Snídaně

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Snídaně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Snídaně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ovi8

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:48 am    Předmět: Snídaně Odpovědět s citátem

Ahoj mám menší problém, poslední měsíc mám docela problém Ať sním na snídani cokoliv (vločky,musli,mlíko, celozrny chleba s arašídovým máslem ) je mi po chvíli téměř na blití...Nevím co s tím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ChickenEater

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a nejsi těhotná?
Izman

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:53 am    Předmět: Re: Snídaně Odpovědět s citátem

Ovi8 napsal:
Ahoj mám menší problém, poslední měsíc mám docela problém Ať sním na snídani cokoliv (vločky,musli,mlíko, celozrny chleba s arašídovým máslem ) je mi po chvíli téměř na blití...Nevím co s tím

A nemas zaludecni vredy? Kamosovi to delalo stejne. (nemas nejake dispozice v rodine - mamina, tatik atd...)

Jinak zkus uplnou obmenu jidelnicku. Proste neco co jsi zatim nejedl, treba je to alergicka reakce na zdrave jidlo. :D :D
Izman

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
a nejsi těhotná?

Hm tahle varianta me nenapadla :) žen je zde na foru jako safranu
Ovi8

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:58 am    Předmět: Re: Snídaně Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Ovi8 napsal:

A nemas zaludecni vredy? Kamosovi to delalo stejne. (nemas nejake dispozice v rodine - mamina, tatik atd...)

Jinak zkus uplnou obmenu jidelnicku. Proste neco co jsi zatim nejedl, treba je to alergicka reakce na zdrave jidlo. :D :D

Hmm to mně vůbec nenapadlo, v rodině s tím pár lidí potíž mělo...Dík ! ale snad bude stačit nějaká obměna jidelničku
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se to týká jenom snídaně, tak co zkusit třeba nesnídat?

Jo já zapomněl, snídaně je nejdůležitější jídlo dne.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: