Deload

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Deload  Úvodní stránka -> Trénink -> Deload
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 2:26 pm    Předmět: Deload Odpovědět s citátem

Zajímá mě jak dlouhej a jakej druh deloadu dáváte (úplný volno od pohybový aktivity/aerobka/lehký cvičení) po nějakém dlouhodobějším intezivním tréninku/cyklu...

Jelikož jsem jel teď od ledna na plno a předtím i na podzim dost,tak malinko začínám chytat Draperitýdu:D a teď po konci diety (viz log) chci určitě dát alespoň malou pauzu a pak pomalu začít zase na něčem pracovat...

Zatím bych to viděl na úplný klid od posilovny,ale zase se věnovat jiným věcem,hlavně lezení,plavání a běh/veslo, a k tomu kryo/sauna a i tak mám kolem hodiny denně ještě rehabilitační věci co cvičím.
Spam

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem měl deload 14dní (Přes Vánoce). Prvních 7dní jsem dodržoval jídelák + jakékoli doplňkové aktivity (snowboard, brusle atd...), dalších 7dní úplný deload bez dodržování jídeláku a s minimem aktivity - jinak tady bych si dal pozor příště na jídelák, protože jsem den začal snídaní cukrovím, proložil to chlebíčkama, vánočkou no a vším možným celý týden a na konci týdne to vypadalo zajímavě takže tento týden s rozumem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Momentálně dávám 4 dny, jedu v kuse 9 týdnů. Jinak třeba Frei doporučuje buď 7 dní GVT nebo 7 dní úplného volna (ale držet stravu).

Jinak myslím, že ty "doplňkové" aktivity nebudou na škodu, když to nebudeš přehánět.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: