

volil bych:
PO posilka
ST florball + vlastni vaha
PA posilka
a finito
max v sobotu lehky (cimz myslim pomaly a kratky) vybeh

napsal sem že toho je asi dost. No nevím fakt by tam nešlo něco přidat ? Do posilovny chci určitě chodit alespon 3krát týdně. A ten běh bych rád taky přidal jednak mě baví a jednak bych rád do léta něco shodil.. Hele já nevím nechci aby to vypadalo že nechci pomoct (určitě máš odcvičeno mnohem víc než já a zkušenostmi se nemůžem rovnat..) ale řekl bych že 15ti leté tělo s kvalitní stravou + nějakýma Bcaa může uregenerovat víc než si napsal..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za prve, vypadas jak reklama na hlad, ramena jak zavodni pstruh-zarovno s ocima a chces schazovat? a co???

tohel je devinitivne posledni co ti pisu, protze jestli myslis vazne, co jsi psal o regeneraci treningu 7+0 diky tomu ze jsi mlady a das si 3 gramy BCAA po treningu nejsi mentalne zdravej
Lukyss

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
za prve, vypadas jak reklama na hlad, ramena jak zavodni pstruh-zarovno s ocima a chces schazovat? a co???

tohel je devinitivne posledni co ti pisu, protze jestli myslis vazne, co jsi psal o regeneraci treningu 7+0 diky tomu ze jsi mlady a das si 3 gramy BCAA po treningu nejsi mentalne zdravej

nemusíš hned zpochybnovat můj mentální stav. Pokud podle tebe vypadám jako "reklama na hlad" tak bych řekl že nevíš jak vypadá dnešních 99procent 15letých kluků..
O tréninku ještě popřemýšlím a budu myslet na tvou radu ohledně regenerace

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fullbody - 15 let Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: