Redukční plán

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Redukční plán  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Redukční plán
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
aannubis

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 9:29 am    Předmět: Redukční plán Odpovědět s citátem

Ahojte,
chtěl bych během dvou měsíců (do konce června) projít nějaký redukční plán.

Denně mám čas zhruba hodinku, někdy i víc, o víkendu samozřejmě mnohem víc.

Momentálně vážím 86kg na svou výšku 175cm a věk 23 let, což je moc. Chtěl bych něco shodit, a byl bych rád, kdyby se mi za ty dva měsíce podařilo dostat pod 80kg.

Dříve jsem občas chodil do fitka, momentálně nechodím, svalový objem momentálně není mým cílem.

Zdravotní potíže žádné nemám, snažím se žít poměrně aktivně, circa jednou týdně jezdím 30km na kole, občas jdu běhat nebo na inliny.

Myslíte, že je reálné za dva měsíce se dostat o nějakých těch 6-7 kg dolů?

Jakou aktivitu byste doporučili, běh, nebo raději nějaké posilování? Jedná se o rozsah který jsem psal - mám čas zhruba hodinku hodinku a půl denně, o víkendu kolik chci.

Jaký by byl ideální jídelníček pro takový trénink? Sacharidové vlny, nebo něco jiného? Řekněme, že aktuálně žádný stravovací plán nemám, najím se, když mám hlad :-)

Děkuji za rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ChickenEater

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 11:13 am    Předmět: Re: Redukční plán Odpovědět s citátem

aannubis napsal:
Ahojte,
Jakou aktivitu byste doporučili, běh, nebo raději nějaké posilování? Jedná se o rozsah který jsem psal - mám čas zhruba hodinku hodinku a půl denně, o víkendu kolik chci.

ideální je kombinace posilky i aerobky
začal bych tím, že si dám do pořádku základní jídleníček - tzn. jídlo 6x denně, vyřadit sladký a tučný jídla, přidat bílkoviny, sacharidy z komplexních zdrojů+dostatek zeleniny, v omezenym mnozstvi i sem tam nejaky ovoce.. atd... vlny můžeš nechat až tohle přestane fungovat.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No pokud jezdíš na kole týdně 30 kilometrů a jsi už trochu rozjezděný, tedy v kondici, tak to zvyš. A do toho kompenzačně cvič, ať nepřijdeš o svalovou bílkovinu. Ale spočti si to dobře, za hodinu na kole jsi schopen spálit i 50g tuku když se do toho trochu opřeš a když budeš vědět jak se u toho správně krmit. Máš sedm víkendů, chceš spálit 6000g tuku, to znamená že na kole musíš strávit každý víkend takových 17 hodin a ujet při tom přes 350km. Ale můžeš si to samozřejmě rozložit do více dávek.
aannubis

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 3:19 pm    Předmět: Cvičení Odpovědět s citátem

Dá se k anaerobnímu cvičení započítat i cvičení doma... Hrazda do futer, kliky, sedlehy, sklapovačky? Momentálně to mám do posilovny dost z ruky :-)
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 3:41 pm    Předmět: Re: Cvičení Odpovědět s citátem

aannubis napsal:
Dá se k anaerobnímu cvičení započítat i cvičení doma... Hrazda do futer, kliky, sedlehy, sklapovačky? Momentálně to mám do posilovny dost z ruky :-)

Dá.

Rychle na stránku:

Přejdi na: